Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline miuu
414 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 11:49

dzizisketa Rozhodne!Dcera kolem 4 mwsicu uz spolehlive poznala,ze se jdou delat kraviny. Hned se chechtala. 

Offline miuu
414 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 11:49

dzizisketa Rozhodne!Dcera kolem 4 mwsicu uz spolehlive poznala,ze se jdou delat kraviny. Hned se chechtala. 

Offline Gatita
8717 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 12:51

Jsem uplne v soku ze synovy skolkove anglictiny.

Prihlasila jsem ho tam jen proto, aby mu tam odpoledne lepe ubihalo, ale byla jsem dost skepticka - na nejake zpivanky a rikanky nebyl nikdy moc zvedavy, navic co se tak asi muze v ceskem prostredi naucit. Ale teda pani ucitelka umi ocividne deti zaujmout, syn me ted doma porad nuti hrat si na anglictinu, hrozne se u toho smeje a kdyz mu zkusim dat neco z probrane "lekce", nadsene reaguje, asi ho to fakt bavi!

Takze jestli mate ve skolce moznost, uplna blbost to rozhodne neni.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 13:22

žluťásek My mame z Ikea a vyprat jdou...ale chtela jsem koupit novy, protoze jsou taky jety a nenasla jsem je, tak nevim, jestli je prestaly vyrabet nebo byly jenom vyprodany. 

Jestli se da v Cechach koupit Melissa and Doug, tak jejich razitkovaci barva jde vyprat a dobre setrit ze vsemoznych povrchu.

Offline Emi
1118 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 15:09

žluťásek Vodovky kupuju v Kohinooru stejně jako Lamicka a taky mi jdou bez problémů vyprat, tak to s těmi novými zkus. Jen si dej pozor, ať nekoupíš anilinky, mají stejné balení jako vodovky a vyprat mi nejdou ani trochu.

Offline Pinot Noir
30092 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 18:18

Byli jsme na neurologii v Krči a rozesmálo mě, že u vchodu na oddělení šestinedělí stojí automat na špunty do uší

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 18:38

Pinot Noir tomu sa hovori podnikateľský napad! Skoda, ze nic nake nebolo v porodnici kde som rodila, vyspala by som sa možno viac ako dve hodiny denne :)

Offline Malenge
4868 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 18:52

Pinot Noir Mrakoplas Však tu Krč chvalím, kudy chodím! ????

a doufám, že i ta lékařská stránka byla důvodem k radosti.

Offline Karja
44980 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 19:12

Malenge Jo rikala kamaradka, ze je tam super alergolozka! Ale asi jen detska myslim....

Offline letfenixa
10972 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 19:17

Syn pozerava rozprávky hlavne na JimJam, tak uz sem-tam hovorí po česky

Offline 4n4
251 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 19:21

Knížky o Tappim jsou opravdu moc hezké, ještě třeba Dračí pohádky, z klasických knížek Příběhy kocoura Modroočka nebo Já, Baryk.

Nejstarší syn měl moc ráda Neználka, ale bráchy to moc nebralo.

Offline Pinot Noir
30092 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 20:58

Malenge Jo, mládě je úplně zdrávo! A asi se zamiloval do paní doktorky, nebo co, ale po celou dobu vyšetření se nahlas smál, nikdy jsem ho neslyšela se takhle smát! Byl z ní úplně paf! Ale ona z něj teda taky, úplně se rozněžnila, že prý tak milé miminko snad ještě neviděla. Má to i ve zprávě - "celé vyšetření se nahlas směje"

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 21:08
Offline Pinot Noir
30092 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 22:16

Mám dotaz - uvažujeme o ohrádce pro mladšího, měl by to být prostor, kde se opravdu nebudou válet odpadnutá kolečka, lentilky a kusy plastelíny a voskovek. Máte někdo? Bylo to k něčemu? Nebo tam ty děti nechtějí být? 

Offline viktorka_od splavu
49477 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 22:31

Pinot Noir naši takhle vyřešili oddělení psa od mimina-nezavřeli psa, ale mimino do ohrádky a dobrý. ale je to spíš ohrada (myslím tak tři nebo čtyři ty ohrádky pospojované uzavírají prostor přes půl obyváku) a tím pádem tam taky jde normálně vejít a s dítětem si sednout na zem a hrát si, takže ztama nemá důvod utíkat

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 22:32

Pinot Noir U nás to nebylo potřeba - nejstarší se přesunula s tvořením na parapety a nejmladší zase nestrkal do pusy VŮBEC NIC. Ale u známých a kamarádek většinou v ohrádce nebo za zábranou skončilo to starší dítě s legem.

Offline continuity
43727 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 22:40

Pinot Noir kazde dite jinak. 

Matka mi rikala, ze tam deti nechteji bych, protoze je tam rodice zacinaji zvykat pozde. My tam pry byly spokojene.

Tak jsem tam prvni davala preventivne snad od ctyr mesicu, mela tam pelisek, deky, hracky a tak. Dokud se nezacla hybat cajk, jak se hnula, tak dat ji tam byl nejvetsi trest, co jsem vubec byla schopna vymyslet. 

U te druhe jsem se na to vykajzla a na lego vyclenila jidelni stul. On i ten starsi dost rychle pochopi, ze pokud bude s hrackama nekde uklizenej, tak mu to mimino nezborti a je to lepsi. A miminu jsem v pristupu aktivne branila, dokud nedostalo rozum a neprestalo v tom dekat paseku. 

Offline Sweet Potato
40675 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 22:43

Pinot Noir Ohrádka se občas hodila. Když jsem třeba potřebovala rychle vyběhnout do patra a nechtěla dítě vláčet furt sem a tam. 

Offline dzizisketa
9043 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 22:47

Pinot Noir

JJak Viktora popisuješ, řekla bych, že jemu by se v ohradce líbilo. Aspoň do doby, než se naučí plazit. 

Offline Pinot Noir
30092 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 22:53

dzizisketa No jo, jenže on už se právě skoro plazí. Tak si říkám, aby tam nezačal po měsíci řvát a bude to jen další krám... 

Jinak díky všem za zkušenosti!