Mutziputzi šupneš ho do postieľky, ja som so synom odmietla tráviť noci, radšej som knemu 30x vstala (nepreháňam, fakt to tak bolo). Ako som mala utkvelý pocit ako ho priľahnem, aj tak somnedokázala pri ňom zaspať,v posteli so mnou trávil len čas cez deň kým som kojila a on driemal, ja som si čítala knihy a pes mi ležal pri nohách...
Vše o těhotenství a dětech
Dnes som miláčikovi povedala, nech chvíľu nerozpráva, lebo mi praskne hlava. Tak suhlasil a povedal, ze teda bude spievať.
![]()
letfenixa jestli ti to pomuze,tak u nas po zadosti chvili nemluv nasleduje: a prooc?,uz muzu mluvit?,uz je chvile? a milion daldich otazek. ![]()
miuu no jasné, toto aj u nas
Podarilo sa mi kúpiť knihu Lukáš (synove meno) v materskej škole. Su tam dva príbehy - ako ide prvýkrát do škôlky a ako sa naucil snurovat si topay. Dnes sme ten prvý príbeh čítali 4-x, strasne sa to synovi páčilo, a po večernom prečítaní mi veľmi dlho rozprával o škôlke, a ako tam rad chodí! Akurát ze teda zas tam tak skoro nepojde, lebo v decembri má ísť k dvom doktorom a potrebujem, aby bol zdravý.
letfenixa moje deti zpivaji cele dny, casto spolu hovori zpevem. Je to jako zit v nekoncicim muzikalu.
Tak dokud deti zpivaj, je to dobre.U nas se jenom tak beze slov hučí. Čím míň slov, tim vic nahlas.
Gatita Jo vlastne u segry se dost casto ozyva z pokoju neco jako hovnooo,hovnoo, sem hovnovej....zpev je asi zlatej. Minule me tenhle synovec dostal, otevrel dvere a jako prvni se zeptal ,,Co delate, co varite,,? A babicka mu dole odpovida ,,Ja co varim?,, Nee, co vari Karja, asi zas hovno,,. A ja rikam ,,Jo, tak presne to varim,,.:-D. Pred tou fascinaci hovnama byl ale fakt milej a zpival moc hezky, tak jestli to neni jen nejakej predstupen.
Někdy už ho žádám, zda by si mohl zpívat i něco jiného. Nechceš zpívat jiného. Wheels on the bus go round and round...
ježiš teď se mi vybavil dávný frustrující zážitek..v čekárně u lékaře jsem byla nucena hodinu poslouchat chlapečka, do zblbnutí opakujícího "Batman skáče dolů! Batman skáče dolů!...."![]()
Pamatuju si to doteď ..což je u mě co říct ![]()
Ja som donedavna poznala len upravenu verziu wheels on the bus na boobs on the bus zo serialu how i met your mother
kto ma zaujem nech najde na youtube
U nas jedou rikanky a pisnicky z plavani:)
Vcerejsi vylet na Lysou kdy nam dite asi krapet promrzlo jsme dnes zavrsili pochodem na Rejviz, dite jsme nutili za jejiho jekotu tatinek ponese jit pesky. Proste jsem ji capla za ruku a slo se. Tak prvni kilometr ze dvou jecela jak sirena, pak teda pochopila ze ne a trochu to zklidnila. Na mechove jezirko jsme ji dovlekli pod slibem kacenek. Na muj dotaz co kdyz tam nebudou co budem delat muz prohlasil, ze ji kdyztak utopime a pojedeme domu
nalada v muzstvu byla jak vidno vesela, chybel jen mic proti trudnomyslnosti. Kacenky se opravdu nenalezaly, nicmene snedla jogurt a pul housky a slo se dom. K autu jsme ji donesli polospici, no a po 10 minutach jizdy kdyz prestala rvat mladsi konecne, tak se zeblila jak amina. To nevymyslis.
Junior mi rano hopsal po brise, tak mu rikam: Co delas ty certe? A on: Picham te tvrdym pipinem zeno......provedla jsem kontrolu a mluvil pravdu. Dnes jsou mu tri, myslim, ze mi jeste pripravi hodne horke chvilky.
SunEclipse Je to mi prripomnelo, ze v lete u vody jeden chlapecek koupajici se ve vode, tak sest let tipuju, neustale opakoval ,,koste,koste,koste,koste,koste,, a najednou to po deseti minutach prolozil vetou ,,je uklizeno,, a jel zase ,,koste,koste,koste,,. My jsme byli s kamaradem mrtvi uz jen z toho kostete, ale tim uklizenim nas dostal uplne.
tzaziki Dekuji ti Boze za ty devcata, a asi I za toho hovnovyho synovce, na tohle by ve trech letech neprisel ani ted asi!
tzaziki
. Zlatej pindík u pohádky ;)
rasaNori Hele, a proč ty děti tak trápíte? ![]()
NNezkoušeli jste na chvíli trochu zvolnit režim? Třeba by to starší kvitovala.
Pinot Noir To si říkám u příspěvků rasaNori často ![]()
rasaNori nabuduce zoberte krosnu
tie deti turistiku neocenia pokial tam nemaju partakov s ktorými mozu vymyslat a nahanat sa. Inak je to fakt trápenie na vsetkych stranach.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY