Šaty robil Lukáš Kimlička podľa zelania a pokrčené sú naschvál.
https://diva.aktuality.sk/clanok/o3PF3KY/jej-saty-nezdobil-zavoj-ale-celkom-iny-top-trend-prve-foto-dary-a-pavla-su-vonku-dozvedame-sa-detaily-svadba-plna-slz/
VIP zjevy
Mně se tak hrozně nelibi tyhle šaty kozy ven.. Celý se mi to nelibi. O pánových vlasech raději mlčím.
stes pro me jsou naopak ty vlasy nejhorsi, zbytek v poho![]()
cudzinka - pokrčené sú naschvál.
Nemyslím, že sú naschvál pokrčené, len je ten materiál tuhší a pohybom šiat sa tak prirodzene skladá, či posúva, neviem to presnejšie pomenovať. Tam, kde jemnejší materiál bude jemne splývať, tam sa tento proste bude takto mäkko lámať. Toto mi na tých šatách vôbec nevadí .
Já jsem z těch šatů teda dost rozpačitá.
Tak Kimlička prostě okopíroval starou Vivienne Westwood. Musím říct že mi už v Sexu ve městě připadaly příšerný (včetně doplňků), ale Rolincový aspoň líp seděj. Nicméně ani ona to s doplňkama nevyhrála, ten klobouk se k tomu vůbec nehodí. Typově, tvarově...
Jako stažený vlasy do drdůlku a přes ně jen ten závojíček by podle mě udělalo lepší službu.
Takhle mi to připomíná tak akorát Filipa Turka v cylindru
Holt když si hraješ na honoraci... ![]()
Tak nám prej Monika Marešová zazářila v Benátkách. Ať koukám jak koukám, zářivýho nic nevidim, jen mocný bombarďáky a lacinou krajku přes to.

barbucha Je ten klobouk bilej a saty slonova kost nebo blbe vidim?
No neni bila jako bila a asi nezbyva nez poprat dolce vita, obema.
Těžko říct, jestli je to stejnej odstín - může to bejt jen světlem ![]()
barbucha Marešová jak když se od kolotoče vydala na dýzu.
barbucha doufám, že to jsou aspoň šaty a ne overal ![]()
Když už je tady drbeme, tak mě překvapil výběr snubních prstýnků. Mají ty nejprofláknutější Cartiery. Myslím, že i Dara není úplně nejspokojenější, všude zdůrazňuje, že prstýnky vybíral manžel:-).
Mne se na tech svatebnich satech hlavne nelibi, ze ten vrchni dil sukne je v pase do gumy, na nekterych fotkach to bylo videt a vypada to dost lacine nebo jako kdyz se spechalo a nebyl cas to sesit poradne. Libi se mi klobouk :)
Blanka ma to byt hedvabi, ale jasne, jsou ruzne hedvabne latky o ruznych gramazich.
Mě se líbí ženichovy boty Ty bych nosila sama
999 ja myslim,že Dara uz spokojenější být nemuze![]()
999 ty prstýnky mě pobavily. Viděla jsem titulek, že byla svatba a že postovali fotky snubních prstenů. Tak jsem si říkala, že určitě Cartier Love. Dala jsem si fotky vyhledat a Bingo. ![]()
Tabea Já si pak řekla, cos čekala :-)).
999 mně se teda ten prstýnek na pánský ruce hrubě nelíbí. Hladkej kroužek by mi přišel lepší. Ale z toho by asi neřvaly prachy dostatečně. ![]()
Lela ho má taky, nemá?
Tabea Tak snad to neni prsten z druhy ruky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY