MP Meri Pinot Noir Jo zensky, to si musite vybrat, bud prace nebo chlastacky. Vsechno bohuzel stihat nejde. Mne chybi jen byt s partnerem sama, treba jit na prochazku sami nebo tak neco;-).
Vše o těhotenství a dětech
Mne chybi jen byt s partnerem sama, treba jit na prochazku sami nebo tak neco;-).
Nebo do hospody ;) Mně právě taky. Nechci jít do hospody nebo na degustaci s kámoškou, chtěla bych zase občas vyrazit s mužem. Ale to jaksi nemá řešení.
MP Meri ja ťa chápem, za posledných 16 mesiacov som bola 1 noc mimo dom na koncerte a 3x sama večer von. Strašne mi to chýba, ten pohár/dva vína večer to nezachránia. Našťastie niektorí kamaráti ešte nemajú deti, tak raz za čas spravíme u nás doma hráčsky večer a hráme karty, jeme a pijeme (my teda s mierou, opíjame tých bezdetných :D ). Ale to ranné a nočné vstávanie potom bolí...
Pinot Noir to zase prijde :) ale chybelo mi to taky strasne moc.
A asi nejak lenivim. Driv bych chodila ven s kamaradkama neustale, kdyz byly deti male, tak me drasalo, ze nemuzu. Ted jdu tak jednou za mesic a bohate mi to staci. Jako uziju si to, to jo, ale radsi si zalezu pod deku :)
Mně teda nejvíc chybělo být sama doma. Děti už jsou velké, ale mám pocit, že jsem se toho ještě pořád nenabažila.
Pinot Noir No to nema, to ja zas s kamaradkou rada zajdu, nekdy I radsi:-D. Na divadla ci sezeni v hospode partnera moc v poslednich letech neuzilo, ten vylozene chodil kvuli mne, takze ted mu ta frekvence jednou za pul roku plne postacuje:-D.
Sweet Potato Jo byt sama doma! Ja jsem zjistila, ze si nemam kde odpocinout ze jo! Ve meste jedna slusna kavarna, taky se tam neda sedet dlouho, no kamarad stavel velkej dum pro rodinu, to bohuzel nevyslo, tak prej budou hostinske pokoje pro pratele, ja rikala, ze mu budu za hodinu platit, ze tam muzu byt:-D.
Karja ja si taky nemam doma kde sednout, vsude, lego a drobky! Minule kdyz jsem mela volno, tak jsem musela vypadnout na masaz. Ja o masaze nijak zvlast nestojim (od ciziho cloveka), ale hodinu jsem tam mohla lezet, aniz bych mela vrazene hasicske auto do zeber, a behem toho šudlani jsem si fakt odpocinula![]()
Gatita Ono s tím kojením i hodně záleží na nastavení dítěte, některý o to stojí hodně, některý asi ne tolik, někdo rozkojil i inkubátorový dítě, někdo nerozkojil předpisově porozený a neházela bych to jen na matky, personál atd. Třeba můj syn po porodu se teda jako přisál, trochu mu to trvalo a byl kojenec na hraně, s příkrmy jsem si hrozně oddechla. Dcera po plánovaném císaři, takže vyndaná dřív, než by šla sama, přiložena na chodbě u sálu jen tak mimochodem, okamžitě přicuclá jak pijavice a pije stále tak dobře, že už přetahujeme můj původní plán.
Podle mě uděláš nejlíp, když si připravíš ty alternativy, poradkyni a dál to necháš náhodě. Jak se to říká, pudová záležitost, buď to pude nebo to nepude. Možná bych břichu zkusila vysvětlit, co ho čeká a jak na to ![]()
dynda diky. On syn tenkrat nestal ani o kojeni , ani o lahvicku, bylo to tenkrat dost na pytel celkove. Uplne jsem to vytesnila a ted jak neni uplne nerealny, ze budu mit za 2 mesice mimino, tak jsem si vzpomnela!
dynda s tym nastavenim dietata uplne suhlasim. Prvy syn bol nejedak, kebyze ho nebudim a netlacim donho mlieko, tak by umrel hladom a druhy len co vysiel von, tak uz hladal a za hodinu uz tahal ako besny. A to vychodzie podmienky boli pri oboch rovnake. Pri prvom som kvoli tomi s nedostatkom mlieka bojovala dost, druhy to rozbehol sam. Ale bola som tiez nachystana, ze ak nepôjde, uz to druhy krat silit nebudem, na tom svet nestoji.
Tyjo, to já se úplně těším na příští týden, že konečně nemám nic v plánu a budu se s miminem jen tak válet doma. Jsem společensky skoro přesaturovaná ![]()
Lamicka ja se taky dostanu ven tak jednou za mesic, slo by to teoreticky asi i casteji, ale skloubit volny cas s ostatnima detnejma zenama neni uplne jednoduchy. A kdyz se to povede, zarucene tesne pred setkanim onemocni nejaky dite, zvire nebo manzel, takze rusime a jedeme dalsi kolo ve vybirani terminu. ![]()
bram to my taky. S matkama z Prahy uz to delame tak, ze jde, kdo muze. Jinak bychom se asi nesesly nikdy. S kamaradkama z gymplu termin ladime, ale obcas se to taky nepovede. To me mrzi hodne, kdyz nemuzu, protoze neni sance, ze je potkam treba v reznictvi nebo na krouzku :)
Gatita No jo, budu chodit na masaze! Ja tu byla jednou u jednoho borceho, co mi hrozne chvalil telo, to se dobre poslouchalo, nevim co rekne ted po detech, snad to zohledni!:-D. Jinak na.joze byvala dlouha relaxace a tam sambo rikal, ze je jeho priorita abych sla co nejdrive, asi jsem pak vic v harmonii!:-D
Včera a dnes, 8. a 9. den ve školce dcera ráno neplakala, když jsem odcházela ![]()
Zato já z toho byla poněkud naměkko ![]()
![]()
Hlášení č. 2: před časem jsem řekla manželovi, že až budu 3 měsíce v kuse zdravá, že si můžeme promluvit o případném číslu 2, no a on ten čas sleduje! Třetí měsíc je listopad, jak mi "nenápadně" připomněl ![]()
Mohučankadcérka super a manzel tiez!![]()
Mohučanka Husty, tak ten je v tom pripade uz nalakanej teda! Tak hlavne at jsi porad zdrava at s jednim kusem ci dvema, ale at to drzi dal......jinak o detech ,,nepocatych,, se nema moc mluvit a premyslet, pac kazdej inteligentni clovek musi dojit k jasnymu zaveru - nekomplikovat sI to!:-D:-D Takze si spis dejte vino no, at vam zakali mysl nebo jak se to rika....
Mohučanka
. Holčička je šikulka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY