Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Tabea
8234 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 11:47
Reakce na Paris:

Taky myslím, že z Lego fabriky to odešlo celé. Ti si dávají obzvlášť pozor, aby nepoškodili značku a zákazníky. Rozhodně by tam nedávali místo kostek kameny. To už by si ukradli celé balíčky nebo omylem nezkompletovali celé. A i tam věřím, že mají kontroly a jak už psala continuity , zaměstnanci nemají motivaci krást.

Mohl to být někdo na Rohlíku, ale spíš bych to tipovala na distribuční centra nebo přepravce. Určitě to nechodí přímo z Lega na Rohlík. A i v těch skladech to nemusí být někdo, kdo s tou konkrétní krabicí manipuluje a skenuje. Spíš právě někdo jiný, kdo se k nějakému kroku neupíše. Ale přitom má ke zboží přístup. Těžko zjistí konkrétního člověka, pokud nebudou mít záznam z kamery. 

Pracuji ve firmě, která vyrábí jednu velmi známou značku a reklamace na chybějící zboží jsou velmi obtížné. Většinou jsme schopni zjistit, zda nastala chyba u nás (lidský faktor nebo chyba softwaru nebo stroje - linky nebo automatického balícího zařízení) nebo se ztratilo zboží v průběhu distribuce. Ale konkrétního člověka nezjistíme.

A samozřejmě někdy je to neoprávněná reklamace... prostě to zákazník nafinguje (tím rozhodně nechci říct, že je to tento případ s Legem - jak už jsem psala, muselo to být někde mezi Legem a Pinot). U chybějících produktů to je samozřejmě těžké zjistit (opravdu to nemusí být nafingované zákazníkem), ale u reklamací typu nebezpečného předmětu v produktu víme, že to na nás zákazník nahrál. Myslí si, že naše výrobky šijeme, tak reklamují, že nalezli jehlu ze šicího stroje v produktu. Máme úplně jinou technologii, žádné jehly se ve výrobě nevyskytují. Nemluvě o tom, že veškeré produkty prochází po zabalení detektorem kovu.

​a co si slibujou od toho, že vyreklamujou jehlu?

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 12:03

barbucha hrnek bozi!

Offline Paris
příspěvků moje polička 26. prosince 2022 12:24

Tabea myslím, že očekávají kompenzaci v podobě několika nových balení produktů. Vzhledem k charakteru produktu by byla jehla velký průšvih.... tak asi očekávají, že jim pošleme další produkty, aby to nerozmázli do médií.

Offline Tabea
8234 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 12:33

Paris před 20 lety jsem byla jako studentka na brigádě ve výrobě pletenin. Dělaly se tam i svetry luxusních značek a už tenkrát se rentgenovaly, aby nikde nebyla jehla. Dneska si dovedu představit, že je to rutina. 
Některý lidi jsou fakt vykukové.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 12:40

Paris cakala som nejaky druh odevu ale u tohto typu produktu by mi ani nenapadlo, ze sa sije ihlou. Niektori ludia zjavne skusaju vsade kde sa da

Offline Paris
příspěvků moje polička 26. prosince 2022 12:54

Tabea u nás používáme detektory kovu.

Mrakoplas no, nás by to taky nenapadlo, ale lidi si to fakt myslí.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 13:22

Tak Betty No to by se u nás taky líbilo! Děda taky dostal rybarske triko (taková evoluce z opice do rybáře, prostě v posledním obrázku tim klackem nahodí udici:-D), plus všechno oblečení zelené, včetně 5 párů zelených ponožek. Tak si dělal legraci, jestli ho neposilame už někam na frontu, švagr to zachránil tím, že v takovémto modelu byl Zelenskij i v Bílém domě. 

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 14:43

Díky všem, teď mam radost z hrnku ještě větší

Offline Jitka77
1955 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 15:26

barbucha Příště bych dárcům doporučovala doplnit zbylé kusy jídelní sady

Offline clothilde
2063 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 16:10

barbucha to je krásnej hrnek

Jak jsem měla radost ze všech dárků a schovala jsem si papír s nápisem pro Evulinku (v papíru byl dárek od syna)

Offline pecka
6217 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 17:07

barbucha tá šálka je

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 17:20

Skvělý svátky, úžasná pohoda a klid, tento druh dovolené je úplně super, setkávání, pohádky, dobrý jídlo, procházky, ponocování a ráno dlouho v posteli. Rodině jídlo chutnalo, s dárky spokojenost. Co víc si přát.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 17:23

barbucha 

Skvělej hrnek 

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 17:53

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 17:54

continuity 

Na to jsem dnes koukala na e-shopu LEGO! :)

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 18:17

continuity Krásný moc.

barbucha Nejlepší dárek!
Pinot Noir Tvému kapřímu salátu jsme se postarali o mezinárodní proslulost! (A opět jsme řešili - co s těmi zatracenými citróny?! )

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 18:28

Sweet Potato dnes ho budeme mít k večeři! Jestli jste záhadu vyřešili, chci znát výsledek.

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 18:34

Ellen no a já mám od Ježíška ještě i osvětlení. Jsem z toho dost nadšená. Ještě to jdu prod kat na jinou sadu, ke které mám nové světýlka. 

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 19:00

Tak jsme právě všechno dojedli k večeři. já dělám tři polívky, tak to není moc monotónní. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2022 19:09

continuity my koupili synovi jen sadu kostek. Ale po vybalení se zjistilo, že to je vlastně několik menších projektů, tak teď staví celá rodina

Vy k těm světýlkům máte nějaký ten hub? Ale se na něj dají napojit i nějaké ty motory. Ten mám vymyšlený pro muže na příští nebo přes příští rok, tak přijdu s dotazy