Pinot Noir a tak to má byť! 'Každý deň budú vraj Vianoce....'
Čas vánoční...
letfenixa No až tak bych to radši nepřeháněla ![]()
Cha cha, dnes som tento vtip povedala dcére a ona že celá ty. No ako ja? Svätá žena? Pche!
No dobre, má pravdu.![]()
Máte někdo tip, kde koupit embosovaný váleček? Vloni tu měl někdo na perníčkách borovicové jehličí, to se mi líbilo.
Něco jsem našla, ale za konkrétní doporučení budu ráda.
Na FB je stránka Těšíme se na Vánoce. Dej tam dotaz, ta skupina ví fakt všechno ![]()
bublifukvždy jich bývá dost na všelijakých trzích.
Ležím, pozerám z okna a teším sa, keď budú vidieť osvetlene stromčeky a iné svetielka.
bublifuk ja mam valek a goody woody a jsou super. Maji totiz celkem hluboky vzorek, tak se dobre obtiskuji a vzor drzi i po upeceni. Co jsem videla treba v domacich potrebach, byvaji celem melce vyrezane. Kupovala jsem myslim na bella rose a sladkavanilka, uz je mam nejaky ten rok
letolet díky. Jehličí na těch perníkách vypadalo fakt dobře.
Zuzuli díky za recenzi na goody woody jsem narazila.
bublifuk To jsem měla já. Půjčený. Byl kupovaný na keramiku, takže asi někde ve výtv.potřebách.
bublifuk Sweet Potato aha, tak to moje jehličí byly obtisknuté skutečné větvičky smrku, ne váleček.
Sweet Potato ajo už si vzpomínám
tak mrknu i tam
brrr já se přiznám, že s lineckym testem mi to s ním moc nešlo, takže jsem ho nepouzivala. Až tady mě inspirovaly ty dřevěné perníčky a s pernikovym testem problém nemá.
jak se to dělá, že někteří lidé mají to linecké tak nadýchané?
já ho peču nerada, ale brácha jí jen to a tak jsem slíbila, že mu napeču ![]()

Samantha my máme rodinný recept s bizarními váhami, ale to cukroví je fakt skvělý.
1/2 kg hl.mouky
28 dkg másla (české máslo!)
18 dkg cukru moučka
4 žloutky
Citronová kůra + šťáva z jednoho citronu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY