paktofonika Asi stačí, ne? Jsou aktuálně závažnější témata, třeba dezinfekce
.
VIP zjevy
Já si myslim, že existuje spousta lidí, kteří ani nemají nějak vyhraněný vkus, co se jim na případných protějšcich líbí. A myslím, že takových je většina. Takže se jim může líbit Iskra i Meghan a kdokoli jiný.
dzizisketa To jistě. A dokonce existují tací, kteří tvrdí, že jedině vyzáblinu a pak mají doma Iskru. Tedy i vkus a a preference se mění.
whiskas ja teda s muzi na tohle tema nekonverzuju, se priznam, takze o svych kamaradech tohle fakt nevim. Dokonce ani u partnera si nejsem uplne jista, jestli ma nejakej vyhranenej typ.
Lilly_Ku Tázána jsem byla já, tak jsem odpověděla. Netvrdím, že to tak má každý. Mně na tom nepřijde nic divného. Téma jako každé jiné.
Lilly_Ku Já se o tom s manželem bavím a taky občas překvapí :-). Vždycky se mu líbily prsatý ženský a tuhle mi ukazuje holku, co měla fakt mini prsa bez podprsenky pod košilí :-). A říkal, že dobrý .
whiskas ja nerikam, ze na tom je neco divnyho, proste me to nikdy nenapadlo resit (vlastne jo, nekdy v puberte), tak to pridavam jako jinej pohled na vec, né? :)
999 Priateľa sa na to pýtam, takže predstavu mám, ale že by som to riešila s rôznymi chlapmi v okolí ma nenapadlo.
Lilly_Ku Já to neřeším, jen když na to přijde řeč, netvářím se prudérně.
paktofonika To ja zase jo - jak jsem pracovala ve vsech moznych zarizenich pro problemovou mladez, tak jsem mela kolegy hlavne chlapy, prevazne Afro-Americany; a kdyz se vedly hovory o tom, co se komu libi, tak muzu potvrdit, ze velke pozadi u zen, tzv. "apple bottom", bylo touto populaci vyrazne preferovano ![]()
I mne se obcas dostalo uprimneho ohodnoceni od kolegu i od klientu - ze jako hezka bych byla, a prsa a boky taky dobry, ale ze je teda skoda, ze nemam poradnej zadek ![]()
paktofonika Nikdo snad nepsal, že to "řeší"
. Já to nerozmázla. Nedávno jsem si na tebe vzpomněla. Měla jsem v ruce nějaký krém a byl tam i text ve slovenštině a ha "masť", tedy pro mě ve významu mast/krém, hned jsem si vybavila, jak jsi mi trpělivě vysvětlila, jak se řekne slovensky sádlo.
MP Marge
jo jo, jiný kraj, jiný mrav, sto lidí, sto chutí.
whiskas Mně teda přijde, že větší zadek je i v našich krajích v pohodě :-). Doby, kdy se holky kvůli němu trápily, jsou pryč. Stačí mít k němu pas a nemít velký břicho a je to v pohodě.
999 ja si taky myslim, a stejne je nejdulezitejsi umet se prodat (odhlidnuto od naprostych extremu).
Já říkám, že to tělo nakonec není úplně nejdůležitější, to co pohlaví mezi sebou přitahuje je mix různejch faktorů, někdy je ani nelze specifikovat, mému muži se líbí plné křivky a já tento typ rozhodně nesplňuji a jsme už téměř 25 let spolu
a doufám, že dáme ještě jednou tolik alespoň
Ja se priznam, ze ve mne se teda trosku ozyvaj komplexicky, ze kdyz obcas (nejen) tu ctu to vyjadrovani o cizich postavach, oblicejich atd., tak to teda s moji slabou povahou mavne no. Jako povznyst nad to bych se umet chtela, no. Ackoliv teda mne se nedavno dotkla takova poznamka live, tak sem asi trosku precitlivela.
Lama_z_Lana prosim te, ty nemas ani polovicni prdel co ma Iskra, v obliceji jsi hezci a zivis se hlavou, keep calm![]()
Mutziputzi jsem obet medalniho tlaku, no ![]()
999 Já ale nepsala, že by se někdo měl kvůli něčemu trápit (to bych se musela jít rovnou zastřelit), ani že postava je to nejdůležitější. Jen jsem vyjádřila, co se líbí mně a co slýchám ve svém nejbližším okolí (byť realita je pak mnohdy jiná). Ale to je snad normální.
Lama_z_Lana Blázníš? Ty jsi moc hezká, souměrná, máš krásné vlasy, od pohledu sympatická, jistě velmi chytrá, co víc si přát? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my