999 to teda.. ja myslela ze je nejmin o 10 let mladsi!
VIP zjevy
999 Dáša vypadá skvěle, skoro nejlíp za posledních dvacet let.
Havlová na lvech vypadala úžasně
No jo, akorát to někdy vypadá, že má na obličeji nasazenou hladkou masku, zpod který jí kouká povolenej podbradek.

Ale ten obličej pořád vypadá jako obličej, ne jako maska zrůdičky. Taková Matragi už je za hranou. A když se tam dostaneš, tak už to asi nejde vzít zpátky
Havlová za mě dobrý.
dynda asi nějak jde, protože před pár lety podle mě Havlová vypadala hůř- ve smyslu dost silnýho náběhu na Matragi. Nevím, jestli změnila chirurga nebo co, ale teď je to o dost lepší.
Jo, Matragi je bezkonkurenční.
Ava Souhlas, viděla jsem Havlovou na nějakém videu teď ze lvů a překvapilo mě, jak dobře vypadá. Docela jsem zírala, není to tak dávno, kdy jsem se jí smála, že jestli bude v tom šití pokračovat, budeme mít svou českou kočičí ženu. Asi nová švadlenka, které to jde výrazně líp než té původní.
To je hodně slušivý takhle to vyřešit!

Mutziputzi vypada jak Obelix
Mutziputzi tak tohle je jeste krasa oproti jejim modelum pri prvnim tehotenstvi.:-)
no Krejčíková to prostě umí
Mutziputzi jee, takhle jsem nosila doma v 9.mesici manzelovy teplaky, protoze jsem uz nic jineho neoblikla :)) Ale ven me tak teda nenapadlo jit ![]()
Mutziputzi prakticky neviditelny![]()
Mutziputzi tahle herecka je tehotna snad uz dva roky v kuse, ne?![]()
razorblade Nastesti ted to ma na zimni sezonu a obejde se to bez holyho pupku na verejnosti!
razorblade Taky se mi zdá.
Ale uznej, že zatím nejlepší její těhotenský model.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my