Tak jestli Dara zpívá , tak má zaměnitelný hlas, protože já jsem ji asi nikdy neodhalila. A to rádio poslouchám docela dost . Neznám od ní jedinou písničku.
VIP zjevy
Třeba ji v rádiích moc nehrají, já si vybavuji jen písničku Čo o mne vieš
Karja Ale ta už je stará skoro jak Zvonky šťastia, ne?
Sweet Potato Jestli ona to nějak nepřezpivala do modernější podoby, protoze to byl jeden čas takový hit a melodicky to také bylo takové,,moderní,,
A taky nezapomeňte, že měla nedavno nějaký ten megakoncert, kde se stylizovala do Beyoncé prece.
Ja teda nemám Daru ako nejaký super vzor speváčky, ale vyskytli sme sa tento rok na jej koncerte, skôr taká hodne veľká otváracia udalosť a boli sme milo prekvapený. Veľa pesničiek som poznala, veľa nie ale napodiv boli pocuvatelne, taký tanečný štýl. Tak si myslím, že ju hodne volajú a má toho celkom dosť. V rádiu som ju hrať moc nepočula.
A tiež môžem povedať, že naživo vyzerá skvelo.
Janulik03 No, já jsem byla před těmi 9-10 lety, tak hlavně bylo vidět, že to nemá odfláknuté, ale jede na 120 %.
Karja to áno, o nej je známe že maká poctivo
Tak možná poctivě poskakuje po pódiu, ale bez playbacku se neobejde.
barbucha no neviem, tam spievala naživo.
Ale tak mne je to fuk, nie som jej fanúšik, len som chcela spomenúť, že že pracuje
Tak poctivou práci si představuju trochu jinak, no ![]()
Ale ona je tím dost známá.
Já jsem z těch šatů teda dost rozpačitá.

999několikrát se přešívaly, naposledy v hotelu těsně před svatbou. Copak by se mohlo stát?
A na některých záběrech bylo vidět, že ze všeho nejvíc by potřebovaly žehličku.
Jsou to šaty na efekt, na fotky, ale nějak to není ono.
999 Hned jsem si vzpomněla na Carrie

999 to jí okusuje ucho? ![]()
Hwi veru, mohla to okopírovať radšej celé
Tabea hihi,taky jsem si všimla..
Hwi Myslím, že tu ty šaty taky pěkně štvaly :-).
999 Jojo, takovýho nepohodlí, aby pak člověk vypadal jak nakousnutej větrník ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY