Zina na YouTube
Evaeva a my teď jedem ještě Bluey na Disney+
Ale na to je asi ještě spis malej (ale jsou to pejskove!) - a to je skvělý i pro dospěly, stejně jako Peppa
Potrefenáhusa nojo, ja to tak detailne neznam ![]()
Potrefenáhusa Kokoska Everybody loves muddy puddles! ![]()
Pinot Noir skvelé správy! A fakt, Vaše učiteľky zlatom vyvážiť.
A vôbec, rada čítam o pokrokoch všetkých miestnych detí ![]()
Lukáško vyrába minecraft z plasteliny a vyzerá to tak, že berie objednávky od detí z triedy.![]()

Potrefenáhusa naši už tohle vůbec nechtějí. Ráno teď běžela Pepa na déčku a oba prý fúj. Ale pak na to samozřejmě čumí se zaujetím ![]()
Zina na YouTube
Evaeva a my teď jedem ještě Bluey na Disney+
Ale na to je asi ještě spis malej (ale jsou to pejskove!) - a to je skvělý i pro dospěly, stejně jako Peppa
Díky, rozšířím si obzory. Pepu taky dávám, ale my jak s televizí dost šetříme, tak zvládám i ten cocomeloon. U nás fakt hodně jedou písničky (tchýně už v malým odhalila naprosto výjimečnej hudební předpoklad a vyvěštila mu kariéru operního zpěváka :-]), vlastně se divím, že je Pepa tak oblíbená, když se tam nezpívá.
letfenixa Má to hezký, je šikovnej!
Zina nejoblíbenější písnička z cocomeloon je o tom autobusu, jak jede přes město a kole se točí a dveře otvírají a dítě brečí a táta mu říká I love you. Adélka to zpívá celý s nima stylem "Aj ja jůůů" a "Óóó- ťau" (= All the town) ![]()
vsichni musite koukat na Bluey!!!! To je uplne dokonaly:-)
Mami, dneska je mezinárodní den žen, musíme koupit tátovi kytku ![]()
letfenixamyslela bych, že je ten zombík želé ![]()
To ani nebudu Ríšovi ukazovat, hned by měl hnal pro zelenou plastelínu!
Zas má kopec kazov ![]()
![]()
Máme tu každých sto metrů hřiště? Ano! Kde si hrají? Na haldě panelů ![]()

notna Já dceru chápu, jsem podobný osobnostní typ.
Všechno, všechno má tisíc konsekvencí, které musím vzít v potaz a můj nezastavitelný mozek neustále vymýšlí stovky možností, co můžou nastat. Někdy bych si chtěla jen tak mozek vypnout a nechat ho v klidu jen něco pozorovat a neřešit. Je super, že to s ní probíráš, já jsem tuhle možnost v rodině vůbec neměla a zdá se mi to moc fajn.
Děkuji. Máme velké štěstí, že jsme si s tou ukecaností sedli všichni tři /já, muž a dcera/. Chápu, že to neustálé mluvení a dotazování a vyžadování reakce je pro jinou náturu náročné. Už jsem tu psala, kamarádka si chtěla děti na víkendy vzájemně půjčovat. jednou oni, jednou my. V neděli při vracení dcery mi řekla, ať se nezlobím, ale ona to nedá. A švagrovou zase chudinku dvakrát chytla migréna, když s námi byla někde déle. My jak jsme nato byli zvyklí, vůbec jsme dceru nijak neomezovali a mluvilo se pořád o něčem. Ale dcera uměla vypnout a nemluvit, když se jí řeklo. Švagrová se to pak naučila a vycházely spolu hezky, i si ji pak dobrovolně brala k sobě :-D
notna syn taky pusu nezavře, ale ty rozhovory vede sám se sebou, kolikrát to zní, že má v pokojíčku partu kamarádů
A nebo vede monolog směrem ke mně.
Pinot Noir Teda! Skvělý, takový text nepřečtou někteří v první třídě ani česky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.