Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 19:13

Evaeva to je nějaká sada od úplně jiné značky než lego, osvětlení je zabudované do kostek, co se pridelaji/vymění na tu stavbu. Ještě mám od nějaké jiné firmy osvětlení k rybářskému domku, jdu se na to právě podívat, je to prý jiný system. 

Speciálně k tomuto vánočnímu legu se dá dokoupit motorizace s osvětlením té tramvaje, ale já jezdící tramvaj nepotřebuji. 

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 19:15

Pinot Noir Nevyřešili. Muž dal Šalamounsky trochu citr.šťávy, trochu octa.

Já sama se s ním loni neobtěžovala, myslím, že ten citrón je kdyžtak spíš na finální úpravu.

Offline Vilemina
2364 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 19:29

Svátky byly fajnjedno dítě mi teď odlétá na opačný konec zeměkoule, tak jsem ráda, že jsme se jako rodina užili!!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2022 19:30

continuity aha, chápu. Muže to práce zaujalo, že by mohli stavět něco motorizovaného, ale syn je na to ještě malý. Ale za rok za dva jim to pořídím.

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 19:30

Evaeva máte taky tu sadu s pohyblivymi prvky? Tu dostal syn a hned to všechno postavil a je tím dost nadšený. Ta ozubená kola jsou skvělá. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2022 20:13

žluťásek tu dostane zítra u našich. U nás měl pod stromečkem ty kostky s raketou, nevím teď, jak se to jmenovalo. Ale právě jsme zjistili, že kromě kostek a té rakety tam je ještě raketoplán, nějaké vozítko, radar,... Navíc jsou ty modely hodně jednoduché, takže to O. bez problémů postaví podle návodu (on ty návody moc nemusí, obvykle mu to tolik nejde). Nicméně raketa i všechno ostatní už je zase na kostičky, byl výbuch nebo co

Offline černá káva
2136 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 20:23
Reakce na dzizisketa:

Nezdá se, ale měl úspěch. Však si ho taky sám poctivě zdobil.

​TO je skvělá fotka.

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 20:31

Evaeva no já bych jako motorizovanou věc pro kluky asi pořídila něco jiného. Ten motor a box na baterie zaberou všechno místo v té tramvaji a podle mě se cena s motorizací a kolejemi vyšplhá na dost neúnosnou částku, za kterou už pořídíš lego vláček na dálkové ovládání. 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 20:50
Reakce na continuity:

Tak jsme právě všechno dojedli k večeři. já dělám tři polívky, tak to není moc monotónní. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2022 20:52

continuity já myslela muže a staršího synau nás se pořád staví výtah a když muž zjistil, že k tomu vyrábí motor, úplně se zasnil

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 21:03
Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 21:05

Pinot Noir i když řízek bych si zrovna dala, u nás se dělá na Štědrý večer jen kapr a mám maso na steaky. Kupovala jsem telecí, ani nevím, proč to letos nemám. 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 21:07

continuity my řízky taky neměli, ani nemáme nic, co by se muselo dojídat od včerejška, natož po pár dnech, ale stejně žereme dost.

Začínám Vinnetoua chápat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2022 21:15

continuity já myslela, že by stačily power up díly, ať si staví, z toho, co máme U nás tyhle sady úspěch moc nemají.

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 21:24

Evaeva ty moturky potřebuji nějaké protikusy a stavěcí techniky, aby to fungovalo.

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 21:26

Pinot Noir no když jsem viděla vaše dnešní menu, tak rozumím, proč ti nechybí cukroví.

Vypadá to všechno náramně, ale pro mě tak na dva dny. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2022 21:39

continuity aha, no vidíš. Já věděla, že mi poradíš

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 22:08

continuity Jj, já jsem si uvědomila, jak máme vlastně "slabý" štědrý jídelníček podle toho, že odjakživa chystá večeři můj táta, který přes rok ale vůbec nevaří:-D

Offline Antje
příspěvků moje polička 26. prosince 2022 22:27

continuity proc? Je tam moucnik, ktery se ji na svacinu a u nas treba prubezne ,  synovci , sestra a svagrova ( pak by se divili,kam to zmizlo  ). Je tam hlavni jidlo, panenka s kubou a je tam vecere salat. U nas by tam jeste byla polivka ,  kdyz pominu ,ze tam chybi snidane a vecer nejakej chlebicek s rostbifem 

Offline Antje
příspěvků moje polička 26. prosince 2022 22:34

continuity proc? Je tam moucnik, ktery se ji na svacinu a u nas treba prubezne ,  synovci , sestra a svagrova ( pak by se divili kam to zmizlo  ). Je tam hlavni jidlo, panenka s kubou a je tam vecere salat. U nas by tam jeste byla polivka ,  kdyz pominu ze tam chybi snidane a vecer nejakej chlebicek s rostbifem 

Karja to je divne, on cely rok nic a pak chysta slavnostni veceri ? 
Co to obsahuje ? 
Edit: dodavam ze kdyby u  Pinotu byla na navsteve sestra, je tam dalsi chod na veceri  pro jeji deti, nejaky rizky nebo testoviny nebo tak