dzizisketa Rozhodne!Dcera kolem 4 mwsicu uz spolehlive poznala,ze se jdou delat kraviny. Hned se chechtala.
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa Rozhodne!Dcera kolem 4 mwsicu uz spolehlive poznala,ze se jdou delat kraviny. Hned se chechtala.
Jsem uplne v soku ze synovy skolkove anglictiny.
Prihlasila jsem ho tam jen proto, aby mu tam odpoledne lepe ubihalo, ale byla jsem dost skepticka - na nejake zpivanky a rikanky nebyl nikdy moc zvedavy, navic co se tak asi muze v ceskem prostredi naucit. Ale teda pani ucitelka umi ocividne deti zaujmout, syn me ted doma porad nuti hrat si na anglictinu, hrozne se u toho smeje a kdyz mu zkusim dat neco z probrane "lekce", nadsene reaguje, asi ho to fakt bavi!
Takze jestli mate ve skolce moznost, uplna blbost to rozhodne neni.
žluťásek My mame z Ikea a vyprat jdou...ale chtela jsem koupit novy, protoze jsou taky jety a nenasla jsem je, tak nevim, jestli je prestaly vyrabet nebo byly jenom vyprodany.
Jestli se da v Cechach koupit Melissa and Doug, tak jejich razitkovaci barva jde vyprat a dobre setrit ze vsemoznych povrchu.
Byli jsme na neurologii v Krči a rozesmálo mě, že u vchodu na oddělení šestinedělí stojí automat na špunty do uší ![]()
Pinot Noir tomu sa hovori podnikateľský napad! Skoda, ze nic nake nebolo v porodnici kde som rodila, vyspala by som sa možno viac ako dve hodiny denne :)
Pinot Noir Mrakoplas Však tu Krč chvalím, kudy chodím! ????
a doufám, že i ta lékařská stránka byla důvodem k radosti.
Malenge Jo rikala kamaradka, ze je tam super alergolozka! Ale asi jen detska myslim....
Syn pozerava rozprávky hlavne na JimJam, tak uz sem-tam hovorí po česky ![]()
Knížky o Tappim jsou opravdu moc hezké, ještě třeba Dračí pohádky, z klasických knížek Příběhy kocoura Modroočka nebo Já, Baryk.
Nejstarší syn měl moc ráda Neználka, ale bráchy to moc nebralo.
Malenge Jo, mládě je úplně zdrávo! A asi se zamiloval do paní doktorky, nebo co, ale po celou dobu vyšetření se nahlas smál, nikdy jsem ho neslyšela se takhle smát! Byl z ní úplně paf! Ale ona z něj teda taky, úplně se rozněžnila, že prý tak milé miminko snad ještě neviděla. Má to i ve zprávě - "celé vyšetření se nahlas směje" ![]()
Mám dotaz - uvažujeme o ohrádce pro mladšího, měl by to být prostor, kde se opravdu nebudou válet odpadnutá kolečka, lentilky a kusy plastelíny a voskovek. Máte někdo? Bylo to k něčemu? Nebo tam ty děti nechtějí být?
Pinot Noir naši takhle vyřešili oddělení psa od mimina-nezavřeli psa, ale mimino do ohrádky a dobrý. ale je to spíš ohrada (myslím tak tři nebo čtyři ty ohrádky pospojované uzavírají prostor přes půl obyváku) a tím pádem tam taky jde normálně vejít a s dítětem si sednout na zem a hrát si, takže ztama nemá důvod utíkat
Pinot Noir U nás to nebylo potřeba - nejstarší se přesunula s tvořením na parapety a nejmladší zase nestrkal do pusy VŮBEC NIC. Ale u známých a kamarádek většinou v ohrádce nebo za zábranou skončilo to starší dítě s legem.
Pinot Noir kazde dite jinak.
Matka mi rikala, ze tam deti nechteji bych, protoze je tam rodice zacinaji zvykat pozde. My tam pry byly spokojene.
Tak jsem tam prvni davala preventivne snad od ctyr mesicu, mela tam pelisek, deky, hracky a tak. Dokud se nezacla hybat cajk, jak se hnula, tak dat ji tam byl nejvetsi trest, co jsem vubec byla schopna vymyslet.
U te druhe jsem se na to vykajzla a na lego vyclenila jidelni stul. On i ten starsi dost rychle pochopi, ze pokud bude s hrackama nekde uklizenej, tak mu to mimino nezborti a je to lepsi. A miminu jsem v pristupu aktivne branila, dokud nedostalo rozum a neprestalo v tom dekat paseku.
Pinot Noir Ohrádka se občas hodila. Když jsem třeba potřebovala rychle vyběhnout do patra a nechtěla dítě vláčet furt sem a tam.
JJak Viktora popisuješ, řekla bych, že jemu by se v ohradce líbilo. Aspoň do doby, než se naučí plazit.
dzizisketa No jo, jenže on už se právě skoro plazí. Tak si říkám, aby tam nezačal po měsíci řvát a bude to jen další krám...
Jinak díky všem za zkušenosti!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY