Sweet Potato Herečku neznám, ale takový kohout před časem sháněla jinx ![]()
VIP zjevy
notna ano, mam ![]()
Stará Stanová Kůže za svoji dobu prace v muzskym kolektivu jsem taky dospela k tomu, ze tahle aneta je pro vetsinu radovejch chlapu znacka ideal. Presne pro to, co jsi vyjmenovala ty
to "vypadá ochotně" bude zásadní asi... ![]()
razorblade Vono taky co s nějakou neochotnou, že? ![]()
Já se musím té Anety zastat, je to normální milá holka. Ty její prsa jí komplikují život, režisérům naskočí jako první, když potřebují někoho z téhle škatulky. A herec je fakt trochu nedůstojné povolání a složenky se neptají...
999 Souhlasím, já taky myslím, že to asi nemá lehký, dostává samý role prostitutek, striptérek, případně nevěrnic. Ale viděla jsem ji na Fidlovačce jako Elišku v Eva topí hlouposti a byla tam skvělá, opravdu milá a normální. Plus v jakými detektivním seriálu onehdá, tam byla taky fajn. ona nenů vůbec špatná herečka, koneckoncůi ty prostitutky hraje přesvědčivě.
Ty postované fotky jsou ale děs běs, teda, o tom žádná...
Pěkný nohy Móňa teda má!

Mutziputzi jem si diky tobe vzpomnela na dnesni vtipnej a vystiznej twit nejakyho cloveka:

razorblade Já se nesměju, já mam k tomu naducanýmu ksichtu taky sklony!![]()
Mutziputzi to neni jen o xichtu :D
Mutziputzi aspoň něco musí mít pěkný, když má obličej jak nastěnka a krk jak devadesátiletá babička.
hele, asi to není úplně sem, ale moc nevím, kam jinam.
zná někdo nějakou hezkou soudkyni? já znám jen samý nepěkný, až vyloženě opravdu ošklivý se zjevem čarodějnice (šílené vlasy, neučesané, hrozné stanovité hadry, strašné brýle)
proč to tak je?
napadlo mě to u této, která se zrovna propírá v médiích.

Jiná Realita Netuším, kdo to je, ale ošklivá mi nepřijde.
Jiná Realita znám ![]()
Jiná Realita Taky znam! Jinak ad Mona a oblicej, furt bych rekla, ze patri mezi hornich 20% na skale osklivosti s prehledem![]()
Sweet Potato me prijde vyslovene hezka. trochu primalovat a ucesat a je to.
Tak jsem se podívala na Instagram Babišové. Veselá holka, ale vkus holt chybí.
Takže kdyby náhodou někomu nedošlo podle vzoru, že ten overal je Fendi...

Jiná Realita Taky znam! Jinak ad Mona a oblicej, furt bych rekla, ze patri mezi hornich 20% na skale osklivosti s prehledem
tak na škále ošklivosti mezi horních 20 opradvu s přehledem..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje