Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline barbucha blogger
36200 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:46
Reakce na Zarinya:

​se moc nesmej

​Proboha. Začíná se mi stýskat po časech, kdy se tetiny za těhotenství styděly a prodlely ho v ústraní domova

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:47

Ne jeste napadla Pani Laryfary, melo to vetsi pismenka, sice silnejsi knizka, ale jednotlive (poucne) pribehy na par stranek a cetla jsem ji asi stokrat.

Offline žluťásek
8888 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 00:20

Teď se jdu poradit zas já. Znáte nějaké vodovky, které jdou vyprat? Tím myslím, zda s nimi máte zkušenost a skutečně se vyperou, ne že to mají napsané na krabičce. Protože ty kecaj

Abych se vyhnula té vtipné diskuzi, co tu nedávno sdílela @Sweet Potato, tak ještě rovnou upřesním, že:

- chci vodovky, ne tempery, ne prstové barvy, ne akrylové barvy, ne rozmývací pastelky, ne vypratelné fixy

- ano, vím že nejlepší je pracovní oblečení pro malování vyčleněné, které se zmazat může

Děkuji

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 00:50

žluťásek

To je skvělý dotaz, řadím se do fronty na odpověď. A konev mám

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 02:28

žluťásek tak ale kdyz neumis vyprat diteti obleceni, tak ses tady spatne teda!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 04:49

dzizisketa Tie dažďové koráliky sú super! Ďakujem, tie určite kúpim.

Pinot Noir Toto je presne ono! Pre staršieho teda. Kdeže si to kúpila? 

Offline viktorka_od splavu
49477 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 06:00

žluťásek lavor a savo?

Offline Pinot Noir
30092 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 07:28

paktofonika Tescoma Bambini, mají i jiné obrázky.

Offline Gatita
8717 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 08:43

žluťásek dekuju! 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 10:09

žluťásek ja kupuju vodovky (vlastne vsechno) v Koh-i-nooru a vzdycky sly vyprat. 

Offline žluťásek
8888 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 10:25

Lamicka my máme taky kohinoor a fleky se ani nehly

Offline Garfie
28659 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 10:32

Pinot Noir Jinak teda ty příbory od Tescomy jsem měla pro syna taky, dávala jsem je do myčky a ty obrázky se slouply!! Byla jsem pěkně vytočená, ale na reklamaci jsem se vyprdla, s příborem jí doteď :-) tak pak dej vědět tvoji zkušenost, docela by mě zajímalo, jestli jsem měla fakt smůlu, nebo je to normální (a do myčky podle výrobce můžou). 

Offline Pinot Noir
30092 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 10:43

Garfie Četla jsem o tom, do myčky je dávat nejspíš nebudu. Ne kvůli obrázkům, ale protože by prostě chyběly a stejně bych je vytahovala a myla ručně. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 10:46

žluťásek a nemate nejake vylepsene? musela jsem koupit dceri na vytvarku 3 druhy vodovek, vubec se v tom nevyznam, ale vypadaji stejne , ale doma mame ty nejobycejnejsi od nich a vyprat jdou . Nebo koupit takovou tu zasteru na malovani, ktera ma i rukavy (z omyvatelneho materialu jako bryndaky) v Tchibu nebo Ikee.

Offline žluťásek
8888 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 11:04

Lamicka máme naopak starý poctivý ještě po nás

Už jsou hodně olezlý, tak by Ježíšek přinesl nové a zatím co jsem kde četla, všechno je nevypratelné. Klidně bych si priplatila, kdybych měla zaručeno, že pak nebudu dvacet minut stát nad umyvadlem se zlucovym mýdlem a perkarbonátem a stejně marně. 

Ale dám jako tip těm co neznají, že velmi dobře jdou vyprat fixy z IKEA, i tmavé barvy ze světlého oblečení. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 11:09

žluťásek no ale to je jina! mame doma tak. Nove vodovky jsou malo pigmentovane. Nasi stejne nejradsi kresli akrylovymi barvami z Lidlu.

Offline žluťásek
8888 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 11:21

Lamicka můj je ještě prcek, svoje akrylky nedám :) teď ho malování začalo hodně bavit, máme vodovky, tempery, fixy, obyč pastelky i rozmývací pastelky, voskovky, křídy. Ideál by pro něj byly prstovky, ale nemá rád upatlaný ruce, tak se bojím, že by to byly vyhozený peníze. Koupím teda ty obyč kohinorky, ale běda ti, jestli budeme mít další flekatý tepláky

Ještě by se mi hodil tip na vypratelnou razítkovací barvu. Jsem nemocná, tak vytahuju všechny trumfy, když nejdeme přes den spolu ven. Razítka hodně zabodovaly.

Offline dzizisketa
9043 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 11:32

Mám divný dotaz - měly jste pocit, že vaše miminka mají smysl pro humor? A myslím fakt miminka, třeba půlroční? 

Offline Garfie
28659 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 11:37

dzizisketa Ano :-) a má i jako starší, dost ostrý.... Už si teda přesně nepamatuju, jak jsme k tomu došli, ale pamatuju si, že jsme to tehdy dost probírali i s ostatními členy rodiny, bylo to jen u mladšího. 

Offline Pinot Noir
30092 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 11:40

žluťásek Razítkovací barva Stampo.