Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 23. října 2023 09:27

Jos Tak zákaz u nás nefunguje to dítě je pořád v pohybu. 

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 23. října 2023 09:35

711990 chtěla jsem napsat, ze určitě chodíte na stejný orl jako my...a pak mi došlo, ze opravdu chodíte na stejný orl jako my

no, tam mi ta plna misa lizatek fakt prisla úplně wtf, něco jako kdyby to měli u zubaře 

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 23. října 2023 09:35

Lízátka jsou ještě v pohodě (nebo aspoň u nás, dcera dost mluví, takže lízátko v puse moc nevydrží a taky musí sedět nebo když jde, tak ho drží v ruce) oproti bonbónům, které jsou navlečené na gumičce, takže z nich lze udělat náramek nebo náhrdelník a z té gumičky se odkousávají

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 23. října 2023 09:38

Potrefenáhusa chodime, no!

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 23. října 2023 09:38

Myrtila my jsme koupili nějaký cestovní silikonovy brcko a berem ho v batohu, jak maj v restauracích často velký sklenice s ruzne blbyma (tvrdýma/dlouhyma/rozmocenyma) brckama, tak se z toho malymu diteti (zvlášť bez asistence) blbě pije a většina zůstávala nevypita, měkký silikonovy brcko dost pomohlo 

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 23. října 2023 09:39

Mohučanka no ale bonbonovej naramek, nebo jeste lip hodinky!!! jsem vzdycky milovala

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 23. října 2023 09:39

711990 to si z mých mladých let vůbec nepamatuju

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 23. října 2023 09:42

Kamarádů holčička si zapíchla slanou tyčinku, takovou tu tenkou. Do té doby jsme si mysleli, že ta se musí zlomit. Tak nezlomí, zajede pěkně hluboko a nejde vytáhnout. Bohužel nebo spíš naštěstí úplně těsně vedle žíly. Byla z toho operace asi na šest hodin

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 23. října 2023 09:44
Offline DruI
5533 příspěvků moje polička 23. října 2023 09:53

notna Tak to jsem teda  slyšet nechtěla. To je hrozný! Tak odteď se v pohybu nejí ani tyčinky.

Jinak naši koupili dceři brčko skleněné, to jsem rovnou hlásila, že si ho nechávají u nich, že to doma hlídat nebudu ale teda na jejich obranu, mysleli si při koupi, že je to plast.

Potrefenáhusa Jé, cestovní silikonový brčko je dobrej nápad. To musím pořídit, protože dcera vždycky v restauraci brčko vyžaduje a jak teď dávají papírová, tak ta nejsou úplně ideální.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2023 09:54

Myrtila já jim taky dávám kovová brčka, u pití sedí nebo stojí - mají to jen k džusu nebo šťávě a to mají zakázáno kamkoliv přenášet.

V souvislosti s tím musím říct, že mi mnohem víc než bonbóny vadí to sladké školkové pití. Zjistila jsem, že mladší už vůbec nepije vodu, po měsíci docházky. Tu sice mají k dispozici pořád, ale je každému jídlu dostanou ještě džus/sladký čaj/ochucené mlíko. Musela jsem doma začít hlídat, aby nejdřív vypil sklenici vody než se vůbec začneme bavit o džusu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2023 09:55

DruI ty papírový brčka jsou hrozný, jak se to hned rozmočí

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 23. října 2023 09:56

Mohučanka né, neodkousávají

Normálně to doma rozstřihneš a nasypeš do misky.

Taky to z dětství pamatuju, miliovala jsem je. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2023 09:59

DruI piknik=sezení, to je v pohodě, ale nechci, aby s tím pobíhali. Maximálně jim dovolím rohlík nebo banán na písek. Dost mně štve tchýně, začala víc hlídat děti a ty si navykli, že vždycky přinese bonbóny (tvrdé). Sice se nám podařilo stáhnout to na jeden, ale on je obvykle přebírá na hřišti. Takže přijde, rozdá bonbóny (na žádost dětí) a pak nastává období hlídání, jestli je ještě mají v puse a sedí s nimi

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 23. října 2023 10:06

Myrtila pěkně dekuju, Ulrich mě prave stal 1700,- 

Online pilgrim
171 příspěvků moje polička 23. října 2023 10:39

U nás ve školce ty bonbonky (lipo) a čokoládky dávaj do šatny na poličku, takže to jde případně ztopit, akorát dítě to hned hlasí a chce sníst. Zatim to teda nebylo nijak často, spíš když měl někdo svátek nebo narozeniny. 

Kdo to tu sháněl to pyžamo s kostrou? O víkendu jsem kupovala ve slevě v HM za 169,-, ve školce maj mít ve středu Halloweenskou akci, akorát syn má od soboty teplotu, tak nevim, jestli z toho něco bude.

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 23. října 2023 10:47

DruI To se omlouvám. Ale je to asi fakt bezpečnější s jídlem sedět. My jsme to tak měli, ale hlavně z důvodu, že dcera byla nejedlík, tak jsem to jídlo jí nechtěla cpát pořád a tím ji štvát u oblíbených činností.

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 23. října 2023 11:32
Reakce na Pinot Noir:

Mohučanka né, neodkousávají

Normálně to doma rozstřihneš a nasypeš do misky.

Taky to z dětství pamatuju, miliovala jsem je. 

Aha, no tak to taky nevím. Vedla jsem dceru a její kamarádku z kroužku, v budově se chodí přes kavárnu, kde mají i tyhle nesmysly, a ukecaly mě "na lízátko", ale ta kamarádka tam pak viděla tyhle bonbóny na gumičce, tak jsem se jí zeptala, jestli jí to rodiče kupují, a obě holky potvrdily, že jo, takže jí jsem to koupila, ale svoji dceři ne, já krkavčí matka, dostala lízátko jako obvykle. No a ta holčička ty bonbóny po cestě domů (asi 5 - 7 minut), z té gumičky odkousala komplet. Tak jsem myslela, že to je standard

Dceři jsem vysvětlila podle pravdy, proč nechci, aby jedla takové věci...a na příští kroužek jsem raději nechala peněženku doma a holkám jsem vzala kousek čokolády.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. října 2023 11:42

Evaeva 

Gratuluju, krásný chlapeček a krásné jméno. Ať se vám všem dobře daří!

Online Kokoska
34564 příspěvků moje polička 23. října 2023 11:46

Naposled kdyz mel nekdo ve skolce narozeniny, tak mel vnuk v satne bonbonoveho draka - z papiru kosoctverec s dracim oblicejem a pak prilepene 3 zabalene cucave bonbony jako ocas, slepene za ty celofanove konce jeden za druhym. Vypadalo to moc hezky, tak jsem chlalecka presvedcila, ze to nema jist hned, ale nechat na ukazani mamince. Nastesti si dal rict.