A jak jsou si podobný, tak která z nich je Dáša?
VIP zjevy
Mutziputzi Tauš má na živo fakt charisma, ani se nedivím, že na něj ty kolegyně tak letí. Samozřejmě je to trochu image přemýšlivého umělce s temnou minulostí, to není asi každýho vkus ![]()
dynda ta v těch dlouhejch modrejch šatech ![]()
Ava A křestním Erika?
dynda já jsem asi nepochopila vtip
každopádně Dáša je teda ještě i Honza Cina!
Nejlepsi paze ma stejne Floor Jansen![]()

razorblade ta je dobrá celá
Ava Já právě vůbec netušim..herečka? Neužil si pamatuju, že je občas slyšet v titulcích, asi dabujr..ale já sem zoufale mimo, fakt většinu těch lidí neznam ![]()
Ava Ty jsi teda studnice
....takže víš, v čem jede Tauš?
Ne, to nebyl vtip, ale koukla jsem se a Dáša je Erika. Tak hlavně si holky nesmí prohodit šaty, to by mě zas dostaly ![]()
Ava A kdo je Tauš? ![]()
razorblade Ta je hustá. Já ze zcela pochopitelnejch důvodů nehejtuju lidi za to jak vypadaj, mně vadí jen když páchnou.
Žádnej neví, co je to Taus ![]()
Ounz Tauš taky netuším :) Neužil je herec z Dejvickýho divadla, hrál v mém oblíbeném seriálu Svět pod hlavou, že by daboval, nevím, je to možný. Ale že žije se Stárkovou (sestrou) jsem teda fakt nevěděla a docela mě to překvapilo. I když ji neznám, doteď jsem nevěděla, že Stárková (z Mostu) má sestru
Doufám, že v tom nemám zmatek.
Viktor Tauš je reziser, Neznalkove![]()
Mutziputzi Jaj, tak to by se mi fakt hodil návod, jak takové paže vzniknou bez posilování.
Já spíš myslím, že existuje víc typů postav a některý typy bez posilování paží několikrát do týdne tohoto efektu nikdy nedosáhnou. Stačí se podívat jen na tvar ramene - když srovnáš třeba Jenovéfu s Jennifer - Jenovéfa takovýhoto tvaru ramene prostě nedosáhne nikdy, i kdyby se na hlavu postavila (jo, jsem potrefená husa, protože to taky takhle mám a delťáku jako Jennifer jsem nedosáhla ani v době, kdy jsem chodila do posilovny 5x týdně a fakt na těch rukách makala. Na druhou stranu mám kamarádku, která se cvičení víceméně štítí a takovýhle široký rovný osvalený ramena má...).
Jenovéfa je i houslistka, nemyslím, že by při tomhle jinak ruce nedostaly docela zabrat...
Ty ramena budou nutny no, jinak ja teda neskromne tvrdim, ze mam ruce jako Jennifer Aniston a nedelam pro to nic
Mutziputzi Teď na to koukám, hm, asi jsem od něj nic neviděla teda...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my