Ounz Tauš je režisér. Já ho poprvé zaznamenala až loni se seriálem Vodník.
VIP zjevy
Mutziputzi a kdybys z nic nedelani mela ruce jako Jenovefa, tak bys posilovala?
Mutziputzi Tauš má na živo fakt charisma, ani se nedivím, že na něj ty kolegyně tak letí. Samozřejmě je to trochu image přemýšlivého umělce s temnou minulostí, to není asi každýho vkus
haha, potvrzuju Taušovo obrovský charisma... přesně pro můj vkus. On, i to co a jak teď točí.
baltik Nechapu pointu dotazu, ale bud bych se snazila je mit hezci, nebo bych je neukazovala
ZZ vlastní zkušenosti, musela bys posilovat fakt fest. V době, kdy jsem ruce zatezovala několikrát týdně, byl sice sval vidět, ale pořád byly ty paže silné, žádné hulcicky. Ne že by mi to vadilo.
Fiction už jsem psala, režisér, vim o filmu Kanárek, částečná autobiografie, čili téma drogy, takový filmy nemam ráda, Sněženky a machři po 25 letech, neviděla jsem, jako totální debilitu schledávám první díl, natož asi tohle, nicméně v TV Modré stíny a Vodník, to je moc dobrý a teď Zbabělci taky.
Mutziputzi Asi myslíš Zrádce. Taky se mi líbí.
lysianthus Aha, no jo
crazydaisy to máš z ověřenýho zdroje?
Mutziputzi jo
haha, potvrzuju Taušovo obrovský charisma... přesně pro můj vkus. On, i to co a jak teď točí.
Jsem se nechala navnadit a k obědu si pustila s ním rozhovor na Radiožurnálu. A dobrý. Akorát to charisma pro mě chybí. Má teda dosti specifický projev.
Mutziputzi Ehm, to byl vtip....paralela na píseň "Žádnej neví, co jsou Domažlice, žádnej neví, co je to Taus..", začala to už dynda, která, ač používá diakritiku, to použila takto ve dvojsmyslném významu.
Tauše znám od Kanárka. A mmch taky se mi líbí, jak stárne..
Mně se teda ten Vodník nijak extra nelíbil. Těšila jsem se na to hodně.
Mutziputzi vodník mi přišel dost děsnej, ale možná to není úplně vina režiséra?
crazydaisy Takže v posledním rozhvoru pro Ego kecá, když tvrdí, že abstinuje?
Ava Já právě vůbec netušim..herečka? Neužil si pamatuju, že je občas slyšet v titulcích, asi dabujr..ale já sem zoufale mimo, fakt většinu těch lidí neznam
Já myslím, že podle obličeje poznáš, je to fakt hodně obsazovaný herec v TV i ve filmu a jak tu padlo, jinak člen Dejvic. Lenka Stárková, tedy sestra Eriky(=DÁŠI), není herečka, ale produkční nebo tak něco.

domenica
(teda až teď, na "starý kolena" - jak on, tak tvorba)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my