razorblade ..a vlezou všude
buď klidná, já jsem úplně mimo, sotva se nějaký herce naučím, prásk, uteče deset let a začínám pracně znovu.
VIP zjevy
Já teda vidím dvoje úplně normální ruce, Bokový od sebe rozeznám vždy, Starkový ani nahodou, a to ani když stojí vedle sebe (ale Erika předávala cenu, tak mi ty šaty utkvěly...)
711990 tak poslední muj koment na tohle téma, než se zas dozvim buhvíco, tohle jsou pro mě hezký ruce/paže

Mutziputzi Hezké až na Jennifer, ta mi vůbec v poslední době přijde taková přetrénovaná nebo jak to říct.
Garfie Já ani nevim, jestli je to aktuální, no každovádně jsem se snažila demonstrovat, že paže má být tvarovaná, nikoli slitá. Nesouvisí to ani s tloušťkou, tu macatost dělá absence svalů.
Mutziputzi jo, to souhlasi, tohle taky povazuju za velmi pekny paze. Ja jen myslela ze zastipec je takova ta plandava boulicka u podpazi? A pritom to i Jennifer vidim taky...
Mutziputzi takze neposilujici ruka nemuze byt pekna, chapeme
Mutziputzi chapu, dik
Za me teda Martha v tehle satech naprosta dokonalost, ta barva oooo ![]()

A bejt teda takhle macata, nosim se jak kralovna ![]()
Lama_z_Lana jojo, vypada skvele, super saty..
Mutziputzi Jaj, tak to by se mi fakt hodil návod, jak takové paže vzniknou bez posilování.
Já spíš myslím, že existuje víc typů postav a některý typy bez posilování paží několikrát do týdne tohoto efektu nikdy nedosáhnou. Stačí se podívat jen na tvar ramene - když srovnáš třeba Jenovéfu s Jennifer - Jenovéfa takovýhoto tvaru ramene prostě nedosáhne nikdy, i kdyby se na hlavu postavila (jo, jsem potrefená husa, protože to taky takhle mám a delťáku jako Jennifer jsem nedosáhla ani v době, kdy jsem chodila do posilovny 5x týdně a fakt na těch rukách makala. Na druhou stranu mám kamarádku, která se cvičení víceméně štítí a takovýhle široký rovný osvalený ramena má...).
Jenovéfa je i houslistka, nemyslím, že by při tomhle jinak ruce nedostaly docela zabrat...
Lama_z_Lana Tady jí to teda ale hrozně sluší, ty šaty jsou nádherný! Co jsou zač?
Lama_z_Lana mně se nelíbí to asymetrické řešení rukávu.
razorblade a to si vem,že jedna Boková je navíc bývalá Lišková a jedna Stárková je Neužilová ![]()
Ava to byla Kristýna Liška Boková žejo..Stárková vůbec nevim kdo je..
Lama_z_Lana Marthě to fakt moc slušelo a líbila se mi i Melíšková
Mutziputzi Stárková se mi taky líbila a tedy nevěděla jsem, že Krobotová chodí s Taušem ? (resp naposledy, což je ale asi hodně dlouho, jsem slyšela že chodil s Vendulkou utěšitelkou...)
Camp_L Jsou to šaty značky Chatty ;-)
Ounz Lenka, sestra Eriky, je manželka Vaška Neužila.
Magráta No a mezitím ještě chodil se zmíněnou Melíškovou.
Omg,trochu se stydím,že to všechno vím
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my