VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:16

Lama_z_Lana neboj, kazdy zbozi ma svyho kupce

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:21

711990 ty me vzdycky uklidnis hrejivym slovem

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:34

Dadoo Proc to hned prezentovat jako ubohost?  Nakej dozvuk patku trinactyho tady nebo co se deje? Nedokazuju si nic, jen me fascinuje ze se prosadila z meho pohledu nijak vizualne obdivuhodna slecna jako modelka.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:36

Lama_z_Lana to ja rada zejo!

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:38

Lama_z_Lana Lamo, tvoje fotka, na který vypadáš, že kašleš, mě znervózňuje. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:43

Gellnerova se smeju!

Sorry, no

Online Pinot Noir
29778 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:46

Gellnerova Lama_z_Lana Ha, teď se to provalilo, Lama je český pacient nula!

Online Dadoo
11627 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:49

Mutziputzi no já to taky nechápu. Protože já se svoje nedokonalost snažím skrývat. Pro někoho to ale nedokonalosti nejsou. Budiž mu přáno.

Tak se aspoň nedrasej a vykašli se na ni, stejně to nezměníš, jen tě to nervuje

Dyt to tu jede pořád dokola. Je mozna šeredna a tlustá ale asi i hodně šikovná, když to umí tak dobře prodat. 

Offline Garfie
28438 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:51
Reakce na Potrefenáhusa:

mne přijde, ze když se pak člověk na ty fotky koukne třeba s desetiletym odstupem, tak nechápe, co vůbec řešil, když byl mladej a krasnej 

​Já teprve dočítám, ale tohle je přesný. Zrovna nedávno jsem dávala na FB jednu starou fotku s komentářem, jak jsme my holky pitomý a máme zbytečný komplexy. Úplně jsem si vybavovala, jak jsem si tehdy připadala nehezká a přitom teď na to koukám a říkám si "ty jo, já jsem byla tak krásná!!" Trochu mě to naplnilo nadějí, že za deset let si nad dnešními fotkami budu říkat totéž!

Jinak ty starý fotky jsou fajn, čím jsem starší, tím je mám raději. A před časem jsem viděla jedno staré video s mojí (už asi 20 let zemřelou) tetou, málem jsem se rozplakala-ty gesta, typické řeči...vůbec nechámu jak se na to může koukat její dcera, to byla emoční nálož i pro mě! 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:52

Pinot Noir hele jo, drzim v druhy ruce dezinfekci, takze nene

Specialni marocka, proto je cervena! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:52

Dadoo Me to nenervuje, jen to davam do placu..je zajimavy ze perovat tady Meghan napriklad nema odezvu v podobe odkazu na mentalni a psychicke kvality autorky komentare, to je mi taky zahadou

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:54

Tak co vím, Iskra je u části mužů hodně oblíbená. Možná jsou to všechno jenom úchyláci s fetišem na "tloušťku", co já vím, ale příznivců má asi dost a nejen z řad tlustých žen.

Offline Garfie
28438 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:57

Mutziputzi Hele, ale ty ji teda nesleduješ? Já myslím, že dost lidí má takové profily (typu třeba Iskra nebo Blažková) jako gulity pleasure.

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 14. března 2020 14:16

Mutziputzi Mně se iskra teda až tak tlustá nezdá, má zadek, to jo, ale chlapům se tyhle oplácaný typy líběj. Je to prostě zákon přírodního výběru, plná žena se širokými boky má největší šanci porodit dítě, je to odvěký symbol plodnosti. Jinak tě mohu ujistit, že jako iskra a co se týče váhy větších rodiček je tak 70 procent, vidím to každý den 

Offline whiskas
20932 příspěvků moje polička 14. března 2020 16:08

zlatahouba Já právě ve svém okolí žádné chlapy, libující si ve velkém zadku, nemám. Fakt ne. A ani já nejsem vyznavačkou této hodnoty a snažím se co to dá, abych se velkého pozadí vyvarovala.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. března 2020 16:22

whiskas To že ty takeho chlapa nepoznáš, neznamená, že neexistuje. O tom, ze vyznávaš iný ideál krásy tu mame všetci jasno, ale opakovanie je matkou múdrosti.

Offline whiskas
20932 příspěvků moje polička 14. března 2020 16:33

paktofonikaPokud by jsi pozorněji četla, pochopila by jsi, že jsem psala o svém okolí, nikoli obecně . Je jasné, že každému se líbí něco jiného a jiný typ žen, naštěstí. A je fajn, že si pametáš, jaký je můj ideál krásy.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. března 2020 16:39

whiskas A ty sa tak bežne chlapov v okoli vypytuješ, aký zadok/prsia/whatever sa im páči, alebo ti o tom rozprávajú len tak, sami od seba? Mna to jaksi neazaujima a ani by ma nenapadlo sa na to iných pýtať a ani o tom počúvať..

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 14. března 2020 16:39

paktofonika whiskas mně se odjakživa líbí superštíhlé ženy, ty vyhublé chlapecké typy, s dlouhýma nohama, ale proti plným křivkám nemám nic, tedy pokud to je už morbidní obezita, bohužel už mám výhrady ať už ze svého estetického i zdravotního pohledu. A co se týče vystavování se na soc. sítích, pro mně za mně, nechť si každý dělá co chce, pokud to jsou svéprávní zletilci...taky jich několik sleduju, ale pomalu se mi to okoukalo, málokdy něco inspirativního tedy, ale třeba nesleduju ty správný osoby

Offline whiskas
20932 příspěvků moje polička 14. března 2020 16:45

paktofonika Tak u těch bližších mužů vím, co se jim líbí a u těch méně blízkých dojde při některých nezávazných hovorech i na téma, jaké typy osob se komu líbí. Co je na tom? Stejně jako každý preferuje jinou značku auta, preferuje i jiný typ postavy. Otázkou je, co má nakonec doma. Nevidím na tom nic divného. Předpokládám, že i ty víš minimálně o preferencích svého partnera a partnerů minulých.

Stačí i pohledy na koupališti, jestli koukají spíše po postavě typu Krainová, nebo Iskra.

Nejdůležitější je samozřejmě povaha, ale to tady myslím neřešíme