No a když to nevyjde, bráchovi vytisknu tohle ![]()

No a když to nevyjde, bráchovi vytisknu tohle ![]()

Samantha na 3D tiskárně? ![]()
RoSa A jak se s tím falešným pracuje? V porovnání s klasikou?
bublifuk Tak to by byla výzva...ale uznej, že ta krabička s takovým cukrovím vypadá skvěle.
rozarka řekla bych stejně... měla jsem ho pár dní dokonce v lednici - nebyl čas ![]()
ale když na ten recept koukám, dala bych příště trochu míň solamylu a o to víc mouky, ne kvůli chuti, ale prostě mi to připadá moc těch 200g, navíc je tam ten pudink.prášek (což je taky solamyl vlastně)... ale poprvé dělám vždycky podle receptu!
RoSa asi ho vyzkouším, teda jestli mě dřív nedožene obvykle seškrtání vánočních plánů
Evaeva vzdyt jo, kazda rodina ma sve recepty a postupy, jedinecne a nejlepsi!
Kokoska jojo, chápu. I když linecké je jeden konkrétní recept, je mi jasný, že zvyky a chutě budou různé
Evaeva Právě že ani není
někdo třeba nedává tu citronovou kůru. Ale mně taky přijde prášek do pečiva navíc. Linecký má bejt tenký a křehký, aby vynikla marmeláda ![]()
Evaeva jeden? Fakt to vsichni delaji v pomeru 7 - 14 - 21?
Aranel a jak si myslis, ze ho mame tlusty? Tenky je, krupavy taky, marmelada vynika, jen to neni tuha kompaktni hmota. Ale mne je to celkem jedno, ze to neni striktne podle jakehosi do kamene tesaneho predpisu a kdyz se nad tim nekdo bude vofrnovat, at to neji, neubyde!
Kokoska Já nic neřikám, ježišmarja! Určitě by mi chutnalo!
Aranel to bych ti radila! ![]()
![]()
u nás je největší konzument lineckýho Ronýsek - kvůli němu se hlavně dělá! protože v tom nejsou ořechy, psi po ořechách kašlou ![]()
Kdepak, někteří 1:2:3
Dělám si legraci, linecké se mi zdá ještě skoro víceméně stejné, ale... Co vanilkové rohlíčky, to je možností ![]()
Do statiky hlásím, že poměry na linecké mám asi formálně správně, ale nemám to ráda moc natenko.
Samantha klido bych to s trošičku prdopece zkusila, nejsem si jistá, ale myslím,že náš domácí recept zněl nějak podobně.
Kokoska naše linecký taky není tuhá hmota
Ale je vážně tenký, tak dva milimetry max, v ideálním případě prosvítá světlo
Kvůli tomu mi nechutná linecké v kavárnách, prostě moc těsta
Za mně linecké tenčí, bez prášku, ale hlavně lehce připečené![]()
v žádném případě! Jak je Linecké dohněda, tak našeho hlavního troubu=táta okamžitě pokáram
a cukroví jde do misky na kuličky (na ty je totiž vždycky nedostatek materiálu - tak to možná děla schválně
?)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.