žluťásek souhlas!
Čas vánoční...
andulka01 já ti nevím, ve třinácti by mně to leda tak naštvalo. Určitě by mě to nenakoplo.
žluťásek tak jako pidipříklad a umytí žaluzií snad nejde stovnávat? Ale možná se mýlím, do hlavy nikomu nevodím. Jen mi to přišlo fajn, trochu to ztížit, jako otevřít pytlíček s bonbonem dokáže každá veverka.
andulka01 si záleží na jedinci.
Moje děti by byly nadšené. Ale ony čísla "vidí". A mají rády šifry, takže prý nejlepší Vánoce byly, když si musely dárky hledat po domě, protože pod stromečkem byly jen obálky s nápovědami.
andulka01 jestli ji chces nakrknout, tak do toho, jinak bych to nedelala.
Makara to muselo být boží, šifrovaný Vánoce ![]()
I když bych pravděpodobně tak polovinu dárků nenašla, jsem na šifry hrozná, byť mě moc baví
Počítací advenťák dám ke zvážení jejímu otci, uvidíme.
andulka01 adventní kalendář není odměna za zásluhy, takže pokud počítání a šifry nejsou její koníček, vykašlala bych se na to. Jinak je to: Šikovný zvířátko, udělalos úkol, dostaneš dobrůtku.
Plus teda jeden pidiúkol to není, pokud bude fakt hledat a čísla "nevidí", tak jich musí hned na začátku projet třeba 20, než najde to správný číslo.
Tabea takhle to vůbec nevnímám, chápu to jako hru. Hele a co jsou potom jedničky a pochvaly v žákovský?
Evaeva no nic, než tady zase být za Herodese, vybodnu se na to. Mě advenťák ve třinácti nepřipadá jako bezpodmínečný dárek (bonbóny z krabičky si umí vzít o batole), ale jako spolupráce, téma.
andulka01 taky se moderní školství od známek spíš odvrací. Těm známkám by spíš odpovídalo koupit jí něco, co chce, když by se jí vydařil test. Je to teda navíc jiná situace dárek od rodiny a škola. Mi to přijde jako zbytečné prudění, které jí matiku stejně nenaučí, ale spolehlivě jí naštve.
andulka01 tak jí ho nedávej. Nikdo netvrdí, že musí ve 13 dostat advenťák. Nebo se s ní předem domluv, jestli by se jí to líbilo.
andulka01 ještě jsem ten původní post doplnila. Jak píše Evaeva dárek je pro radost, ne, aby vychovával. A když ji matika nebaví, tak by to pro radost nebylo.
kdybych dala mým dětem něco, kde budou muset každý den něco vymalovat, tak se na to jedno dítě vrhne s jásotem a druhý nevymaluje ani první úkol.
Paralelu se školou nevidím.
Evaeva souhlasím úplně se vším, cos napsala.
Tabea takhle to vůbec nevnímám, chápu to jako hru. Hele a co jsou potom jedničky a pochvaly v žákovský?
ale tady prece nejde o to, za co to povazujes ty, ale co si o tom bude myslet ona (ze to je opruz). kdyz, tak bych vybrala neco, co zajima / libi se ji.
jinak souhlasim s Eva.
Makara Jé, šifrované Vánoce jsou geniální! To by se doma líbilo, akorát na to nemáme vhodnej prostor.
DruIjá jsem takto schovávala dětem adventak. To potřebuješ vždy jen jedno místo. Akorát to teda bylo značně vyčerpávající tim, že to člověk musel vždy večer řešit.
continuity No, od toho mě odrazuje ta každodennost, kterou, přiznávám se, moc nezvládám :o(
DruI tak ve dny, kdy se ti večer fakt nebude chtít, muzes místo papírku strčit do okýnka čokoládku.
Dva roky jsem to dala, pak mi došly nápady i místa.
continuity Připomeň mi to prosím tak za tři roky, až budou obě děti umět číst, to to bude jednodušší ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY