Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:06

Karja mě třeba nevadí jíst denně to samý, akorát to musí být čerstvý, až na vyjímky mi ohřívané jídlo moc nejede. Mladšímu dítěti taky to opakování neva a to starší podle mě doufá v brzké plošné zavedení nejaké kozmické stravy z tuby. Ta má výslovně ráda jedinou věc a to jsou sýry. Zbytek je vopruz. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:07

žluťásek nevím no, já večeřela salát a cukroví a teď jím banán a sýr. Druhá večeře musí být, jinak bych hlady neusnula

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:09

MP Meri můj muž sice obvykle teplé jídlo dostane, ale zase vyrostl v rodině, kde se hlavě rodiny předkládalo dvakrát denně maso. Ale nikdy si nestěžoval, že máme jen ty těstoviny

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:10

Evaeva No, já mám teď nějaké vitamíny a mají se jíst ,,večer nalačno,,. Vůbec nechápu, kdy si to mám vzit! 

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:12
Reakce na MP Meri:

Evaeva Je  Zakončil to litanií na tema "chudáci chlapi jeho generace, kteří vyrostli na teplých večeřich od maminky, ale od partnerek už se toho nedočkají"

Normálně mi slza ukápla. Já vařím vcelku ráda, ale všechno má své hranice. 

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:12

Evaeva já to mám stejně. A dojídam ještě ten sýr samotnej teďka.

U toho se koukám na instaci na cvičení na protažení. A úplně cejtim, jak by mi to udělalo dobře. Ale jsem plná tý vánočky a sýra

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:14

Karja večer na lačno možná tak před první večeří

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:14
Reakce na Evaeva:

žluťásek nevím no, já večeřela salát a cukroví a teď jím banán a sýr. Druhá večeře musí být, jinak bych hlady neusnula

Já se klidně obejdu bez snídaně, ale když jdu spát hladová, tak mě ten hlad v noci normálně vzbudí. 

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:14

Karja ha, přesně!! Nakoupila jsem imunoglukany a musím to dost plánovat

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:15

Karja večer nalačno je protimluv. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:15

continuity no já ani bez té snídaně, ale co mám děti, tak už nemusím jíst do deseti minut po probuzení Já jsem tým málo, ale často.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:16

continuity Tak to jsem moc rada, ze ta chyba není ve mně. A večerni lačno fakt neexistuje

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:22

Večerní na lačno by u mě šla, večeře kolem 18. hodiny, spánek kolem 1, to je přes šest hodin. Akorát mi to vždycky zkazí půl flašky vína nebo pár piv.

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:25

žluťásek imunoglukany můžeš i ráno. Alespoň v letáku kdysi psali ráno po probuzení nebo večer před spaním. o stavu žaludku tam nebylo nic. Teď jsem ho už nečetla, hrnu to do nich, když je odchytim v kuchyni. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:48

žluťásek continuity tiez si pamatam bud hned rano pred ranajkami alebo vecer pred spanim. 

A som v tvojom time continuity , jak si teraz v praci objednavame obedy, ja si ich kolkokrat musim rozdelit aj na trikrat (myslene aj s polievkou). Ak som pazrava a zozeriem hlavny chod cely, mam tmu a ani kava nepomoze. Ja pripisujem aj (moju) tehotensku unavu svojej pazravosti :D 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 00:49
Reakce na žluťásek:

Evaeva já to mám stejně. A dojídam ještě ten sýr samotnej teďka.

U toho se koukám na instaci na cvičení na protažení. A úplně cejtim, jak by mi to udělalo dobře. Ale jsem plná tý vánočky a sýra

ani nevies ako tomu rozumiem! 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 10:14

Lukáško dostal od babky nafukovací boxovaci stĺp

A som tím častejšie a menej. Od soboty raňajkujem len ovocie,  a je to super.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 11:44
Reakce na Karja:

continuity Tak to jsem moc rada, ze ta chyba není ve mně. A večerni lačno fakt neexistuje

​tohle se řeší 'půl až hodinu před jídlem nebo dvě hodiny po' - týká se to spousty léků. Ráno je to jednodušší no..

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 12:07

Ounz jedny Vanoce jsem uzivala tardyferon, jak pises ty intervaly pred a po, to bylo strasny! O Vanocich jim tak nejak prubezne a vychytat tu dobu byl desnej opruz

Offline 999
19882 příspěvků moje polička 27. prosince 2022 12:11

Já jsem tým 3x denně větší jídlo. A teplé jednoduché večeře.