Samantha pridavam trochu prasku do peciva.
Čas vánoční...
žluťásek bez PRDOPE? a na kolik plechů bys to tak odhadla (běžná kolečka), na dva?
Kokoskaprávě, že v žádném receptu není
no, jednu dávku můžu zkusit
Samantha neni , ale davam ho skoro do vseho.
Samantha my jsme s matkou minulej tejden zkoušely tenhle recept na "falešné linecké", a bylo vynikající - i tak krásně naducaný to bylo... jen bych tam příště nedala tu citr.kůru, rušila mě tam...
Samantha odhad bohužel nemám vůbec, pečeme ve velkém s kamarádkami
RoSa díky moc, ale to by neprošlo... brácha, ač mladší ode mě o 14 let, je strašná konzerva
všechno (br.salát, cukroví, řízky...) musí být tradiční (teda dle tradic naší rodiny, myslím)
Samantha nepozná to! ale tak možná bude stačit přidat do klasickýho receptu ten prášek do pečiva... když to chceš mít nadýchaný...
Samantha do klasického lineckého se pečící prášek nedává, pak je křehké, není nadýchané. Ale samozřejmě nevylučuju, že lidi mají různé chutě
Samantha hodne zalezi na tom, jak s testem pracujes. Kdyz moc hnetes a porad ho prevalujes, zacne bejt gumovy. Idealni je ho rychle uhnist a zchladit a pak valet po malym mnozstvi a chladit i pred pecenim, pokud dlouho ceka na troubu. Pak si zachova co nejlepsi vlastnosti.
Evaeva i s tim praskem je krehke, pri slepovani jich vzdycky par zlomim. Vsak toho prasku staci trochu, ne jako do babovky.
Vy mi dáváte...
, budu muset zkusit všechny finty
(a zrovna teď, když zase máslo šlo nahoru)
Pinot Noir ale bozinku... ![]()
Kokoska já nevidím důvod ho tam dávat. Ale jak píšu, každému to chutná jinak. My ho válíme hodně na tenko, nadýchané ho nechceme.
RoSa ale zároveň po lineckém ![]()
Pinot Noir a ještě je bratr konzervativní...
no má to těžký! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY