Jiná Realita to urcite ne, ja jen, ze mam pro tyto prirodni zjevy pochopeni. na makeup umim pritlacit, kdyz jde o neco vaznejsiho, u vlasu to nema cenu, rovne hrebiky jsou rovne hrebiky, vyfoukani vydrzi asi dve hodiny a na vlny bych musela spat v natackach a to se radsi vyspim. ![]()
VIP zjevy
Jiná Realita asi chodis na blby soudy :D my v hk mame jednu velmi elegantni damu: stihla, vyrazne nalicena, perfektne ucesana :)
Jiná Realita Znam snad jen jednu opravdu hezkou a vnimavou pro trendy, uces casto meni a vzdy ji slusi a v lete pod rozhrnutym talarem je videt svezi a zajimavy jeji satnik. V Olomouci znam taky jednu vzdy upravenou. Jezdila jsem na vsechny krajske soudy na Moravě a do Pardubic. Ta hezka pusobi v Pardubicíc, navic je i velmi sympaticka, casto si po jednani nasla chvilku na kratky pokec i zivote i o oboru. Ted v Pze uz nechodim casto a tak mi v hlave nikdo vyrazny, at uz pozitvne nebo negativne neutkvel. Pravdou je, ze soudci muži jsou upraveni vice, zalezi jim na zevnějšku, nekteri velmi velmi sympaticti, vtipni, usměvaví![]()
Viatori že se mi to jen nezdá! vyjádřila jste to líp.
Jiná Realita jen jsem byla ukecanější.
Nechci to brát šmahem, nechodila jsem ke všem senátům. A mám pochopení, když stejnou soudkyni pak potkám v tramvaji v půl šesté večer, držíc kabelu s tlustým spisem, je mi jasné, že se nechystá do COSu nebo k manikérce.
ovšem toto teda![]()

Mutziputzi strašný :-) její stylizace do rozvernýho děvčátka (viz. ta fotka v růžovém s balónky) je šílená. Strašně jsem se nasmála tomu přirovnání ke štikám - to fakt sedí. Na rozdíl od nich má prachy a zázemí, ale jinak dvojnice.
Mutziputzi ukážu ti cestu raaaaajeeem ![]()
Pinot Noir
jo, ty si pamatuju!!! (teda já je bohužel neměla, ale byla to hrozná móda!!)
Ounz kdepak, sekla se jí sanice nebo záda ![]()
Jaňulka dodanila starou YSL nebo že by nová?

Mutziputzi nečas vypadá jak týrané štěňátko...
Jiná Realita Taky se takhle tváří syn, když ho vleču do školky ![]()
Jiná Realita No netváří se, pravda, ale i tak z něj Jaňulka udělala docela pěknýho chlapa, to je jak Topolánek, taky rozkvet k obrazu mému až s Talmanovou...jenom u pana Jiřího zůstal furt jenom ten sexy mozek![]()
Mutziputzi ten tunta ze je peknej chlap?![]()
viktorka_od splavu Ty víš, že my se neshodneme...hele nesmíš soudit kdo je ťunťa podle fotek z Blesku nebo z telefonátů s milenkou![]()
Mutziputzi osobne jsem ho nepotkala to je fakt. ale z fotek s tema chlupama na brade
by si na tom mel drzet cisty kapesnik. ted hodnotim opravdu jen vzhled - dala bych mu bonbon, fakt jak do skolky
Mutziputzi nahodou treba na topolankovi se shodnem![]()
Mutziputzi mně se víc líbil dřív, než se to provalilo, mám pro slušňáky asi slabost
tady se fakt tváří jako kdyby dostal chvíli před tím rákoskou na holou
Mutziputzi ysl by se mel Jaňulkam a podobnym machnam zakazat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje