Jiná Realita Soudím jen podle fotek: Na starších sexy holka, která se líbí každýmu chlapovi, na těhotenské... no, taková paňy, jinej člověk.
VIP zjevy
tohle mě fakt rozesmálo. si řikám, taky dobrý, šikovná pani:-)
Ja myslim, ze vypady vic ovlivni stehno (zadek taky, ale ne tolik). To beru ted podle sebe. Kombinace nasledujiciho mi vyhovuje a myslim, ze na zadek dobry:
klasicky drep s cinkou, siroky drep s cinkou, vypady (za chuze s cinkou jnebo dvema v rukou), drep na bosu, rimsky tah, mrtvy tah, sumo drep, hip thrust (nevim cz nazev). Myslim, ze nejlepsi je kombinace samo...
priste to dam do cviceni ![]()
Štíhle ženy sa mi páčia ale toto už mi príde dosť extrémne a propagovať to ako fit a healthy mi príde mimo.
Caroline je na muj vkus hubena hodne, stravuje se jakoze super zdrave, me se ta skladba uplne nezda (soudim podle fotek na insta), vypada to ze mozna nema vyvazeny makra. IMHO na nekterejch fotkach je ok, na jinejch na muj vkus moc hubena....
Daleko vic se mi libi treba Tash Oakley, co se postavy tyce, jeji pritel je teda i nejakej trener, tak podle me makaj spolu.

0zero7 Jj podľa mňa je skôr vitarian než vegan alebo vegetarian. V podstate je len zeleninu a ovocie. Dnes som našla super fotku, na oboch je rovnaká žena a jasne ze sa mi páči postava vpravo vľavo vidím skôr tu Caroline.

0zero7 Ta Tash je nádherná, krásné tělo.
999 Ze? Me se libi i ta jeji kamoska Devin Brukman, to by ale uz na nektery mistni bylo moc hehe
0zero7 No, byť nemá zřejmě vyvážená makra
(fenomén dnešní doby, že?), vypadá báječně.
0zero7 Mutziputzi mi ale odpovídala, co cvičit, když těžká činka je momentálně tabu a dřep s činkou rovněž.
whiskas kdo vypada bajecne? Ta Caroline? Podle me ne teda, ona a Tash nebe a dudy.
JJ ja vim, jen jsem chtela poukazat, ze ten vypad to nemusi az tolik ovlivnit, pri spravne forme citis zadni nohu dost, ale je to i na stehno, ne jen na zadek. Cviky co jsem psala se samozrejme daji delat i uplne bez zateze, sumo drep 3x20 a citim to teda.
0zero7 Ano, Caroline. Tash se mi líbí rovněž, jen každá jinak. Oběj jsou nádherné
.
A jasně, jen to bez zátěže nějak není ono - asi síla zvyku
.
Jeste k tem tlustejm po porodu... Svagrova ma rocniho synka a byla nestastna, ze at dela, co dela, vcetne cviceni a uprave jidelnicku na ten, co mela pred tehotenstvim, nedari se ji zhubnout, takze je "tlusta, hnusna, odula", navic ani to cviceni se na ni nepodepisuje. Tak ji doktori konecne nabrali... A ma uplne v haji stitnou zlazu. Lecbu uz zahajila a snad, az se to ustali, uz to pujde.
mam docela svalnate nohy, ale s tim jsem uz smirena, co me stve (krome tlustych lytek, kotniku a kolenniho valu) je takovy ten sval-spek na zadni strane stehna - da se toto nejak zestihlit?
Hlavně už ne další kolo cvičení, tvl. Trocha OT ještě nikoho nezabila, ale fakt tu na to je speciální vlákno.
Přidávám ještš jednu Anetu, byla můj oblibenej materiál už na MP. Z článku o tom, kterak nafotila nejvíc sexy snímky své kariéry.

MP Meri Uf. Ten kohout v popředí má nějaký skrytý erotický význam?![]()
MP Meri uplne nejvic sexy ![]()
![]()
![]()
Je naprosto šílená.
ale... z chlapského pohledu: kozy jako vozy, žádná vyzáblá koza ani tlustice, a vypadá ochotně!
paktofonika postava vpravo je supr
MP Meri nedavno byla ve Všechnopárty, byla tam celkem sympatická
Ešte si porovnávate svaly žily? ![]()
MP Meri tá plienka okolo prs je zámer? Alebo nezohnala podprsenku? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“