Mutziputzi Tu, pri Tvojom príspevku sme sa zhodli na 100%, raz to muselo prísť
.
VIP zjevy
milacka no vidiš![]()
Mutziputzi to bude vono, je fakt, ze kdyz se slysim, tak by se sebou ani radsi nepromluvila, jakej mam debilni hlas![]()
rasaNori pozovaci jsou nejlepsi! a jeste mi lidi rikaj at se netvarim tak blbe...![]()
711990 A obzvlášť vypečené jsou fotky z profilu
Sweet Potato jojo, kdyz se vidim, jak jsem shrbena, tak se mi vzdycky udela mdlo.
a popojedem....prekrasna vzpominka!

711990 ta spomienka ![]()
711990 Překrásná vzpomínka to mohla být. Jen kdyby nemusela být omotaná tím alobalem.
A me vždy lidí říkali, že mám v telefonu hrozně příjemný hlas, to samé když mluvím do mikrofonu ![]()
Po těch několika zánětech hlasivek, už to není úplně obci, ale řekla bych, že pořád dobrý.
711990 Mne ta fotka přijde hezká...já jsem tuhle četla zamyšlení na insta od jedny (americký) celkem novopečený matky, který se nepovedlo dost kilo, co nabrala zatím shodit, jak se strašně nerada fotí, vyhejba se tomu, jak to jde a ze ji došlo, ze její dite nebude mít s mámou žádný fotky, stejně jako je nemá ona a jak ji to moc mrzí...
jako věřím, ze třeba leichtova z toho taky radost nemá, ale má se člověk zahrabat 100 metru pod zem v habitu z petrklice?
Sweet Potato ja furt premyslim, jestli je to metalicky, satenovy nebo kozenkovy. A nemuzu se dopatrat.
continuity Mne ty trochu nemocný hlasy přišly vzdycky hrozne sexy :-)
Potrefenáhusa mne ta fotka taky prijde hezka, ale proc ma na sobe proboha tu lesklou vec?
Potrefenáhusanavic ja fakt nemyslim ze by byla tlusta nebo hnusna, ale v tech satech nebo co je to je to proste straslivy. Ja nemam zadny fotky z tehotenstvi(jako bezny, nemyslim.zadny radobyumelecky foceni) a trochu lituju, ale zas ty co mam, mi pripominaj ze to ma svuj duvod![]()
Mutziputzi Porizkova je na té fotce ale krásná!
711990 no, ten alobal je slabší, to uznávám
mne přijde, ze když se pak člověk na ty fotky koukne třeba s desetiletym odstupem, tak nechápe, co vůbec řešil, když byl mladej a krasnej
continuity no krásná..krásná je pořád, ale na fotce je prostě povadlá a vyblitá, jako Halina, běžně v reálu vypadaj obě líp i nezmalovaný
mně ta fotka taky přijde krásná, Leichtový to sluší, dokonce nemá ani mastný vlasy a pleť jako na jiných oficiál fotkách.
Mutziputzi povadla trochu možná, ale vyblita?
Vždyť na hodně výrazné barvy i črty. Tak jasně, že když se jedna upraví, nalíčí, učeše je to vždy lepší než když ráno vyleze z postele, ale u ní mi ten rozdíl zas tak závratný nepřijde.
Já si hrozně vyčítám, že nemám žádnou fotku z druhého těhotenství, kdy jsem byla fakt hubená s boulí na břiše. Historie už by neřešila, že to bylo podvýživou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my