stes Ginger děkuji. U nás se jiné cukroví nepece. Nebaví mě to a neumím to. Perníčky jsem začala dělat jen kvůli deckam, protože všichni kolem říkali, jak je to fajn píct s dětmi. Tak určitě. Ale ty perníčky se nakonec udržely na repertoáru, protože jim chutnaly.
Čas vánoční...
No tak to by zabilo každého. Nie myslim tým ze robim každý deň, okrem nedele az do 23.12 a medzi sviatkami tiez.
Ranna je od 4,00 do 12, alebo 13
Poobedna teraz pred sviatkami od 8 do 17,30
Aj preto sme sa potrebovali v sobotu po práci uvoľniť, ![]()
Janulik03 to u vás chodí lidi do obchodu už ve čtyři ráno ? A původně jsem taky myslela, že máte otevřeno do 23.00 hodin...no ale i tak je to strašná pracovní doba.
Lenka22 Přiznám se, že mě by to asi zabilo, vstávat na čtvrtou... to je pro mně prostě hrůza.
Torrah no je to takříkajíc nepředstavitelné, a že to někdo dává, tak to klobouk dolů.
Lenka22 Ehm, přebírka zboží? Nacenění, nebo porcování masa? Krájení salámů? A když je tam i pečivo? U nás naváží pekaři od čtvrté ranní.
Kan tak jasně, nějaká příprava být asi musí, ale od čtyř hodin?
MPLee Janulik03 mela bych si poposednout
Ono i tak, to vstavani do tmy neni muj oblibeny zacatek dne.
Miluju vstávat do tmy, venku nikdo, jen klid, mír a ticho. Prázdné silnice, dálnice a parkoviště.
Evaeva jo, ja ty "perniky" taky nedelala uplne kvuli sobe, ale kvuli tomu, ze deti porad chteji neco vanocniho vyrabet (ale presne jak pises, 2x vezmou do ruky vykrajovatko a prestane je to bavit) a budou mit spoustu besidek s cukrovim. No a ja to mam normalne taky rada, ale v poslednich tydnech jsem hodne unavena a trochu bez nalady. Mam dokonce v umyslu vykaslat se i na jednu besidku ve skolce, je to hrozne krkolomne a myslim, ze letos to jeste nebude vadit a ze nam bema udela lip, kdyz pujdem brzy domu. Jen skolnich/skolkovych akci s ucasti rodicu je tento mesic pet.
Lenka22 Já na běžný víkend v květinářství auto z velkoskladu přebírám, cením a čistím v pátek i 5 hodin. Řezanka+hrnkovka.
Lenka22 ludia chodia od 5,30 ale my musime vsetko pripravit. Vsetok tovar pride rano cerstvy a na pultoch musi byť ked otvarame. Zatvarame o 17,00 a nezastavime sa . Je to riadna makacka, je to pultovy tovar, salamy nemame predkrajane, vsetko sa kraja pred zakaznikom.
Lenka22 tak tiež som nevedela ako to chodi, ale keby mj to vadilo, tak ro nerobim.
Janulik03 a ted mam chut na nejaky dobry salam a cerstvy krupavy rohlik!
Janulik03 tak to je fakt rachota! Tak hlavně ať tě to baví i nadále a dáváš to ve zdraví!
Lenka22Já si pamatuju, že moje máma chodila jeden čas do obchodu, co měl od 7 ráno na 4 ráno, ne:li dřív. Vím že mi utkvěl ten pověstný čas 3:15 kdy vstávala. Prostě na ně rok vyšla jako první zavážka kamionu, ktery pak pokračoval dál, pak to dali zas do jine pobočky.
Janulik03 Je to dřina a ta sezóna je fakt krutá.
Ale jako zákazník si toho vážím. Já nemám ráda Billu, jak jste si všimli, hodně vaříme a hodně nakupujeme, ja se i dívám na ty letákové akce, abych věděla do jakého supermarketu ten týden jít, nebo které holek oblíbené ovoce je kde v akci, ono při dnešních cenách je znát zda se koupi trs banánů za 19 nebo za 39. A jako ve středu začíná nový týden slev Billy, což u nich znamená, že v 10 ráno tam teprve uklízí a vytírají regály na ovozel a ne, že se tam dá koupit. Děsný, mají od 7
Karja u nas teda Billa a ovozel je kapitola sama pro sebe. Ted se to trochu zlepsilo, ale heslo "jako cerstve utrzene" je obcas vysmech zakaznikum.
brrr je v tom maslo a cukr, takze to neni spatne. A dobre to vypada a neni to tvrde. Ale ja mam rada trochu korenenejsi pecivo a tohle, jak jsem nastavila veskerou moukou, kterou jsem doma vyskrabla, je nevyrazne a mdle. No jako neni to nic, ceho bys doma musela mit tri kila
. A korunu tomu nasadil syn, ktery schroustal jeden kousek a zeptal se, kdy konecne upecu ty pernicky... No jeste jsem mohla tim mnozstvim uvarit motor od robotu, aby tomu nic nechybelo.
Gatita perníčky právě kluky baví, letos celou dávku v podstatě vykrájeli sami, utekli akorát od zdobení, ale to zvládl náš ženský klan:) Ale právě taky potřebujeme něco na besídky (jen dvě naštěstí), mamce letos začíná stávkovat malý otrok, tak se do pečení taky tolik nehrne... Jsem ráda, že jsem se na to vrhla, šlo to dobře a zmákla jsem i kokosky. V běžný týden na to není moc čas, abych pekla s dětmi, mimino spí nejlíp dopoledne.
Ale jestli jseš unavená a nechce se ti, tak bych radši koupila pár kousků v cukrárně, ať je něco na Štědrý večer a finito. Btw co že toho máte ve školce a škole tolik?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY