whiskas Koukam, ze jsi zpět v plné formě...
![]()
2 kila zhubnout, takže bys pak vážila celejch vosumadvacet? ![]()
Hele, nekafrejte na whiskas a budte rády, že aspoň v tomto je svět ještě stále v pořádku ![]()
Ja mam stary fotky rada I si je rada prohlizim. Doma mam nektery cb poveseny z doby, kdy jsme s brachou byli mali a nebo rodice nez jsme byli na svete. Ale je fakt ze az od doby, kdy bydim daleko. Driv jsem to nijak exponovany nikde nemela. Ale libi se mi, fotka maminky uplne super. 

0zero7Fotka maminky ![]()
0zero7 Teda máma je celá ty :-) nebo opačně? ![]()
711990 Z vlastni zkusenosti rikam, ze se na vlastni hlas da zvyknout, narozdil od vlastnich fotek![]()
K tem fotkam... babicka musela v lete do domova duchodcu. K Vanocum jsme ji dali spoustu potrebnych darku a k tomu jako bonus jsme s mati den pred stedrym dnem udelali velikansky album z fotek, ktere jsme u ni v byte nasly: ona mlada, s dedou, kolegynema, z vyletu, rodinne fotky atd... a byl z toho darek roku! Pokazdy, kdyz k babicce prijedeme na navstevu, ma album na posteli, protoze si jim skoro kazdej vecer listuje... takze i kdyz se ted fotot nechcete, jednou si nekdo vase fotky urcite rad prohlidne :)
razorblade Já mám sestru, jsme si podobné a máme stejný hlas. A ona namluvila v jednom městě do MHD takovéto příští zastávka ... dveře se zavírají. Pokaždé, když se tam ocitnu a jedu autobusem, tak nadskočím
.Je to jak slyšet se ze záhrobí
.
999 To verim :D ja umim segru napodobit, mame podobnej hlas, jen ona ma vic pohrebni ton... a ted aona si jednou dala na fb selficko, kde fakt vypadala jako ja a ja jsem se strasne lekla, kdyz to na me vyskocilo pri prihlaseni, co to je za fotku, ze jsem ji prece nikdy nefotila! A to je segra o 15 let starsi. A mame spolecnou jen matku :D a nase prostredni segra je uplne jina, v rysech tvare i jasavem hlasu![]()
0zero7 to mám úplně stejně, mám ráda staré fotky, ráda si je prohlížím a vzpomínám (bohužel prakticky všichni už zemřeli) a taky mám mamku, babičku a ostatní pověšený..
razorblade Já mám taky se ségrou takový zážitky - hlasový teda ne, jen vizuální. Že koukám na nějakou její fotku a říkám si: no ale to jsem fakt úplně já!
přitom jinak jednohlasně lidem tvrdíme, že to s tou podobou není až tak horký.
Mě se dcera nedávno ptala, kdo ji to vyfotil? a kde to vlastně je? Byla jsem to já před skoro 35 lety. A to si prý podobné nejsme.
razorblade My jsme si podobný moc, často si nás někdo plete i na ulici. Stejná postava, vlasy, podobný hadry... Jen teda úpně jiný povahy :-),
Magráta Taky si ráda prohlížím staré fotky, ještě takové ty fakt staré, kde už je skoro těžké rozeznat kdo je kdo. Ráda vnímám atmosféru každé z nich a lituju, že některé osoby znám jen z vyprávění (a z fotky). Nicméně, já se fotím nerada
.
barbucha Jistě, vosumadvacet a půl
.
whiskas s botama!![]()
0zero7 Úsměv a výraz rozhodně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.