VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Torrah
3460 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 18:15

Sweet Potato já se snažila googlit, co je to za prstýnky a říkala jsem si, že jsem asi tupá, že neumím googlit... a ono fakt to jsou tyhle. OK. Co má prosím znamenat ty šroubky na tom, nebo co to je? Jako že je ruka v rukávu a šroubek v matce nebo co?

Offline DruI
5620 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 18:32

Torrah Mně to připadá jako značka pro zákaz vjezdu :o)

Offline mirajo
2768 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 18:48

DruI Mne to evokuje kulickovy lozisko. Sel jsem do zelezarstvi a jmenovalo se Cartier.

Offline Tabea
8362 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 18:51

Torrah 

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 19:16

Mne to celé přijde takové: chcem, ale nemôžem.

Metry hedvábí, Cartier a inspirace sexem ve městě, nevěsta 50+ v bílém. No nevím. A když už chtěla jít za princeznu, proč se nekoukla treba na Kate? Ta měla nádherné šaty, opravdu princeznovske a zaroven to bylo elegantní.

Tohle bylo akorát rozpačite. Prý nejobjemnější šaty, které návrhář stvořil. No na první pokus to není zas tak zle, ale třeba ji mohl trochu usměrnit, 15 metrů hedvábí se očividně vymklo kontrole.

Offline stes
9477 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 19:32

50+ v bílém by bylo to nejmenší. Moje známá se v tomhle věku taky vdávala. Pouzdrové midi, hladká látka, lodickovy výstřih. Decentní, krásný....

Offline Aranel
6727 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 20:07

continuity Taky to tak vidím. Tabea A dyť pouta se neutahujou šroubkama? Co??! A ty nehty... ewww.

Offline Torrah
3460 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 20:53

Tabea díky, mně to nenapadlo zeptat se na motiv, googlila jsem jen vzhled, taky jsem se mohla zeptat, vidíš to. 

Offline Torrah
3460 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 20:55

continuity když oni jsou všichni takoví pouťoví, mám pocit, jak jsou z těch podií zvyklí na kostýmy a třpytky a přehnaný look, tak holt jim asi být normálně upravený a oblečený připadá málo, nebo co. Budiž jim přáno. Snad jim to vyjde a za rok dva nebudeme číst o boji o majetek atd. 

Offline slniecko admin
19696 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 21:59

mirajo ano, postavu ma krasnu, nechcela som, aby to vyznelo tak (uznavam, ze ked si citam ako som to napisala, tak to tak vyzera).

Len ona ma taky ten typ stihlej, skor rovnej postavy, na ktorej vyzera elegantne na mrte veci, ale prave toto podla mna nie.

Ale je mozne, ze ten dojem vo mne vyvolava ten neprimerany cierny panel okolo pasa.

Ako tie saty ako take trochu vulgarne su, tak bud sa s tym zmierit a udzat styl, alebo to presunut do inej dimenzie trebars celotelovou priliehavou spodnickou. Alebo si vybrat model, kde to nebude treba riesit.

Offline Sweet Potato
40682 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 22:03

slniecko Mně se to taky nelíbí. Ty vysokánské kalhotky podle mne postavu opticky deformují.

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 23:18

Sweet Potato 

Doufám že tu čivavu měli na pořádným řemenu, aby jim s těma prstenama nezdrhla

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 01:14

Mně se teda nelíbí ani jedna. :-) Na ty krajky jen se spodním prádlem si nějak nemůžu zvyknout, furt nechápu proč??? A tohle je fakt ještě divnější, možná už si rovnou mohla vzít body. 

Daru chápu, že prostě u první svatby chtěla být za princeznu a dokonce mi ani tak žíly netrhá ta sukně, i když teda 15 metrů hedvábí bych asi dokázala využít líp. Ale ten vršek je fakt divnej, tady ty podivný otevřený korzety sluší málokomu. Co měla na sobě Lola? 

Offline Kokoska
35230 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 18:15

Panoptikum mesta prazskeho. Libi se vam tam nekdo? Pry skvostna Kostkova, no nevim. Nejlepsi jsou asi ty oranzove saty na prvnim obrazku vlevo, Gondikovou jsem vubec nepoznala. A na dalsich fotkach to pokracuje, co se s tema lidma deje? Tuna v bagancatech, vyvalene pupiky panu, kapsace s kapsama na kolenou, od navrharky Aleny Wilson bych si asi nenechala navrhnout ani kapesnik... ale asi jsem divna ja a nerozumim tomu.

Offline notna
9577 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 19:10

Styl Dary se mi nikdy nelíbil, jsem čekala šaty horší. Oceňuju hedvábí a nepreplacanost. Vubec nechápu ten klobouk. Prijde minaprosto mimo, přestože k jiným šatům by se mi líbil.

Ve špercích se vůbec neorientuju, ty jejich prsteny jsem neznala.

Mě nejvíc překvapilo, že se vdávala poprvé. Jsem mela dojem, ze jsem ji ve svatebních uz kdysi viděla. 

Offline notna
9577 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 19:13

Kokoska Nelíbí. Kdyz bych opominula kabelku a sidebob, tak manželka Ztraceného.

On se už na premiéry muzikálu neni dresscode? Nebývaly na premiérách dřív trochu lepší outfity?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2026 19:14

Kokoska bagančata nejsou tunuv největší problém 

Offline 0zero7
11973 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 20:17

otevřela jsem si ten odkaz a celý mi to přijde zaseklý v 1996 uff

Offline Torrah
3460 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 20:24

Kokoska panebože... půlku lidí neznám a půlku jsem nepoznala, to je dílo se mnou teda. Oblečení nekomentuju, nelíbilo se mi ale snad žádný, jako že bych řekla wau. A ty krajkový šaty přes prádlo není můj šálek čaje teda. 

Edit - zdá se to jen mně, nebo jsou ty fotky nějaký divný? Já fakt nepoznala ani lidi, co bych teda poznat měla... třeba tu Gondíkovou...

Offline notna
9577 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 20:36

Torrah Jsou divný ty fotky. Některý lidi jsou vyloženě deformovaný, bych řekla. Foceno ze štaflí, či co?