TTak začni ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tak do našeho kluk sám nastupoval, ležel na boku, měl tam spoustu místa a jako lízátko to nevypadá. Stylově podobné zde vychvalovanému Valco (samozřejmě mnohem lepší ;).
Ale toto je praveze klasicky sportak, som myslela, ze je rec o korytkovom sedeni..
A jako priznam sa, ze nemoct sa vystriet pri spanku by sa mi vobec nepacilo ![]()
Karjato je bozi! Takhle presne jsem si to predstavovala! ma uplne stejny uces jako ja!:))) jen ja ho mela az jako 4leta, protoze do 3 let mi nerostly vlasy a pak najedou tohle haro![]()
Tondovi sem vyridila pochvaly, at je trochu sebevedomejsi:D
Jinak k tomu korytkovemu sezeni - deti PRY maji radsi nohy spis nahoru a pokrcene, protoze kdyz je maji smerem dolu a neopiraji se levne o podlozku, zacnou je pak brnet a bolet. Proto deti v metru/tramvaji furt kopou nohama, protoze jim visej. Ja s tim docela souhlasim, protoze sama nedosahnu z vetsiny zidli na zem a sedam si vseljak, abych si ulevila.
Urcite to neplati pro vsechny, jen ze to casto ctu i v souvislosti s autoaedackama proti smeru pro vetsi deti -klasicky argument, kam da dite nohy, je prave vyvraceny timhle, ze v klasicky autoaedacce jim visej a vadi jim to.
Mrakoplas Není právě, nelze natáhnout nohy ;)
Chtěla jsem jen říct, že ne všechny kočárky s touhle sedačkou jsou ty malé rakvičky na stopce. Pokud kočárek jinak vyhovuje, korýtka bych se nebála. Sousedka tu aktuálně vozí čtyřletého kluka se zlomenou nohou v sádře - tento kočárek by to taky zvládl úplně v pohodě, takže pro malé dítě, které tam spává, je tam spousta prostoru, aby si našlo polohu na spaní.
Karja Ta je super :-).
Karja Ta je výborná, jak z komiksu![]()
Tohle bude asi vončo

Mutziputzi Moc hezkej. Já měla před deseti lety něco takového (přesný typ už nevím), myslím, že jsem byla snad první (minimálně v okolí), kdo měl tu "židli", dítě v tom spalo úžasně, nikdy žádná potíž a dokonce v tom u nás na zahradě usnulo "nespací" dítě kamarádky, která se cukala, že takový typ ne a dítě musí do roviny, potom si ten kočár ode mě kupovala ![]()

paktofonika Antonin:-)
Potrefenáhusa je videt, ze neznas detailne meho samba:)) To dite je jak zmensenina. Ma stejny usi jako on, stejnej nos, oci, tvar hlavy...ale zaroven teda trosku vypada i jako ja dikybohu, ale kdyz vidis je dva vedle sebe...je to marny :)
Mutziputzi Hezký ![]()
Mutziputzipekne sis vybrala! To bude malymu Fanousovi sluset a prostredni Fanousek tam ma prostor dole v kosiku!
711990 Na tom by mohlo nieco byt. No ale v klasickom sportaku nemaju nohy dole, opierka na nohy sa da dat do roviny. Ci su aj take, kde nie?![]()
Pinot Noir jako jasne, kazdemu vyhovuje ine. Moje deti jaksi bavi spat na bruchu, tam by to asi neslo, skusala som si to predstavit a ![]()
Mrakoplas no asi spis ze v nekterych fazich treba to dite nedosahne na operku nebo naopak uz mu nohy visi pres ten leh.
711990 No prej novorozenci se vzdycky podobaj nejvic otci, i nebiologickymu, je to finta přírody, aby ho otec uznal za vlastního
711990 No prej novorozenci se vzdycky podobaj nejvic otci, i nebiologickymu, je to finta přírody, aby ho otec uznal za vlastního
ten moj novorodenec sa podobal na mojho otca a nie na svojho
to sa uz zmenilo. samozrejme ze je tak uzasne geneticky namixovany ze sa na mna iba trosku podoba (cela stavba tela do nasej rodiny) ale oci nos a usta ma po tatinkovi a z toho ma strasnu srandu ze som chodiaca kopirka ![]()
![]()
Potrefenáhusa to je dobry!!!Tak tady se to teda povedlo na 100% :)
Potrefenáhusa Můj novorozenec byl moje přesná kopie, a ani později se to nezměnilo. Asi příroda ví, že u nás tatínek o otcovství nepochybuje
ale ta teorie určitě bude mít něco do sebe...
(nebo to máme v rodině, u séger to bylo nemlich to samý)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY