I zapasnice ma pravo se citit jako Laetitia Casta, to je jasny![]()
VIP zjevy
O akej Marthe sa tu bavíte?
Ta podlaha na lvech je na foceni uplne priserna, kazdej tam vypada jak zarazenej do zeme, uplne to pozira spodni cast figury.
Mně se ten letošní cibulákovej vizuální styl Lvů líbil. Čert vem, že to někomu na fotkách pro bulvár zkracuje nohy. ![]()
paktofonika O Marthe Issove
domenica mne by se to i libilo, jen si myslim, ze prostor na foceni by mel fotkam prospivat a ne skodit. At je to pro bulvar nebo ne.
Spíš záleží na oku a šikovnosti fotografa. Ne všichni jsou foceni tak, že se jim kus nohou "ztrácí" v cibuláku.
domenica uplne vsechny fotky jsem nevidela, pravda
Mutziputzi hele a nema tu ruku proste ken debilne priplaclou k telu? Jakoze kdyby lip pozovala, tak mevypada tak rozplacle?
Mě se zdá, že ji ty šaty malinko sklouzly dolů, ale jinak se mi taky líbí.
Mně se zdá, že jí jsou ty šaty přes prsa prostě malý.
A nechápu tu její zálibu ve stříbrný poslední dobou. Má světlou, porcelánovou pleť, ta v tom tak nevynikne... jak by vynikla v jiný barvě.
continuity Issova ne
Ještě jsem si vzpomnela, že se mi moc líbily šaty Eriky Stárkové (makeup, vlasy a ségra už míň...)
Sweet Potato tady ma snad dvacet kilo, MI
Black tie teda netrefil, ale stejně já mam slabost pro Viktora Tauše

Mutziputzi hele a nema tu ruku proste ken debilne priplaclou k telu? Jakoze kdyby lip pozovala, tak mevypada tak rozplacle?
tady to má taky

Mutziputzi no prave. Tady je krasne videt ten rozdil, co to udela kdyz ruku vystrcis versus kdyz si ji nechas priplaclou na tele
711990 no prave, ja tu macatou vidim i tady![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nastavení koláčků
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.