Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline notna
9397 příspěvků moje polička 08. března 2024 14:01

Evaeva U nás naopak. Jak nebyl nikdo do debaty, mlčela. Někdy si taky povídala u hraní, ale málo. Je to zajímavý, jak se každý vyvíjí jinak.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2024 14:05

notna jojo, on to vlastně dělal od mimina, že si povídal v postýlce. Mladší taky spíš mlčí. Je to fakt zajímavé.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 08. března 2024 14:11

notna Syn tohle nejspíš zdědil po mně, ještě to bude zajímavý. A stejně je pro mě někdy dost náročný ty konverzace zvládat, je to fakt vyčerpávající, takže okolí úplně chápu.

Offline Kokoska
34773 příspěvků moje polička 08. března 2024 14:59
Reakce na Evaeva:

Máme tu každých sto metrů hřiště? Ano! Kde si hrají? Na haldě panelů

​Můj syn vyrostl s klukama z paneláku "na hroudách", což byly neuklizené pozůstatky po stavbě sídliště za naším domem. Střídali to s křovím na druhé straně, kde měli prošlapané cestičky a postavené bunkry. Tenkrát ještě chodily děti tak od čtyř let samy ven, nejdřív jen na chodník pod balkonama, pak se radius rozšiřoval.

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 08. března 2024 15:04
Reakce na Zina:

Pinot Noir To je fakt super zpráva a mám z toho radost s vámi. Člověk dostane tolik věcí "zadarmo", že si tu nesamozřejmost uvědomí, až když se dostane nebo nahlídne  do situace, kde to samozřejmý není. My tohle nemáme s jídlem (i když to taky pořád není žádná velká sláva), ale hlavně s věcma, který souvisí právě s tím připoutáním, a každý malý krok je důvodem k oslavě.

​Je to tak.

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 08. března 2024 15:04

Evaeva halda panelů je nejlepší!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2024 16:18

Kokoska přesně na ty fotky z výstavby, jak si tu hrály děti, jsem si vzpomněla.

Pinot Noir tady z panelů byly i různé zídky a hřiště. Zídky zůstaly, ale ty hřiště už jsou naštěstí pryč, lezli se po tom hrozně blbě, byla jsem samá modřina. Ale samozřejmě, nejlepší hra je mimo dětem uzpůsobená místa

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. března 2024 17:00
Reakce na Kokoska:

Zina nejoblíbenější písnička z cocomeloon je o tom autobusu, jak jede přes město a kole se točí a dveře otvírají a dítě brečí a táta mu říká I love you. Adélka to zpívá celý s nima stylem "Aj ja jůůů" a "Óóó- ťau" (= All the town)

​haha odkedy bol starsi malicky a pozeraval Wheels on the bus, sa u nas autobusu hovori vyhradne "ependen" (Up and down) a All trough the town bolo "oo tu de taa"

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. března 2024 17:04

letfenixaved mu ich tusim len nedavno opravili, ako je to mozne? . Ja dufam, ze starsiemu sa ziadny nepokazi, lebo toho by museli uspat (a to tu asi nikto nerobi). 

Offline Kokoska
34773 příspěvků moje polička 08. března 2024 17:28

Mrakoplas ependen

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 08. března 2024 17:33

Prosím ( 711990 ), kam jet koupit kolo, aby si ho dcera vyzkoušela a kde z nás nevytáhnou peníze navíc, až poznají, že tomu vůbec nerozumíme? Měří 125 a 16 už je jí fakt malé.

Po předběžném průzkumu jsem vyloučila Decathlon kvůli hmotnosti těch kol.

Edit: na kole nijak extra nejezdíme, jen třeba na hřiště a tak...

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 08. března 2024 17:52

Mrakoplas v lete sme boli, všetko dobré,  v novembri na dentalnej údajne tiež,  ale veľmi rýchlo mu to čistila, možno 10 minút. Opravila mu veľký kaz vedľa plomby a už má aj trvalé 6 pokazene

Offline Tabea
8061 příspěvků moje polička 08. března 2024 19:10

letfenixa má ty šestky zkažené všechny? Jestli ne, můžou mu ty zdravé zapečetit?

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 08. března 2024 19:12

Mohučanka Prijde mi dobry Bikero v Holesovicich, to byste meli i blizko. Anebo pak v Radotine. Ale jako "nevytahnou penize"...ty lehky kola stojej vicemene vsechny stejne, tak spis zalezi jestli pak chcete z druhy ruky anebo to Bikero miva obcas 10-15% slevovej kod. Anebo ja mam do Radotina stabilne 12% slevu, platnou i na kola. Protoze kdyz tam clovek utrati miliony, tak pak ma slevu:D a my tam koupili uz 3 kola

Asi by bylo dobry to vyzkouset kvuli geometrii, jestli vam bude sedet neco meststejsiho jako Woom anebo spis sportovnejsi a pak prehazovacka, aby ji zvladla ovladat - nektery jdou prej pekne blbe. 

Offline Gatita
8604 příspěvků moje polička 08. března 2024 19:26
Reakce na letfenixa:

Zas má kopec kazov

​chudak maly, je mi vas lito. Nas ceka na jare prevence a moc se bojim, protoze naposledy mel tech kazu skoro deset...vubec jsem tomu nemohla uverit. A zubare mate dobreho? Ja mela trochu pochybnost, doktorka totiz dost megalomansky rozvrtala pusu i mne. Ja uz u ni zustanu, ale syna jsme prepsali k manzelove zubarce, u te me mi prijde, ze je nejak moc akcni. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2024 19:33

711990 ty z druhé ruky stojí taky raketu. Já jsem se teď přihlásila na fb do nějaké skupiny bazaru lehkých kol, protože v létě budeme kupovat větší, tak kdyby se něco objevilo, a ty ceny jsou třeba jen o deset nebo dvacet procent nižší za nové.

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 08. března 2024 19:41

711990

Díky moc. Zvážíme ty Holešovice. Já jsem teď trochu pátrala a poptala se po kamaradkách a asi prostě objednám Beany. Je o chlup levnější než Woom a mám na něj dobré reference. Trochu se bojím, že když pojedeme někam kolo vyzkoušet a pak ho nekoupíme, bude z toho hrozná scéna. Dcera teď měla nějakou poděděnou no name low cost hrůzu, takže cokoli v kvalitě beany nebo woom bude obří skok vzhůru.

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 08. března 2024 19:55

Gatita vieš čo,  už je to tretia zubárka v tej istej ordinácii,  práveže s prvou a dnešnou som spokojná,  tá druhá sa mi až tak nepozdavala a tá práve tvrdila, že to má dobré. 

Tabea o tom pecateni je reč už od leta, len ešte stále tie 6 nie sú úplne prerezane.

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 08. března 2024 19:57

Mohučanka my máme odvlani prenajatý bicykel od bike up! aj preto, lebo ponúkali 18.

Offline dzizisketa
8933 příspěvků moje polička 08. března 2024 20:14

Sněženka. Svítí na ni slunce skrze déšť, a tak se nad ní klene duha