je to teda spis do blbych dotazu, co jsou strapce? ![]()
Čas vánoční...
SunEclipse taky nás tím dumám. Možná ty bonbóny (ultraošklivý) ve zlatým obalu, co měly na každý straně nastříhaný bílý papír?
Pamatuju bonbóny s bílou netekutou naplní, bílou tekutou a hnědou netekutou. Všechny byly děsný, ty tekutý nejvíc. ![]()
Salónky, podle mě.
notna ja netuším, starší byla napřed, faktoriály dělali. To si upravis na 2^4 + 2^3
Makat mají stroje místo lidí. ![]()
notnajinak s AI si můžeš povídat, je to celkem prijemna zkušenost. Nepotřebuješ školení, tady jsem taky asi až na třetí pokus dostala první použitelnou verzi. Ale to neva, ona neodmlouva a trvalo to pár minut se s ni domluvit. není to tak frustrující zážitek jak s některými kolegy. ![]()
SunEclipse Tabea asi ty salónky, jak říká dzizisketa , název si nepamatuju, nejedla jsem to. Ale nebyly zlaté, ale stříbrné.
continuity to dělá můj syn. Vždycky si nechá říkat nějaké kvízové otázky. Akorát ona v půlce případů na jeho špatnou odpověď - je to A, odpoví paráda, je to opravdu B![]()
andulka01 a to bude mít místo čerta?
Být jí, tak se na to vyprdnu a otvírám to náhodně.
Matka synova kamaráda mi teď napsala, jestli tam syn může dneska spát. Odpověděla jsem jí, že jsem na vážkách, protože má astma a oni doma kouří. Prý kouří jen v obýváku, když mimino spí, ale že mě chápe. Minulý týden tam byl přes den 20 minut a když přišel domů, smrděl jak popelník. Pěkně mě to štve, protože on si to fakt přeje.![]()
continuity mne sez te prvni sady nezda 15 a na kalkulacce mi to taky vyslo jinak. Melo by tam spis byt +3, ne?
Kokoska jj,mělo. Ale to jsem výslovně psala, že je potřeba si to zkontrolovat.
OpenAI ji dobrý sluha, ale je potřeba ji hlídat dost pozorně. Tohle dělá pravidelně.
Teda, já být sedmačka, která nenávidí matyku a dostat takový advenťák, tak sežeru všechno najednou... odmocniny i faktoriály ![]()
Tabea To je smůla, asi bych to tak vysvětlila, že se s tím fakt nedá nic dělat....Já bych ho tam taky nenechávála
Karja hele, nakonec jsem vyměkla. Nedokázala jsem mu tu radost zkazit. Má s sebou inhalator a kdyby blbý, tak ho prý přivedou. Já jsem s horečkou a zimnicí v posteli, takže bych ho ani nemohla vyzvednout. Příště to budu hrát na to, ať kamarad spí tady.
Asi jak jsem si tu postěžovala, že reciprocita nulová, tak dneska syna pozvali na bowling a na přespání. Aneb: Dávej bacha, co si přeješ. ![]()
Tabea no to je blbá situace! Není to moc dobré prostředí, ale zase si myslím, že jednou za půl roku to syn přežije. A možná sám usoudí, že mu to nedělá dobře. Je to těžké, člověk jim nechce odpírat zážitky s kamarády.
Evaeva jo, to byla moje strategie. Že si to musí zkusit. Jinak bych byla zas ta zlá.
Tabea Tak držím moc palce!
Tip: v Albertu u ořechů jsou vařené loupané kaštany ve slevě, 36 za 100 gr. Koupila jsem pět pytlíčků jakože do zásoby do nádivek, ehm... dva už jsem sežrala. Miluju kaštany
Evaeva tak trochu zasloužit by si to mohla... Mozná by ji to nakoplo, když by chtěla sama, ona je (si asi naivně doufám) celkem poctivá.
andulka01 adventní kalendář je pro radost přece, to si nemaj zasloužit, ne. Kdybych musela kvůli nějakému Merci umejt žaluzie (ekvivalent nenáviděné matiky), to se na něj snad radši vybodnu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY