Mutziputzi jako u ty vlevo? Ja nevim ktera je ktera....
VIP zjevy
Boková je červená, u obou to vidim
Sweet Potato Ďakujem, ja som ju totiz nedokázala priradiť k tej debate o oblej žene, myslela som, že je debata o inej Marthe.
Black tie teda netrefil, ale stejně já mam slabost pro Viktora Tauše
Strašné tie tenisky ![]()
Sweet Potato Ďakujem, ja som ju totiz nedokázala priradiť k tej debate o oblej žene, myslela som, že je debata o inej Marthe.
Gottwaldový? ![]()
V tomto vlákne vždy nadobudnem dojmu, že mám minimalne 20kg nadváhy.
paktofonika Nevim no, já tu prestiž Českýho lva ňák nevidim, ani na Oscarech si nehrajou na La Scalu.
Mutziputzi Bokový jsou obě
Mutziputzitak to si kup brejle, pac ta cervena ma chudak ruku uplne normalni a ta cerna jen priplaclou.
Potrefenáhusa zejo, jen ktera je Kristyna a ktera Jenovefa?
Potrefenáhusa No jo, Jenovéfa no
711990 normální jo, hezkou ne
711990 Jenovefa v červeným, Kristýna v černým.
Potrefenáhusa dik:)
Potrefenáhusa dyk píšu, prvně Boková v červenym, upřesněno na Jenovéfa
711990 sorry no, to i se svejma 15+ kilama aktuálně tam nemam ten podpažní záštipec
ALE HLAVNĚ NECHYTNĚTE ZAS NĚKDO PSOTNÍK, TO NENÍ MÝM CÍLEM!!!!
Mutziputzi Tie tenisky su hrozné, je jedno či ide o Oscary, Českého Lva alebo o návštevu hospody. Ale to je asi mojou averziou voči červeným topánkam.
paktofonika To já je shánim roky a nekápla jsem na žádný podle představ, chtěla bych sytě červený, nebo korálový, k opálenejm nohám vypadaj parádně.
Tohle vlakno je na me uz moc
a nejde o to, ze z mejch pazi by mutzi chytla psotnik, ale o to, ze jsem tak opozdena, ze uz se ztracim v tech Bokovejch a Starkovejch, protoze jsem vzdycky myslela, ze je jedna Bokova a jedna Starkova a ony se takhle mnozi![]()
Mutziputzi jenovefa ma zastipec? u Kristyny ho vidim, ale teda brejle asi potrebuju i ja. Sem zmatena.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my