letfenixa aha, to jsem neznala, vůbec nevím, že to existuje, ale teď jsem koukala, že když si to kolo půjčím na 2 roky, tak je to zhruba 10 000 a to se mi nevyplatí.
Vše o těhotenství a dětech
Já se loni v létě asertivně přihovořila jiné matce, protože její syn měl úplně úchvatné kolo, Rosťovi se taky líbilo. Je to Specialized Jett v barvě Cobalt.
Rosťa teda jezdí rád a hodně , na jaře máme domluvené převzetí kola po synovi mužovy sestřenice, měl by to být Scott Scale. Ale on má dost sílu, nemusí mít úplně superultralehké pětikilové, zvládne i těžší, teď má Author Stylo 16", to má pod osm kilo.
Mohučanka my beany máme a jsme spokojený, ale zvážila bych tu další velikost, 24. Ty beany jsou menší než jiná kola, syn má 20, měří 120cm a v létě bude přecházet na větší, na 20 jezdí od 4 a třičtvrtě, letos ho dostane mladší. Neteř je o rok a půl starší na na větším už jezdí, dokonce uvažovali i o 26.
dzizisketa hezké ![]()
A má řasy, to se prý cení vysoko, jak jsem se dozvěděla ![]()
My koupili minulý týden kolo v Decathlonu. Beany nikdo nikdy nepoužil, leží tu už čtyři roky, zatímco stejně velký, ale dvojnásobně těžký křáp z Dekáče byla pro něj láska na první pohled a naučil se tehdy jezdit přímo v tom obchodě. Takže další jsme koupili taky tam, jestli mu nevadí, že je těžké, tak mně to nevadí už vůbec.
Evaeva jojo, díky, já se mezitím poučila a určitě už hledám 24. My teda asi máme jedno poděděné neznámé značky 24 v garáži, tak to v první řadě zítra zkusíme. Mně přijde obří, ale uvidíme. Jak jsem zjistila, tak se zdá, že 24 u jedné značky neznamená tu samou velikost u jiné ![]()
Mohučanka pozrela som sa a zdrazili odvlani.
dzizisketa No to je krásný kolo, my jsme s mužem měli oba Specialized, než si nás někdo vyhlédl, vloupal se k nám a ukradl je
teď máme nějakou střední třídu z Decathlonu (jedno dohromady) a kvalita jízdy je teda někde úplně jinde ![]()
Až jednou dojdeme do bodu, že budeme schopni jet na kolech všichni najednou, tak si pořídím něco, co "jede".
Narazila jsem na tohle vlákno a koukám jako puk. 14 leté děti mají kapesné kolikrat 1000 měsíčně, někdy i víc.
https://twitter.com/mila_littlesun/status/1766022268814033200?t=fdK1Ni55QyVSXmhZVU1Cwg&s=19
Mohučanka ty beany jsou právě menší. Ale loni táta dovalil synovi nějakou klasickou dvacítku na chalupu, taky mi přišlo naprosto obří a on sednul a odjel
Asi když už jsou zkušenější jezdci, tak to zvládnou.
continuity od kolika let jste vlastne s kapesnym zacali? Uvazuju, ze zacnu davat synovi. Napadlo me to hned potom, co me desne vytocil, ze bych mela neco, co bych mu mohla zatrhnout![]()
.
edit: synuv kamarad ma dokonce uz i vlastni bankovni ucet, prislo mi to chvili jako super napad, ale zatim ne - mobil, on to furt nejak kontroluje (mozna je tam u nejaka podminka, ze se do toho musi pravidelne prihlasovat), coz mi v 9 letech prijde jako dalsi mobilovani navic.
Gatitaúčet klido, děti mají ČSOB a mám je k svému účtu přiřazené ja.
Pokud by se tam zvládly přihlásit jednou měsíčně, dostaly by od banky něco. Jenže: už 3x jsem jim to odblokovala, aby si to zas nejak zamkly. Takže se mě občas ptají, kolik tam mají peněz. ![]()
Ale mají k tomu karty, což mi dost vyhovuje, že sebou nenosí peníze a zároveň jim tam můžu kdykoliv něco okamžitě poslat.
letfenixa to je fakt k vzteku. ![]()
Mohučanka woom 20" jí už bude malý. Dcera na něm jezdí, ale začíná vypadat legračně. Zrovna to taky řeším, kterým směrem se vydat. Synovi jsem chtěla koupit kubike, ale v obchodě se zamiloval do Cube, i když mu bylo kolo dost velký a těžký. Teď po roce a půl je to teda ok. Pro dceru bych chtěla něco lehčího a s užšíma řidítkama, doufám, že nebude chtít to, co bratr.
Mohučanka
Já se loni v létě asertivně přihovořila jiné matce, protože její syn měl úplně úchvatné kolo, Rosťovi se taky líbilo. Je to Specialized Jett v barvě Cobalt.
to je moc krásný, o něm teď uvažuju já, doteď syn jezdil na těch plečkách z dekáče Pinot Noir
a strašně je miloval, akorát s rostoucí velikostí roste logicky i váha a to už i na mě, která to vlastně neřeším, je trošku moc, neb ta moje malá anorektička se sotva dohrabala těsně přes 20 kg, tak mít 13kg kolo je trochu úlet.
Malenge jj, 12,5 kg má to, co jsme koupili. Nerada vytahuju "to za nás...", ale já na takovém a bez přehazovačky jezdila do školy do sousední vsi v tom jesenickém podhůří, takže z kopce do kopce, dohromady deset kilometrů, s aktovkou na zádech, a pamatuju si z té doby milion různých křivd, ale ani jedna se netýká váhy kola, nejvíc mě bolelo, že kamarádka má stejné, ale mohla si tam nalepit nálepky zvířátek, zatímco na to moje už nebylo kam, protože bylo plné nálepek formulí po bratranci. ![]()
Takže jsem se racionálně rozhodla, že když mu ta kola vyhovují, nebudu mu nutit dvojnásobně drahé.
continuity Syn měl tisícovku na střední, byl na intru. Na ZŠ už si nepamatuji s jakou částkou se učil hospodařit.
Pinot Noir tiež sme nemohli lepiť nálepky hocikde, lebo "to mám nábytok ešte za slobodna", takže L. môže a robí to minimálne.
letfenixa já bych na to kolo mohla, ale v těch formulích by ti moji Šmoulové stejně nebyli vidět. ![]()
Pinot Noir
řešit váhu kola mě taky nikdy nenapadlo. Obě děti se naučily rychle jezdit na kole neznámé značky, poděděném po bratrancích. Teď má mladší také kolo po starší a a starší bazarové původně z decathlonu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články