Isca
tak z tehle fotky jo, jednu dobu na zakladce jsem mela variabilni predzdivku, bud leco nebo hlucna :)
VIP zjevy
0zero7 mate s maminkou krásné vlasy
Tak Betty Diky, vyridim, to ji potesi!
Jsem stále fascinována tím, že tato paní je modelka se 4,5M sledujícími na Instagramu, to neni možný prostě.

Mutziputzi kdo to je? :-)
jinx Ta Iskra, mně neznámo kde se mohla vyloupnout, nemám se za to ráda, ale podobnejm se v čekárně směju, snad mě osud nepotrestá :D
Mutziputzi existují i chlapi, co se jím líbí kypré tvary - se s tím smiř ![]()
SunEclipse Ja myslim, ze zensky s kyprymi tvary se zcela dominantne libi hlavne zenskejm s kyprymi tvary, to promile chlapu samozrejme nerozporuji a respektuji, muj udiv nad touto modelkou to nezmirnuje![]()
Mutziputzi jo to je Iskra? bych ji nepoznala. Tuctovka, asi se s ni hodne lidi identifikuje
Mutziputzi já bych si tipla, že většina jejích sledujících budou osoby stejných či kypřejších tvarů, a muži, kteří jsou na prostorově výrazné ženy. a obézních žen je hodně, to máš pak snadný najít publikum.
Jsem stále fascinována tím, že tato paní je modelka se 4,5M sledujícími na Instagramu, to neni možný prostě.
Tak je těhotná, ne? Třeba po porodu zhubne... V obličeji se mi docela líbí.
Jiná Realita jako fakt tvrdis, ze tlustou sledujou jen jiny tlusty? Wtf
711990 a hubený který fascinuje že tlustou "modelku" sleduje tolik lidí
Muze mi nekdo jako absolutnimu kryplochodovi vysvetlit, co je s tou Iskrou, ji podobnejm a jejich sledujicima spatne?
Ja tomu fakt nerozumim ![]()
Mutziputzi Pěkný, pěkný
.
Lama_z_Lana Mně přijde sledování někoho úchylný obecně, takže ti to nevysvětlím ![]()
711990 kde tam vidíš jen? moje domněnka je, že většina je tlustá. je to úplně stjená domněnka, jako že většina je hubená, nebo je to půl na půl.
sama za sebe bych tlustou holku, která je hrdá na to, že je tlustá, nesledovala. nevidím důvod. ale já nesleduju nikoho, neumím si představit, že bych se koukala, co si dal kdo kde k snídani nebo kde byl. nebo co se vlastně na takové insta profily dává. ať už je autorka obézní nebo vychrtlá nebo normální.
Lama_z_Lana ale nic, to si jen někdo pořád potřebuje dokazovat, že je krásnější, hubenejsi a vůbec celý lepší.
pprostě děs. Že ty nedokonalý se vůbec můžou někomu libit a může je mít někdo rád.
Takový druh zdejšího folklóru, no. ![]()
Dadoo no tak se budu modlit, aby nejaky takovy deviant zbyl i na me ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my