Syn je taky takový, asi to není až tak výjimečné. Dcera má taky náběh, na rodinných sešlostech jde z ruky do ruky, nadskakuje u toho a směje se. Nechci to zakřiknout, ale zatím vypadají oba hodně samostatně. Syn vydrží v pokoji hodně dlouho, já jen z kuchyně hlídám, jestli slyším správné zvuky.
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka No, oni budou cele svatky doma, takze je to otevrene ten termin. Ale jo, asi reknu, ze jen po tu dobu, co budu ja pryc a budu na tom trvat, aby byla doma driv nez ja a taky aby ji nekdo vzal za mnou do porodnice. Jenze u nas doma nikdo na tohle moc neni, sambo ten uz jede svuj klid a moji rodice, to je proste starsi generace ala dat na zadek a bude klid...MP Meri Nektery deti jsou takove, ze by se nechaly adoptovat od kohokoliv, trebas to ani neprijde;-)
MP Meri To mi připomnělo jednu až dojemnou rodinnou historku. Když byla dcera malá, myslím, že jí byly tak cca 2-3, jeli jsme na návštěvu k starší sestře mého táty. Je to bezvadná ženská (teda byla), tehdy jí bylo tak k osmdesátce, bydlí daleko, takže s dcerou to bylo první setkání. A ony tak úplně vpluly do takového přátelství....dcera se na ni hned ve dveřích vrhla se slovy "ahoj Jaruško" a tři následující hodiny za ní všude chodila jako ocásek, vařily spolu kafe, chystaly oběd....no jako by se znaly odjakživa, bylo to úplně zvláštní a hrozně dojemné.
Kamaradka mi radi kocar Mutsy, co jsou zac nevime?
Mutziputzi takový tanky, co se jim směješ ![]()
já jednou hlídala kamarádce takový společenský děti a to bylo dost urtpení. s každým se daly do řeči, kladly všetečné otázky, podávaly nevyžádané informace, na hřišti kontrolovaly cizím matkám tašky... naprosto neusměrnitelný, pokud jsem nechtěla použít násilí (což jsem na cizích dětech nechtěla)
MP Meri Ríša je taky velice společenský, každou návštěvu, i koho vidí poprvé v životě, hned táhne do pokojíčku na vláčky, skákat po postelích, sedne na klín a vykecá díru do hlavy. To pronásledování a vyžadování pomoci praktikuje, když jsme sami doma. Jakmile je tu víc lidí, najednou nic nepotřebuje ![]()
žluťásek To ne, docela pekny prave
Mutziputzi jsou to vyborne stabilni kocary, vhodne i do terenu. Zavisi od podvozku. Ctyrkolky maji zvlastne resenou tu zadni napravu, tim jsou velice manevrovatelne, otocis se na patniku, ale musi se zvyknout na couvani. Pro nas to byl idealni terenni kocar.
pro tebe nevim, zavisi kudy budes jezdit.
žluťásek continuity Tenhle myslim

Mutziputzi mne se libi.a to dost.:-)
moora tak on je rozdil spolecensky a nevychovany...
Edit. my s takovym ditetem chodili na hriste a bylo to dost utrpeni, lezlo do cizich kocaru, tasek a mama na to koukala a nikdy mu nic nerekla. Kdyz jsem se jednou ohradila, ze mi stracha dole v kocaru, tak mi rekla, ze tam mam jen babovky, ze to nevadi
.
Mutziputzi ten je peknej
Mutziputzi s timto podvozkem nemam zkusenost. To je ten mestsky typ. Ale kocarek obecne je dobry a dost univerzalni, pokud ti vyhovuje skladani. Jinak se ten typ, co jsme meli, dal rozebrat na prvocinitele, co sice trvalo dele, ale na dovolenou bylo super, ze clovek nemel plny kufr jenom kocarku.
Akorat bych si rovnou dokoupila ten spodni vyndavaci kos. Je to vyborna vec.
Spala teda na manzelsky s dedou a babicka na gauci v obyvaku, vy tem detem vubec neumite zaridit komfort!
A jak asi mám spát v jedný posteli s dvěma hadama?! Leda bysme si je rozdělili... můžou tahat sirky - kdo prohraje, jde se mnou ![]()
Mutziputzi měla jsem mutsy igo nový před 5 lety. Opticky vypadá stejně jak ten na obrázku, podvozek i vanička. Výhody: snadno se skládá, lehký podvozek, složený sporťák zabere fakt málo místa, sporťák šel položit úplně do vodorovna, snadno přehodit po i proti směru jízdy, vešlo se do něj i dost velký dítě. Co se mi nelíbilo: hluboká vanička zabere v autě dost místa, kryt na vaničce má u dítěte nízký rantl, takže mi dítě v zimě přišlo celkem odkrytý, stříška u vaničky nelze prodloužit, aby dovnitř nesvítilo/nefoukalo, do košíku dole se rychle dostal nepořádek (v zimě třeba kamínky na cestě), taky má košík nosnost asi jen 3kg, takže na nákup nic moc. Brzda se odbržďuje botou zespodu, takže v zimě dost špiní boty. Sporťák lze složit bez sundání sedáku jen v pozici po směru jízdy, v protisměru je třeba sundat (možná je to naopak). Měla jsem podvozek bez odpružení, v terénu/na kostkách byl kočár celkem tuhej, při najíždění na nízký obrubník bylo třeba přizvednout.
Lamicka jak se tu občas mluví o těch společenských dětech, tak jsem myslela, že mi to neva. Ale tuhle jsme na jedno takové dítě narazili v metru a musela jsem se moc držet, abychom nevystoupili dřív. Odsedla si od maminky ke mně, pořád synovi hrabala do kočárku, brala mu hračky a strkala mu je do obličeje, pak mě začala hladit po vlasech, brrrr. Maminka ji trochu okřikovala, ale spíš tak hnusně, že mi tý malý bylo až líto, přestože nás dost otravovala.
barbucha :-D Tak snad jim prirazis postel ke stene a celkove upravis celej byt k jejich spokojenosti! Desne zhyckany ty dnesni baby, to by bylo furt sedanky a vonavky a hadriky, jak to neni hlidani na zapade ve vlastnim pokoji pro hosty, tak jim to neni dobry!!!:-D:-D:-D
Kokoska Tak nakonec ten darek k Vanocum mam! Sla jsem do jednoho obchodu, podivala se na pansky trika, asi 40 trik, nic se mi dvakrat nelibilo, jenze pani se jala povidat o tom, kolik ma vnoucat, deti, ze ted se ji jedno vnouce narodilo, a co ja, jak jsem na tom, poprala mi at mam vsechno v poradku a pak mi jeste rekla na zaver, ze se za me pomodli! Musela jsem neco koupit, takze mam tricko, co se mi nelibi, sambovi se libit taky nebude, navrch drahy, jeste jsem premejslela, ze to zmenim za kabelku, co se mi nehodi nebo salu, co by mi neslusela. Nakonec jsem si rekla, ze bude sambo aspon v cistym. :-D A ted doufam, ze to tady pani necte, protoze byla fakt mila a myslela to se mnou dobre!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY