Mrakoplas jezisi![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas zavolala bych na policii a nahlasila to. Můžou v příštích dnech/víkendech poslat hlídku.
Mrakoplas hlasujem za nahlasenie...a ak mate nejaku susedsku fb skupinu, tak upozornit sj tam.
letfenixa No, snad se plete. Uvidíme zítra.
Mrakoplas Taky jsem tým nahlásit, zdůraznit, že s dětmi navazuje verbální kontakt a ještě se s nima fotí. A dát info na FB do lokální skupiny je taky dobrý nápad. A soucítím moc, já byh z toho byla úplně vyklepaná. Vybavíš si trochu, jak vypadal?
Mrakoplas Ja bych se prvně poptala na mestke cásti, jste menší obec ne, jestli nemají info, zda se třeba nefoti hřiště do zpravodaje nebo zda si už někdo nestěžoval a tak. Jako je to hodně divné.
Karja moje vzpominky z detstvi vyustily do zasady "hlodavce jen pres mou mrtvolu". Coz teda zapricinilo to, ze jsme 13 let zili s hadem
(long story short: nasla jsem utajene mysi, vyhodila je a na utechu "vyminedovolitezadnyzviratko" poridila hada)
Zina učitel z naší školky jel jednou ze synem převlečeným za princeznu přes celý město tramvají do práce/školky. Respektive jednou jsem je já potkala, kolikrát jeli nevím. Myslím, že měl klouček i nějakou ozdobu na hlavě. Možná culíky. Tatínek je z Ugandy, tak má pěkný kudrdlinky.
Zina střelený to je, ale děti dělají střelené věci pořád, ne?![]()
No vybavim si zhruba ako vyzeral ale ja neviem popisat ani samba a deti, v tomto som marna. A vlastne neviem co hlasit, ja som to osobne nevidela a starsi ako ho poznam, to uz zajtra popise uplne inak.
Karja to mi tiez najprv napadlo, ze ci nekontroluje ihrisko, obcas tam nejakych udrzbarov stretavam, ale tento bol divny. Skusim sa spytat znamej co robi na mestskom urade.
Zina Já jsem všema deseti za střelenost! Ať si to malej užije :o)
Mrakoplas Tak alespoň poslat popis situace na městskou policii, nevíš, jestli tam takových hlášení už nemají víc. Úplně tě chápu, že ti z toho je šaufl.
Mrakoplas jezisi
situace je to hrozna a rozhodne to neprehanis. Ja tu svuj zazitek z konce roku popisovala, jak nekdo vyhrozoval rocnimu miminu v tramvaji, ze ho zabije. Neudelala jsem jic a zpetne uz bych nahlasila i to. i kdyby kontroloval hriste, nema se co fotot se synem. Zkusila bych se syna zeptat znovu jak to bylo, nebo at se ho treba zepta tatinek a jestli se ta verze nebude nejak moc lisit, tal bych to tak nahlasila na policii, pripadne mestsky urad a i ten prispevek na fb neni zly napad.
Mrakoplasjá bych to taky nahlásila.
U nás se to taky dělo, akorát magor si fotil zrovna, když tam byly nějaké větší děti. Ty nelenily, natočily ho na mobil, zavolala policajty a byl klid hned.
Klido bych ho zkusila ještě vyčíhat a normálně zdokumentovat.
MrakoplasTak pokud ti rovnou přišel divný, tak to je jina...Mně tam nehrál ten stativ, jakože proč by na sebe takovýhle typy upozorňovaly se stativem, na druhou stranu, pokud chce fotku i s tím děckem, tak to dává smysl
Tak syna som po navrate z plavarne znovu vyspovedala a bolo to tak, ze ten typek si zanho sadol na hupacieho kona, prisiel k nemu zozadu bez upozornenia, syn len zrazu videl pred sebou fotak. Skoda, ze mi to takto podrobne nepovedal hned. Boli sme na policii. No, nemali zo mna radost, kedze popisat som ho moc nevedela a ze som mala prist hned. No, nabuduce (dufam, ze ziadne nebude!) budem mudrejsia a syna podrobim podrobnemu vysluchu. Je tam kamera, tak pozru zaznam, ci ho tam bude vidiet. Len dufam, ze nebude vyzerat uplne inak ako som ho popisala, lebo u mna to je mozne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články