Antje ten dort byl snídaně. Já zvládnu cistě sladkou snídani maximálně jednou za rok, ale muž takhle snídá běžně. Jinak jsem zastáncem toho, že snídaně, oběd a večeře mají být prostě velká sytá jídla a pak už není třeba dojídat se blbinkama.
Čas vánoční...
Antje No právěže máme jen rybu a salát:-D. Ale asi to tak udržíme, já bych vlastně ani nic jiného nesnědla, jak se večeří brzo. Jako tu a tam zaslechnu, že má někdo polévku, ale fakt vyjímečně.
Pinot Noir Dort na snídani je moc hezká tradice:-D. To bych ráda převzala!
Karja my k tomu máme navíc akorát vývar:) Ale popravdě toho moc nesním, děti jsou nervózní a spěchají, a nenechají nás najíst, taky v těch pět bych si dala spíš svačinu;) Dojídáme se pak večer.
Karja u nás se dort snídá po narozeninách, když zbyde. To je fajn:)
Pinot Noir tleskam, me se takhle uz podarilo zhubnout !
Evaeva Jj, no já jsem si to nějak uvědomila jak se tu psalo skrz to chystání, že my máme hroznou pohodu, nám to všem připraví táta:-D. Večer připraví ty kapří kousky, a to i k segrám domů, pokud chtěj a udělá salát pro všechny na štědrý den ráno. Takže i ony si to doma jen obalí, dětem udělají třeba kaši bramborovou a hotovo, žádný další vyvařování vůbec nikdo nevede.
Evaeva A jako malý jsme měly občas období, že jsme se ošklíbaly nad kaprem, ale nikdy nám nikdo nenabídl jinou alternativu, prostě jsme měly smůlu a mohly zkrátka sníst jen ten salát:-D.
Karja Sambovi maji jeste predkrm, sneky a toust. Pak polivku, ale jen trochu, ne plny talir. Proste min chodu a od kazdeho trosku.
Zase nechavaji deti si hrat, volaji je ke stolu az na rizek ( z candata), a pro ne ma pani Sambova brkasi, synovec si uz s nama dal salat.
Me to prijde kruty, treba holky od sestry salat neji, kapr smrdi i me a je sama kost, to bychom byly bez vecere na Stedry den !
Karja u nás se taky nevyvařuje, takže pohoda. Vývar mám hotový už dávno, salát dělal muž den předem, takže na Štědrý den udělám akorát rybu. Děti měly taky brambory, mladší jedl stejně akorát knedlíčky z polívky (vidličkou
). Pak máme návštěvy a tchýně nám toho nabalila, že do víkendu vařit nemusím ![]()
Karja u nás to bylo úplně stejně, nechceš rybu - smůla a ještě se vyžadovalo sníst aspoň trochu.
Evaeva hruza vid. Jak jsme meli hodnou maminku, my jsme vzdycky meli file, bracha jako mluvci rekl natvrdo , ze kostnaty ryby nejime !
Evaeva Jo, ani tu kaši nám neudělali:-D
Antje my bysme nejedli ani filé, kosti nebyly problém. Já celé dětství ryby moc nemusela (a to je ještě spíš eufemismus), ségra jak kdy, zato měla ráda rybí polévku a nejedla salát ![]()
Karja
ale ve třech letech mě asi salát nenutili, to si nepamatuju.
Karja nemeli jste naseho brachu! byly jste moc hodny!
Antje Právě si dám k odpolední svačině to cukroví, snídám latté a banán. já ty tři velká jídla za den vůbec nezvládám, ale dám si během dne třeba jabko, jogurt nebo kousek sýra.
Antje to spíš tvoje maminka byla hodná, my remcaly dost. Ale na Štědrý večer už ne, to je fakt.
Evaeva by jsme byli tri a bracha byl takovej hodne prubojnej, nasi nemeli silu odporovat , kdyz jim to zduvodnil ![]()
continuity tak latte, banan, cukrovi, to mas hned dve jidla. Zase kdyz to cukrovi je z dobrych veci, neni na tom nic spatneho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY