Karja jee, to je krásná holčička!
Vše o těhotenství a dětech
ziginka Tak pro tebe. Takovej nas domorodec, jen nevim zda z Amazonie ci Gronska.
Jsem pro Grónsko! I to voblečení tomu nasvědčuje ![]()
A je moc krásná
(taky proto, že přesně takhle vypadala zřítelnice v jejím věku, ha ha! ale tam se ta Amazonie dala právem čekat, anžto má i bolivijskou krev, to je hned vedle! kde ste to vzali vy?!)
barbucha Nevim, na narodnost tatinka se ptala kazda druha sestra u Apolinare. Ja to tipuju na nepriznany cikany!
nebo tchyni s fantazii:-D:-D
Ale uz znacne zesvetlala, mi prijde teda obecne, ze ty deti po narozeni svetlaj a pak zase tak od tech tri peti let tmavnou, skolky jsou plny blondacku a mezi dospelyma aby jich clovek pohledal;-).
Karja ja som sa narodila ako tmavovlasa a vlasy mi zosvetleli po 2 rokoch. brat mal vlasy az biele a stmavli mu na tmavsi blond az v skole. moj syn je blondak ale uz mu vlasy tmavnu a bude ich mat stredne az tmave hnede predpokladam ze tiez az v skole. kamarati obaja rodicia tmave vlasy a decka zatial blond ale tiez budu mat casom tmavsie vlasy po rodicoch.
My měli před dvěma týdny vítání občánků. Ve středu dopoledne, měla jsem štěstí, že švagrová - mužova sestra je taky na rodičáku, jinak bych tam byla jak matka samoživitelka. A jak nás tam vyfotili, mne, ji, její dceru a Rosťu, tak to vypadá, že obě děti jsou švagrové a já jsem chůva nebo tak někdo.
dzizisketa my sly jednou se svagrovou a s detmi na prochazku a nekdo obdivoval jeji 3 deti a divil se, ze ma holcicka cerne oci a po kom je ma tak tmave... Tak ukazala na me.
Dcera je jeji kopie (jsou si s muzem hodne podobni), ma moje jen oci.
U nás v rodině tmavovlasých lidí ze všech linií se občas rodí blonďáci. Sestřenice měla do puberty světlý cop, pak se dala ostříhat a vlasy jí opravdu hodně ztmavly. Můj syn měl vlasy kolem roku skoro bílé, postupně někdy od 4 let mu tmavly, teď má takovou tmavší lví srst. Dcera byla tmavá od narození, starší vnuk taky. Mladší je blond s velikýma modrýma očima, vypadá jak ilustrace z Honzíkovy cesty. To by mě zajímalo, odkud se ty světlovlasé začátky berou.
Tak ja sem prsknu chlapecky, ale je to dva roky stara fotka!

Vsechny ty deti tady jsou taaak pekne! Ale ja ho mam taky pekneho, jen mi neudelil souhlas se zverejnovanim:)
Ti jsou, ten přední je ultraroztomilý.
To je hezké, že sem dáváte děti. Je to strašně milé, úplně jako v chlupatém vlákně ![]()
tv Tak to už teď musí být velcí chlapi! Roztomilí jsou určitě pořád ![]()
Tak ti moji:
tv jeee
ja sem rada, ze se tu zacaly objevovat deti
Pinot Noir Tak u Ríši je matka jistá ![]()
Pinot Noir Jezis
Viktor je uz hrozne velkej!
tv bozani:D
brrr Né, on je celej tata. Po mně akorát cholerik ![]()
Pinot Noir jsou bozi![]()
711990 To je měsíc stará fotka! Už je mnohem dospělejší ![]()
Pinot Noir tyjo to je hrozny jak to leti!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY