MP Meri Neuklidním tě, náš se budí párkrát za noc pořád, a to mu budou za týden tři
Jednou dvakrát za noc, s tim jsem smirena, ale 4-5 krat? Vazne? Jako co z toho to dite ma???
MP Meri Neuklidním tě, náš se budí párkrát za noc pořád, a to mu budou za týden tři
Jednou dvakrát za noc, s tim jsem smirena, ale 4-5 krat? Vazne? Jako co z toho to dite ma???
continuity
Napiš nám, jak se vyhastrošila, ať ti můžeme napsat, že to nebude nic strašnýho.![]()
A abyste věděly, že děti jsou radost v každém věku:
Po letech vybírání jsem konečně koupila nové příbory, láska na první pohled. Doma je směs ze tří sad, už dost jetá. DSD (těžká konzerva) nezklamala: Nový příbory, prooooč? Dyť máme.
Nakoukla do krabice: Dyť vypadaj jak ty ve školní jídelně. Mužu si nechat ten starej?
![]()
![]()
Sweet Potato ruzove triko adidas, ruzove leginy jineho odstinu a k tomu cervenou zmuchlanou sukni? ![]()
Uz ale psala jedna miminka, ze jeji deti se budou fotit spolecne, ta jedna v leginach a tricku, druha ve spolecenskych satach. Vzdy muze byt hur.
Diky vsem, uz jsem se z toho trochu vzpamatovala. Vyfotime je doma na zrcadlovku a odnesu to ke Skodovi vyvolat.
continuity já jsem si jednou (asi ve 4. třídě) na focení oblékla bílou košili s něčím jako je fiží (píše se to tak?) a k tomu oblíbené pestrobarevné kraťasy poděděné po bratranci. Máma málem omdlela, když jsem ty fotky donesla domů.
continuity ja tyhle vanocni taky neberu, jen celotridni. Synovi jsem vloni dala do tasky kalhoty a kosili, vse mu vysvetlila. Vyfotil se v teplakach, ktere predtim na koberci prodrel na koleni a pani ucitelce tvrdil, ze mu maminka nic nezabalila
.
continuity No vždyť to řikám. Různé odstíny fotka sežere nebo z nich budou úplně jiné, ležérní zmuchlání je in a navíc bude značková. Ty naděláš.![]()
Sweet Potato přesně jsem teď chtěla napsat @continuity, dyť má značkový tričko ![]()
Naštvání chápu, ale popravde asi víc kvůli principu než výsledku, ten může být vtipný. Ty vánoční focení bývají vesměs dost tragický, co jsem tak viděla.
Muj synovec je dost konzerva v oblékání, má jednu oblíbenou mikinu, ve stejné barevné kombinaci už asi ve třetí velikosti. Myslím, že ji má skoro na všech fotkách ![]()
Sweet Potato a ty ukaž ty příbory, ať ti je můžeme pochválit
Sweet Potato je nějaká rozmazlená, my měli ve školní jídelně leda hliníkový vidličky a nože s plastovou rukojetí, kde si člověk mohl přečíst, kolik mu je
Sweet Potato ty sou pekny ale! Mam rada dlouhy vidlicky:)
Garfie ty portrety mi prijdou taky nic moc. V tech jeslich mi to prislo vylozene neumetelske. i ja, jako laik, jsem tam videla mraky chyb - desne kycovite dekorace, vzajemne se bijici barvy, synovi naparili nejakou usanku, ktera zas barevne splyvala s pozadim...Vse desne na silu.
JENZE - rodine se to uprimne libilo, muz (!!!) se rozplyval, jak to je hezke a vanocni
takze jak jde o vlastni deti, jde kritika stranou a letos zas objednam;)
Sweet Potato Tý jo, dcera má dobrou školní jídelnu, takový krásný elegantní příbory ;o)
Potrefenáhusa Taky ji hned spucovala mladší, že školní příbory se dají srolovat.
Sweet Potato ja uz taky vybiram mnoho let. ![]()
Zatim bez uspechu.
Sweet Potato tydle, fakt? Dyť jsou jak z jídelny
(jsem neodolala, vtip pochopitelně)
Mám raději jiný tvar, ale jsou moc hezký. Dobře jsi vybrala. Holčička nechť si ponechá staré, aspoň zbude víc nových čistých pro vás.
Dítě si doneslo do postele fixy, já si tam četla a nevšimla si, že je nechal otevřené. Odběhl hrát si jinam, pak zas přiletěl za mnou, odsunul peřinu a povídá: máš vybarvenou postýlku. Prostěradlo celý flekatý
![]()
Sweet Potato jee, já bych si vybrala tydle, ty jsou skoro stejný jako měla babička, já je chtěla a strýc je vyhodil, že už byly starý a hnusný
žluťásek já mám po babičce z výbavy, ale jak je to ta válečná výroba, tak jsou strašně křehký, několik nožů už jsem zlomila, když mi spadly na dlaždice, lžíce zase začínaj bejt cítit kovem
žluťásek Já jsem minulý týden svlíkla synka u doktorky na tříleté prohlídce a měl fixami počmárané nohy, břicho i zadek ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.