VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35637 příspěvků moje polička 12. března 2020 18:42

Teda kult věčnýho mládí nijak nepodporuju, ale co je moc, to je moc. Halinu radši nalíčenou.

Online Dadoo
11623 příspěvků moje polička 12. března 2020 18:52

barbucha a proč? Prostě takhle vypadá. No a co? je jí 65. 

Online Pinot Noir
29774 příspěvků moje polička 12. března 2020 19:03

barbucha Co je moc? Prostě starší paní, no.

Offline stes
9114 příspěvků moje polička 12. března 2020 19:08

barbucha mně to teda prijde lepsi nez vybotoxovany popiracky veku, ikdyz vzhledem k jeji tloušťce se divim, že je tolik svrastela

Offline Sweet Potato
40141 příspěvků moje polička 12. března 2020 19:11

barbucha Protože ji znáš jen hoodně nalíčenou a upravenou. Plus je to blbá fotka. Jinak v pohodě.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 12. března 2020 19:18

barbucha mne teda prijde docela ok..  

Online MP Marge
6823 příspěvků moje polička 12. března 2020 19:25
Reakce na stes:

barbucha mně to teda prijde lepsi nez vybotoxovany popiracky veku

​Ja se priznam, ze mne ne. Asi holt jsem povrchni, ale ja bych takhle v sedesati-neco vypadat nechtela. To uz radsi nejakej ten botox (s rozumem). Ale musim rict, ze znam pomerne dost dam stejneho veku jako Halina, ktere na botox ani jine procedury nechodi, a takhle ochablej a vrascitej oblicej nemaji Mne pripada, ze vypada starsi na svuj vek

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 12. března 2020 19:29

MP Marge mně připadá, že jí uškodily ty vlasy. Kdyby se trochu přičísla, vypadá hned líp. Takhle je jako čarodějnice. Ale obličej má podle mě odpovídající věku.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. března 2020 19:33

Mne tiez Halina pripada starsia, aj o 10 rokov. Moja mama ma o par rokov viac a teda musim jej uznat, ze vyzera o dost mladsie. Ja by som Haline tipla fakt skoro 80 ale asi na to nemám to spravne oko.

bram u mna osobne jej ten dekolt pridal na veku

Offline viktorka_od splavu
49191 příspěvků moje polička 12. března 2020 19:33

MP Marge ty spadlý lícní torby jsou imho genetika, někdo k tomu sklony má - takový ty slovanský kulatý obličeje, kterej bohužel vlastním taky a někdo prostě ne, třeba ty "čarodějnice",-)) italský typy s ostrým nosem a vpadlýma tvářema, který mi připadají strašně krásný, ale bohužel takhle nezestárnu ani kdybych se pokrájela:-(

Online Kokoska
34662 příspěvků moje polička 12. března 2020 20:03

Dadoo no nechtela bych takhle za rok vypadat.

Online Kokoska
34662 příspěvků moje polička 12. března 2020 20:07

viktorka_od splavu ja mam ty spadly tvare taky, to by se dalo resit asi jen nejakym zakrokem. Ale tolik vrasek a takovy osklivy krk teda nemam!

Online Dadoo
11623 příspěvků moje polička 12. března 2020 20:10

Kokoska Tak já taky ne. Ale vůbec mě nepobuřuje, že tak vypadá někdo jiný.

Offline Tak Betty
6090 příspěvků moje polička 12. března 2020 20:13

To je nevyhoda znamejch tvari, pak je uvidis takhle a je to setsaskra rozdíl. Taky ji uskodily jeji vecny diety. Bych řekla.

Online MP Marge
6823 příspěvků moje polička 12. března 2020 20:17

MP Marge ty spadlý lícní torby jsou imho genetika, někdo k tomu sklony má - takový ty slovanský kulatý obličeje, kterej bohužel vlastním taky a někdo prostě ne, třeba ty "čarodějnice",-)) italský typy s ostrým nosem a vpadlýma tvářema, který mi připadají strašně krásný, ale bohužel takhle nezestárnu ani kdybych se pokrájela:-(

Ale jo,  to ja zase chapu, ze nekdy priroda je proste mocna - ja si nekdy rikam, ze tady ted mam reci, ale kdovi s jakym ksichtem skoncim v sedmdesati ja

Online Kokoska
34662 příspěvků moje polička 12. března 2020 20:18

Dadoo me to taky nepoburuje, stejne jako me nepoburuje jeji vaha. Jen doufam, ze na tom budu lip.

Online MP Marge
6823 příspěvků moje polička 12. března 2020 20:18
Reakce na bram:

MP Marge mně připadá, že jí uškodily ty vlasy. Kdyby se trochu přičísla, vypadá hned líp. Takhle je jako čarodějnice. 

​To taky

Offline stes
9114 příspěvků moje polička 12. března 2020 20:22

MP Marge barbuchahele mně se nelibi, vlasy ma desny a stare vypada, ale kdyz se nalici, tak je to o xlet lepsi. Ty plastičky nenaliceny vypadaji taky desne a naliceny neprirozene. Myslim tim takový ty echt botoxovy. 

Online MP Marge
6823 příspěvků moje polička 12. března 2020 20:27

stes S tim souhlasim, akorat ze ja uz leta hlasam, ze za me lepsi umela krasa nez prirozena nekrasa, ale chapu, ze tak to nemusi mit kazdej

Je fakt, ze kdyz to clovek prezene a zacne vypadat jako karikatura sebe same (pripadne jako clen komparzu z The Walking Dead), tak uz ani ja nemam co rict na obhajobu - takova Blanka Matragi treba

Offline barbucha blogger
35637 příspěvků moje polička 12. března 2020 20:41

Vlasy má teda ukrutný... ale ten dekolt je strašnej a vrásky a vůbec... jen přemejšlim co to musí dát strašný práce a fotograf jak se musí nadřít, aby pak vypadala (aspoň) takhle:

A ne, mě ta její pravá podoba nijak nepobuřuje... jen mě zaskočilo, jaká je to babička! Přitom 64, to eště neni žádnej věk

Navíc si kolikrát říkám, jak asi v reálu vypadá kterákoliv její vrstevnice po ránu... no a tu to máme.