Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Fakirka
2228 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 09:30
Reakce na Pinot Noir:

Mutziputzi

Ale jo, taky jsem "cvičení s aniballem" radši vynechala.

​Ježíšted jsem si to vygooglila....

Offline tv
4303 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 09:49

Vcera jsme meli ve skolce vanocni dilny a takto si syn vyzdobil adventni svicen. Vsechny ostatni matky odchazely s prirodnimi venci-juta, vetvicky, sisky... A my s timto.

To mi hned pripomnelo synuv ramecek k obrazku "Moje rodina"..

Offline Garfie
28657 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 10:00

tv Věneček je hezkej, nejhorší je, že ho budeš muset mít měsíc na stole!!  Jako tyhle školní výrobky, to by fakt měli zakázat....i když od dcery z keramiky mám jednu opravdu krásnou podzimní mísu, tu vytahuju v listopadu hrozně ráda! 

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 10:03

tv Hahahaha,nekecej ten cernej?

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 10:04

Hele jak tady letely ty houpacky, tak nejaky houpaci prkno nebo nejaka takovahle dovadecka pro dite 1,5? Ale aby to bylo levny!!! Tj. Tak 1000,-, kouknu teda I po bazarech teda, zrovna rozkrusla lehatko pro miminko:-D. Ale nevim, zda ty prkna nejsou vhodna az pro vetsi....

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 10:12

Karja pro menší se většinou doporučuje ta duhová houpačka. Prkno dostali kamarádcini kluci a ještě ve 2 letech je nezajímalo. Ale to je asi hodně individuální.

Na bazarech, no hodně štěstí. Už po nich koukám přes rok a nejsou :-))) 

Offline tv
4303 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 10:42

Garfie Ta je hezka!

Hele, mne to nevadi, ja jsem v tomto takova celkem splachovaci.. Fotku jsem posilala kamaradkam a pry "prirodniny uschnou, tohle bude vecne!" a "bude se to u vas predavat z generace na generaci!".

Karja jj, ten cerny

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 10:50

tv venecek je bozi, ten se nahodou dost povedl. Ten ramecek je teda trochu k zamysleni :))

Offline Garfie
28657 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 10:52

tv  kamarádka umí potěšit!! Karja hele a nějakej obyčejnej houpací koník? 

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 11:01

A když už jsme u těch houpadel, nevíte někdo, co stojí pěnové rehabilitační a cvičební pomůcky Bobles? Dělají s tím nějaké tajnosti, že ceník na vyžádání a všechny diskuze vždy píšou, že ceny šílené, ale žádná konkrétní čísla. Spíš mě to tak zajímá, než že bych to musela mít doma. I když slon se mi líbí. 

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 11:46

Garfie Jo, ona ma ty retro kohouty, do toho se musi vysazovat, to me neba. Prave na prkne se daji delat vetsi lumparny, na koniku se jen tak nudne sedi.

žluťásek Jo, to duhove to je to silene drahe, no tak to mit nemusim, za chvili je leto a bude se blbnouy venku...A davas si na tech bazarech I aktivni poptavku? To se mi zatim celkem osvedcilo, v tech lokalnich. Budu premyslet o tom prknu, ta duhova mi prijde dost pro prtata a taky je asi dost masivni.

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 11:47

tv Mne se libi oboji, protoze to ma styl!

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 12:07

Karja myslite  houpaci desku - jako tu ohnutou desku? Ja z toho mam hrozne husi kuzi - nepriskripne si dite prsty? Ja to uplne vidim, zvlast kdyz na tom dela kraviny.

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 12:10

Candance Projela jsem nejakou diskuzi na emiminu a skripnou se tam vsechny deti, ale jen jednou:-D:-D. Ale nektere to nezaujme no, to je jak se vsim. Ale ono I to prkno je drahy, musim vymyslet neco lowcostovyho...

Offline Garfie
28657 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 12:10

Karja Takovej ten kohout, jak sedíš uvnitř? To je úplně na prd, já myslela spíš něco, jako má Ikea, tam normálně vyleze sama. Ikea kdysi prodávala i něco jako ta houpací prkna, co teď frčí, ale z plastu, koukám ale, že už to nemají :-(

Ještě bylo super takové to točící křeslo, taky to měla Ikea, taky už se nevyrábí, ale v bazarech je běžně. 

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 12:20

Candance Mám z té ohnuté desky taky osypky. Zvlášť, když je kolem toho těch dětí víc.

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 12:37

Pinot Noir No jako pri navstevach by to pouzivat nemohla, to rozhodne ne. Ale ja musim zatukat hodne, hodne, tak ona dcera je fakt drava a ziva, ale zaroven sikovna, a ma dobry pady, takze na to co vyvadi a na ty vzdechy a uleky ostatnich matek okolo, kdyz ji videj neco delat, jeste nemela zadne vyraznejsi zraneni. Ale segra rika, ze ji vubec nehlidam a ze je to jen otazka casu, ale to stejne neuhlida.

Garfie Podivam se na to, no chce to nejake takovehle dovadedlo no;-)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 12:44

Karja úplně pod tím vidím prsty toho menšího plazivce... 

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 12:53
Reakce na moora:

Karja úplně pod tím vidím prsty toho menšího plazivce... 

​No přesně to si živě představuju ;)

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 13:11

moora Ten az se bude plazit, tak pocitam, ze ji to nebude bavit uz:-D