continuity Ty jsou nádherný, ten kostelík ![]()
Čas vánoční...
Pinot Noir to je hustý, ti klienti.
Všichni naši kluci jsou sice v půl osmé v posteli/kojí se na noc, ale usínají až klidně v půl desáté (mimino je bohužel neslavný vítěz). To by nebylo tak hrozné, ale když připočtu noční vstávání, bývám už celkem grogy na to, abych balila dárky.
continuity to je roztomilé ![]()
Teda ty ozdoby. I když ta hlášky dcery taky. ![]()
barbucha Hlavně ta kytka
. Tu si taky musím koupit :-).
Ja jsem kdysi balila rada darky v noci pred Stedrym dnem. Jenze to byly 2 deti a manzel, kazde dite tak 4-5 darku, manzel dva, to bylo hned. Ted je 7 deti a s muzem a segrou 8 dospelych. Pro dospele sice jen symbolicky, ale taky se to nascita. Mam zabalenou vetsinu, jeste asi 2 darky jsou nekde na ceste a potrebuju nejake hezke sacky na tri mekouse.
Kokoska my máme kromě dětí dárky ještě pro naše rodiče, neteř a synovce, já i pro svoje sourozence a dva prarodiče, to se hrozně nasčítá. Jednou jsme taky balili v noci na Štědrý den a už bych to nerada opakovala. Akorát ještě nemám balící papír ![]()
Evaeva nojo, pro rodice uz letos nic ![]()
Mimochodem ta tradice je super, je fajn mít na Štědrý den cíl procházky, navíc může člověk tu štědrost zhmotnit příspěvkem na dobrou věc
My chodíme ráno na procházku, čím dál větší parta. Svařák, cukroví a celé dopoledne venku. To je tak poskládané z práce. Večer potom po večeři, už 20 let na hřiště mezi domy, všichni dospělí a všechny naše dospělé děti, kteří jsme se tam potkávali. Tradice vznikla kvůli ukládání dárků pod stromek a vydržela. Holky donesou betlémské světlo, uděláme punče, svařáky, teplé nápoje. Pokecáme tak hodinku, už nikdo pod stromek nespěchá
a jdeme na dárky.
Pinot Noir já teď čekám, až usnou, abych mohla konečně začít balit dárky. Loni jsem to dělala 23.12. v noci, tak to letos nechci. Strom jsem chtěla ozdobit teď o víkendu, naštěstí muž odmítl, že "u nich doma" se vždycky zdobil až 23.12. a vzhledem k miminu čím později, tím lépe. Cukroví nemám - maminka mi upekla bezlepkové vanilkáčky a já chtěla včera udělat vosí hnízda, ale ty blp piškoty se chovají jinak než normální a navíc jsem zapomněla, že to dělám z poloviční dávky právě když jsem přilévala rum
takže jednak to bylo tak trochu bahýnko a taky to bude dětem nepoživatelné, až z toho udělám kuličky ![]()
Jsem na sebe hrdá, že jsem nezapomněla zajít do rybárny objednat rybu.
Práce mi samozřejmě přišla v pátek večer, naštěstí se to nezblázní.
Sweet Potato Tohle je vyborna napln, mam podobny recept. Slepuju tim linecke a davam cokoladovou polevu. Perfektni.
Renusatko a tohle by se mi líbilo moc. Zní to moc dobře.
Kokoska tak na lov pěkných sáčků na dárky jsem se vydala dneska, a v jednom obchodě už měli jenom malinkaté dárkové taštičky jako na krabičku na šperk, nebo naopak úplně obří tašky, a v druhém pro jistotu jenom sáčky s nápisem Happy birthday
Doma mi pak řekli, že jsem měla vzít ty narozeninové, protože prababičky neumí anglicky, tak by to bylo jedno ![]()
Ja jsem měla ideální plán, že budu mít dovolenou a děti budou ve školce a stihnu všechno!!! Tak jsme nemocní všichni, až na nejmenší kousek co se drží, ale už jako počítám s tím, že třeba pozejtri už musíme se přece vzbudit a být fit. Víkend byl trávenej v posteli a tak nemám nic. A chci ke konci tydne ještě udělat narozeninovou oslavu, čtvrtek, pátek mám výjezd ke klientům, no snad se nějak zmatořim, nemám stromek, dárky ale mám koupené, chybí mi teda jeste ozdoby koupit:D
Myrtila u nas miva papirnictvi, doufam, ze neco najdu.
Karja no tos měla podobný plán, co já a hroutí se ti to dost podobně, u nás teď začíná odpadat muž. Akorát ty narozeniny už máme odbyté. Tak ať jste nejpozději v úterý fit!
continuity tak ja taky nemam energii, ale muzu si za to sama. Loni jsem byla cely advent nejak nemocna, takze jsem nesla na vecirek, do divadla, nikam, a bylo mi to dost lito. Takze letos hotove obzerstvi, jedna akce za druhou: tento tyden jsem byla jednou na koncertu, dvakrat v divadle a navic jeste na skolnim predstaveni. No a vykoledovala jsem si asi nejakou virozu, dnes jsem z toho divadla sotva dosla domu, doma namerila teplotu a zitra si musim vzit volno
, coz se vubec nehodi a doufam, ze se za ten jeden den nejak zvladnu sebrat. Ale teda vsechny ty akce byly moc hezke![]()
Sweet Potato copak jsi to pekla? Nějak se mi nedaří to identifikovat. Štóla? Ale vypadá to moc chutně.
Gatita no já právě byla na jedné pracovní večeři, která končila v devět, jednom večírku a jednou jsme dali s mužem vánoční trhy. Teď teda víkend v Norimberku, vážně dobrý, ale dvě hodiny po návratu jsme oba na panáka. Včera jsem ušla v půl desáté u duolinga.
Příští týden máme každý boží den program a zařizování, které nelze zrušit a nic mi to pořádně nepřináší. Ani jedno z toho nesouvisí s Vánocemi.
Tak Betty tipuju panettone..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY