Kanzlaté prasátko
Čas vánoční...
Malvin Haha, no fakt. Se postim u adventniho kapsáře a uvidím prasátko. :D
Kan Odkud to je, prosím? Nebo jen náhodná fotka z netu?
eM Nabídl mi to facebook a jmenuje se to ABABU
Kan Děkuju, prozkoumám
Musím se pochlubit! Za patnáct let výroby nebo koupě advetního kalendáře jsem letos trhla rekord a krom drobných pamlsků ho mám nakoupený! Halelujá!
Kan Odkud jsi prosím měla ty matematické nálepky na adventní kalendář? Nemůžu to dohledat.
notna Tak to už nevím, ale byl to zahraniční eshop. Ale to si uděláš lehce sama, koupíš v copycentru samolepicí kolečka a popíšeš fixou.
A já zapomněla u kamarádovy maminky objednat adventní věnec ![]()
Kan A na té fotce od tebe bylo všech 24 dnů? Jestli ano, pošli mi tu fotku nebo vlož znovu prosím. Já to nedohledala tady na diskuzi.
Kan Dík! Proč jsem si myslela, že tam byly složitější matematické operace? Mocniny, odmocniny, rovnice apod?
Bych chtěla trochu potrápit dítě a tohle je moc snadné. Ale děkuji za ochotu. Si budu muset prvně potrápit mozkové závity sama ![]()
Kokoska v lednu figurka od vánoc
, u nás nevydržela do neděle ani čokoláda na vaření ![]()
JankaM my jsme meli vzdycky hodne cukrovi, to melo prednost. Cokolady visely na stromecku a kdyz uz, tak jsme si utrhly se segrou to zele, pak ty plnene nebo fondan (to jsou asi ty strapce?), cast dutych figurek se vetsinou ledna dozila. Nasi to nejedli vubec.
notnastačí potrápit AI, kontrolovala jsem ji namátkově, kdybych to chtěla použít, prošla bych to v detailu.

notna tady je jednodušší verze. Pokud chceš přitvrdit, nechám ji vygenerovat ještě jedno kolo.

continuity měla bys tam něco pro sedmačku, co nenávidí matematiku a u příkladů pláče? ![]()
andulka01
Jako že by si poplakala u advenťaku? To je ale krutý! :D
continuity Díky! To je skvělý! Tahle cesta by mě vůbec nenapadla. Školení ohledně AI a jejich nástrojů fakt potřebuju jako sůl.
A přitvrdit určitě ne. Už takhle jsem chvíli hleděla na prvním obázku na faktoriál, než mi to seplo. Zase aby to byly příklady, který dokážu spočítat i já :) A ten faktoriál si musím ověřit, jestli dítě zná. To je učivo až střední, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY