VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline continuity
42721 příspěvků moje polička 12. března 2020 22:09

barbucha ve zkušebních kabinkach jsou zrcadla, že to je žalovatelne! 

Online viktorka_od splavu
49194 příspěvků moje polička 12. března 2020 22:10
Reakce na barbucha:

​A v zkoušecích kabinkách a na záchodech a všude jinde

​tam ale dávají ty blbý světla, schválně, aby nás uvedli do depresí a donutili kupovat nějaký odškodný! sluníčko (a když ne, tak nejpozděj hlína) to vytáhne!

49194 příspěvků moje polička 12. března 2020 22:11
Offline Kammila
759 příspěvků moje polička 12. března 2020 22:13
Reakce na barbucha:

Ošem zrcadlo v koupelně mi ubírá fakt tak dvacet let, sviňárna nejvyššího stupně! 

​kdepák, to je milosrdnou žárovkou rovnající se prakticky přítmí...to znám a druhé silné stropní svítidlo zase 20 let přidává. V rámci jedné místnosti takhle cestuji časem

Offline barbucha blogger
35637 příspěvků moje polička 12. března 2020 22:21

barbucha hele co je vlastně špatně s tím vojtěchem, když seš u zdroje? doposud jsem ho měla za protekčního hezounka ale na té dnešní tiskovce působil docela příčetně

​Prosimtě... já to beru podle mýho náhledu, to jest zcela subjektivního... nemam zprávy z jakože odbornýho hlediska. Ale člověk, kterej hned po škole naskočil k Burešovi - kde dodneška vystřídal nepočítaně postů (různýho zaměření)...ve mně mnoho důvěry nevzbuzuje. Stačí se podívat na jeho CV.  A co je hlavní - nemyslím si, že ministr zdravotnictví (kterej se má prvotně starat vo blaho kunčaftů to jest pacientů), má zároveň sedět ve správní radě VZP (která se prvotně - jako každá pojišťovna -  stará vo svůj profit to jest jak na pacientech ušetřit).

Že na mě působí jako nastrčená figurka (jako ostatní Burešovi přisluhovači), to je už jen podružný.

49194 příspěvků moje polička 12. března 2020 22:24

barbucha oki díky za info

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. března 2020 23:19
Reakce na Potrefenáhusa:

​protože ji znáš a vidíš ji často (a je to tvoje mama, nemáš nezavislej odstup)

​To je docela mozne. Ale aj tak vyzera lepsie (je to maminka no )

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. března 2020 23:22

Tak Betty to nebude zrkadlom ale svetlom. Tiez si v kupelne kupelne pripadam ako Vasilisa prekrasna a potom ten šok na dennom svetle

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. března 2020 23:25

razorblade no to som sa tak dnes snazila odfotit s detmi, nech mame konecne nejaku spolocnu fotku.. no myslim, ze ich tej fotky usetrim

Offline pecka
6171 příspěvků moje polička 13. března 2020 06:41

Moje rána v kúpeľni:nepoznám ťa, ale umyjem ťa a zhoršilo sa to výmenou žiarovky nad zrkadlom. Dovtedy som bola relatívne spokojná. Selfie je zlo. To, keď človek omylom prepne, ako píše razorblade , des-bes

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. března 2020 06:46
Reakce na razorblade:

viktorka_od splavu Ono staci si nekdy omylem na mobilu zapnout predni fotak... to bych kolikrat hruzou vykrikla i kdyz jsem nalicena a ucesana

​To hej

A neznášam keď s niekým musím viesť videohovor

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. března 2020 06:47

Řekla bych že to vaše přesvědčení že vypadá blbě je taky tim, že vlastní momentky toho typu co zveřejnila Halina člověk ihned maže z foťáku i z paměti. Halina vypadá úplně normálně, cením, že i zde se objevila MP klasika o maminkách vypadajících lépe, to se neomrzí

Ale já bych si tipla, že podobnou forku bych zmákla udělat 99% padesátnic, sobě s přehledem.

BTW Paulina Porizkova 54 let, taky jsou vaše 80letý matky hezčí a vy byste nerady byly jako ona?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. března 2020 06:48

pecka Ja ráno v kúpeľni ok, ale v práci máme tak hrozne svetlo, ze sa veru zľaknem: D

Offline pecka
6171 příspěvků moje polička 13. března 2020 06:54

paktofonika no, zrkadlo v práci je ešte horšie. Tam máme veľké okno, čiže denné svetlo

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 13. března 2020 07:29

Mutziputzi moje maminka vypada zhruba takhle, je ji nen o par let vic a rada bych vypadala jako Pavlina nebo moje mama:D ja mam tenhle klam s tloustkou. Kdyz se na sebe koukam v zrcadle, vidim se stihlejsi nez pak nekde na fotce. To pak a hruzou zjistuju co a jak.

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 13. března 2020 07:41

711990 ja na kazde! fotce vypadam jak tlusta machna, navic mam vsude podbradek a divny zuby a vlasy atd. Nejhorsi jsou fotky na kterych mam pozovat. 

49194 příspěvků moje polička 13. března 2020 07:50

rasaNori jojo.. prej: usměj se přece, když tě fotím! 

:

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 13. března 2020 08:10

Mutziputzi Pekná je a hlavne nemá traumu z prirodzeného starnutia, to sa mi páči asi najviac.

Offline rozarka
4201 příspěvků moje polička 13. března 2020 08:11

Tak Betty Prosím tě, není třeba investovat do zrcadla, ta práce s instalací a tak. Stačí napustit horkou vodu do vany nebo umyvadla, to ti vytvoří tak fantastickej filtr na tom, co už máš,že to těch 20 let dá určitě.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. března 2020 08:11

711990 já na některejch fotkách vypadam úplně nádherně, že si řikam Holka tys mohla bejt tomodelka a na některejch Halina hadr, zvláštní je že ostatním přijdu na všech prostě jako já. To je jak slyšet vlastní hlas v telefonu, stejnej jako vždy, ale přijde ti debilní