Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Uz mame jen jednoho, Juraska. Taky jsem holky obrecela (na taliri neskoncily!). Ale nejak nevim. Ten kralik je fakt obri. Vetsi nez vetsina kocek (a cast psu), potrebuje velky kotec a zrovna tenhle je pekne bujny a dokaze cloveka pekne zboxovat. 
Jinak jak jsem psala, že je jenom otázkou času, kdy dítě začne potřebovat ty Elziny šaty, tak včera to přišlo. Takže tu máme s mužem živou debatu, jestli je koupit, nebo ne :-]].
Potrefenáhusa Ja bych si králíka vzala je za podmínky že bude venku, doma ty králíci i morčata prostě smrdí. Já vím, že to někomu nevadí, ale já se přes to nedokážu přenést
rozhodne koupit. ![]()
Já kdysi koupila synovi fake elsovský šaty v aldi za 5€ a byl to super kup. Nosí je doteď dcera i její kamaradky. Syn chtěl tancovat a k tanci potřeboval šaty. ![]()
Karja švagrová měla králíky v obýváku, pak je měla neteř v pokojíčku a byla to teda palba.
Tabea Je to právě palba, já jsem si vždycky myslela, že to ti lidé třeba zanedbávají, nečistí...než to začali mít lidí u nichž vím, že jsou hodně pořádní. Myslím, že to prostě nejde. Jedine možná kdyby ten králík neměl vůbec žádné své místo a věci:D. Že by se to tak rozplynulo po celém baráku:D (nadsázka)
Zina určite kúpiť!
Zina Nenapadá mě jediný argument proč nekoupit :)
Zina syn si vždycky zkouší věci po ségře, co dávám švagrové. Chvilku nosí sukni a pak ho to přestane bavit.
continuity 1000Kč je asi 40€ ? Lebo to by tak sedelo. U nas v rodine (aj nasi to tak ratali a ja som to prebraka) sa urcovalo vreckove prepoctom 1 maly kopcek zmrzliny na den...a pri dnesnej cene zmrzliny:(...
Akurat moj mladsi ma menej, lebo je schopny si dost zarobit sam uz niekolko rokov (uz je gymnazista), tak ho to vreckove absolutne nezaujima.
Ten system s tym kupovanim si vsetkeho nasi a aj my sme presli s nastupom na vysku.
letfenixa Dík, nakonec jdeme zítra k doktorovi, otec ho poslouchal a prý zápal plic.
Karja jsem si vzpomnela, jak jsem asi jako desetiletá přinesla domů morčátko. Dala mi ho známá, učitelka z družiny. Morče se mi samozřejmě doma hned na gauči vyčuralo do klína. Když naši dorazili domů, tak se asi dost orosili. Naštěstí bylo okamžitě celkem jasný, že mám na něj alergii jako prase, takže putovalo k babičce do králíkárny. ![]()
Dnes som mala jeden neprijemny zazitok. Bola som s detmi na takom vacsom ihrisku. Sedela na lavicke, pozerala do mobilu a jednym ockom sledovala deti. Vzdy som ich videla, ale poslednych 10 minut len vytrcajuce hlavy z druhej strany ihriska. Okrem nas tam bola len jedna pani s asi piatimi chlapcami. Ked uz som zavelila na odchod, vravi mi starsi, ze si ho tam fotil nejaky pan. Z mojho miesta ho vobec nebolo vidiet. Tak som sa zdvihla a isla tym smerom a vidim starsieho chlapika ako si foti prazdne ihrisko, vedla rozlozeny stativ. Sice mi bolo cudne, preco si foti ihrisko ale syn to podal tak, ze som si myslela, ze sa mu len priplietol do fotky. Tak som ho chvilu pozorovala a potom sme isli prec. Detom som po ceste davala prednasku ohladom cudzich ludi a vtom zo syna vypadlo: Mami, ale on si fotil mna. Povedal, ze sa mu pacim. A potom ku mne prisiel zozadu a odfotil sa so mnou. No az vtedy mi doslo aka som blba a mala som ho hned konfrontovat. To fotenie prazdneho ihriska mi teraz pride ako zastieraci manever predomnou. Az mi zle prislo. Alebo som len precitlivela a zblbnuta z podobnych sprav z telky? Ale ta predstava, ze ma nejaky cudzi chlap fotku mojho dietata, ktoru ani nechcem vediet naco potrebuje.. A to som zrovna dnes uvazovala, ze na ihrisko za dom by uz mohli sami. No asi to zas na velmi dlho odlozim ![]()
![]()
Fuj, to muselo být hrozně nepříjemný! Taky by mě to hned nenapadlo.
Mrakoplas tak to tě úplně chápu, že je ti z toho šoufl. ![]()
Mrakoplas akože preboha ![]()
Ja stále pozerám Law&order:SVU a hovorím si, že u nás to také nie je. Ale očividne aj je ![]()
brrr ach jaj, to je blbé!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články