mirajo jako od Lely, když by se zbavovala věcí od Karlose? ![]()
VIP zjevy
Tabea To nevím, pro mě je to prsten pro chudý, co chtějí vypadat jako bohatý :-).
999 a kterej je pro bohatý, co nechtějí vypadat jako bohatý? ![]()
A pro bohatý co chtějí vypadat jako bohatý?![]()
stes ty mají prsten jako Georgina ![]()
Tabea to se musim mrknout
To je ale extrémně osklivej prsten, to by mě nenapadlo, že nějaký takovou hnusný a ,,oblíbený,, vůbec existuje:D
Tak nám prej Monika Marešová zazářila v Benátkách. Ať koukám jak koukám, zářivýho nic nevidim, jen mocný bombarďáky a lacinou krajku přes to.
Uhhhh....ako Intimissimi má reklamu, že tento rok Benátky sponzorovali a majú k tomu takúto nejakú kolekciu, ale tak...TOTO je príšerné. Jednak na tú postavu, jednak akože....rozumiem, že človek sa hanbí za toľko odokrytej pokožky, aj mne by to bolo nepríjemné, ale tak potom radšej zvoliť iný model, než takéto bombarďáky pod to....
Tabea Van Cleef, Mellerio, Boucheron, Chaumet, vyšší řady Cartier, Tiffani a spousta dalších. Old money nosí často rodinné šperky.
Pro všechny: na zakázku dělané prsteny, rozhodneš se o materiálu, velkosti kamenů a řadě dalších věcí.
slniecko Mne se to libi, postavu ma krasnou, bombardaky, aby to nebylo vulgarni, ani deformovany prsty nema!![]()
999 tak asi chtěl, aby bylo na první pohled vidět, že jejich prsteny patří k sobě. Jinak by ona měla kameny a on hladkej kroužek. ![]()
Jo...old money styl....prej to tak chtela.... No rozhodně to u nich tak nevypadalo, mi přijde fakt trapný, když u obou je zcela veřejný,že žádný old neměly. Myslím,že to uz s tema bombastickejma prohlášením přehání.
Tabea To nevím, pro mě je to prsten pro chudý, co chtějí vypadat jako bohatý :-).
Hehe, to sedí
Mně ty prsteny přišly až trapný (navíc nejsou ani hezký, stejně jak ten profláklej náramek). Ale tak co čekat od čutálisty a provinční hvězdičky... to je stejný jak Vémola ve věčným versáče. Dobře fungovat to může leda tak u vděčnejch sledujících na instáči, pro ně jsou tyhle figurky ta pravá honorace!
Rodinnej šperk (je-li jaký
) bych viděla spíš na zásnubní prsten... a co je špatnýho na jednoduchým, úzkým zlatým kroužku k tomu? Když už.
Mmch mě teda moc nebere ani ten trend (spíš asi americkej) co největších šutrů u těch zásnubních prstenů, jako madam Bezos nebo Taylor Swift - tam sice nepochybuju že si to pan snoubenec může dovolit, ale není každá jako Elizabeth Taylor, ke který to sedělo jako jedný z mála... a jak lze vidět na tom instáči, opičí se po nich i prostej lid - to nosej ty laboratorní nebo to objednávaj na Temu? ![]()
Mně ty šaty nepřijdou nijak strašné.
Ale všechno to chlubení a pompa kolem.
Jo ale teda nehty dost hrozný!

Sweet Potato Počkej, ty prstýnky přinesl čokl? :-))
999 jezis to mi nenapadlo...vypadá to tak...fakt nejsou hezky, takhle uz tuplem ne. No cirkus zije ![]()
999 Udivuje tě to?
Sweet Potato Ne :-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY