Evaeva U nás naopak. Jak nebyl nikdo do debaty, mlčela. Někdy si taky povídala u hraní, ale málo. Je to zajímavý, jak se každý vyvíjí jinak.
Vše o těhotenství a dětech
notna jojo, on to vlastně dělal od mimina, že si povídal v postýlce. Mladší taky spíš mlčí. Je to fakt zajímavé.
notna Syn tohle nejspíš zdědil po mně, ještě to bude zajímavý. A stejně je pro mě někdy dost náročný ty konverzace zvládat, je to fakt vyčerpávající, takže okolí úplně chápu.![]()
Máme tu každých sto metrů hřiště? Ano! Kde si hrají? Na haldě panelů
Můj syn vyrostl s klukama z paneláku "na hroudách", což byly neuklizené pozůstatky po stavbě sídliště za naším domem. Střídali to s křovím na druhé straně, kde měli prošlapané cestičky a postavené bunkry. Tenkrát ještě chodily děti tak od čtyř let samy ven, nejdřív jen na chodník pod balkonama, pak se radius rozšiřoval.
Pinot Noir To je fakt super zpráva a mám z toho radost s vámi. Člověk dostane tolik věcí "zadarmo", že si tu nesamozřejmost uvědomí, až když se dostane nebo nahlídne do situace, kde to samozřejmý není. My tohle nemáme s jídlem (i když to taky pořád není žádná velká sláva), ale hlavně s věcma, který souvisí právě s tím připoutáním, a každý malý krok je důvodem k oslavě.
Je to tak. ![]()
Evaeva halda panelů je nejlepší! ![]()
Kokoska přesně na ty fotky z výstavby, jak si tu hrály děti, jsem si vzpomněla.
Pinot Noir tady z panelů byly i různé zídky a hřiště. Zídky zůstaly, ale ty hřiště už jsou naštěstí pryč, lezli se po tom hrozně blbě, byla jsem samá modřina. Ale samozřejmě, nejlepší hra je mimo dětem uzpůsobená místa ![]()
Zina nejoblíbenější písnička z cocomeloon je o tom autobusu, jak jede přes město a kole se točí a dveře otvírají a dítě brečí a táta mu říká I love you. Adélka to zpívá celý s nima stylem "Aj ja jůůů" a "Óóó- ťau" (= All the town)
haha odkedy bol starsi malicky a pozeraval Wheels on the bus, sa u nas autobusu hovori vyhradne "ependen" (Up and down) a All trough the town bolo "oo tu de taa" ![]()
letfenixaved mu ich tusim len nedavno opravili, ako je to mozne?
. Ja dufam, ze starsiemu sa ziadny nepokazi, lebo toho by museli uspat (a to tu asi nikto nerobi).
Mrakoplas ependen ![]()
Prosím ( 711990 ), kam jet koupit kolo, aby si ho dcera vyzkoušela a kde z nás nevytáhnou peníze navíc, až poznají, že tomu vůbec nerozumíme? Měří 125 a 16 už je jí fakt malé.
Po předběžném průzkumu jsem vyloučila Decathlon kvůli hmotnosti těch kol.
Edit: na kole nijak extra nejezdíme, jen třeba na hřiště a tak...
Mrakoplas v lete sme boli, všetko dobré, v novembri na dentalnej údajne tiež, ale veľmi rýchlo mu to čistila, možno 10 minút. Opravila mu veľký kaz vedľa plomby
a už má aj trvalé 6 pokazene ![]()
letfenixa má ty šestky zkažené všechny? Jestli ne, můžou mu ty zdravé zapečetit?
Mohučanka Prijde mi dobry Bikero v Holesovicich, to byste meli i blizko. Anebo pak v Radotine. Ale jako "nevytahnou penize"...ty lehky kola stojej vicemene vsechny stejne, tak spis zalezi jestli pak chcete z druhy ruky anebo to Bikero miva obcas 10-15% slevovej kod. Anebo ja mam do Radotina stabilne 12% slevu, platnou i na kola. Protoze kdyz tam clovek utrati miliony, tak pak ma slevu:D a my tam koupili uz 3 kola
.
Asi by bylo dobry to vyzkouset kvuli geometrii, jestli vam bude sedet neco meststejsiho jako Woom anebo spis sportovnejsi a pak prehazovacka, aby ji zvladla ovladat - nektery jdou prej pekne blbe.
chudak maly, je mi vas lito. Nas ceka na jare prevence a moc se bojim, protoze naposledy mel tech kazu skoro deset...vubec jsem tomu nemohla uverit. A zubare mate dobreho? Ja mela trochu pochybnost, doktorka totiz dost megalomansky rozvrtala pusu i mne. Ja uz u ni zustanu, ale syna jsme prepsali k manzelove zubarce, u te me mi prijde, ze je nejak moc akcni.
711990 ty z druhé ruky stojí taky raketu. Já jsem se teď přihlásila na fb do nějaké skupiny bazaru lehkých kol, protože v létě budeme kupovat větší, tak kdyby se něco objevilo, a ty ceny jsou třeba jen o deset nebo dvacet procent nižší za nové.
Díky moc. Zvážíme ty Holešovice. Já jsem teď trochu pátrala a poptala se po kamaradkách a asi prostě objednám Beany. Je o chlup levnější než Woom a mám na něj dobré reference. Trochu se bojím, že když pojedeme někam kolo vyzkoušet a pak ho nekoupíme, bude z toho hrozná scéna. Dcera teď měla nějakou poděděnou no name low cost hrůzu, takže cokoli v kvalitě beany nebo woom bude obří skok vzhůru.
Mohučanka my máme odvlani prenajatý bicykel od bike up! aj preto, lebo ponúkali 18.
Sněženka. Svítí na ni slunce skrze déšť, a tak se nad ní klene duha ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články