Karja ooo ty vlasy! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka Mate proste dominantnejsi geny! Mne tuhle rikala sousedka v obchodr, ze mala je celej tata, a ja rikam, ono je to tak lepsi, ta druha strana je na tom vzhledove mnohem lip:-D. Rozesmala jsem I prodavacku, ona je to velmi napadna pravda, sambofamily je takova cerna stihla, ja vypadam jak koza, ale nadmuta navic!
Karja Fakt Gróňátko! ![]()
Karja jee, malá je boží. A takhle přesně to musím stříhat i té mé, pěšinka vůbec nejde, i když se snažím. Sponky, culíky, čelenky, všechno odmítá. Je teď ve věku, kdy se hodně parádí, ale jak se něco ozdobného přiblíží k hlavě, zdrhá. Jen občas vezme na milost vílí čelenku s tykadlama. Ale tu jí teď v zimě nenarvu pod čepici.
Malému se už teď vlní to jeho blonďaté chmýří. Ale podle mě mu vlasy později ztmavnou, nebo bude hnědooký blonďák. Vzadu na hlavě má taky takový ten vír, jak z něj vyrůstají vlasy do kolečka. A kdyby jen jeden, on má rovnou dva vedle sebe a ke všemu protisměrné.
bram Jo to ma hodne holcicek, ze se nechtej cesat, podle me kazda s kastrolem. Mala nosila sponky kolem roku pak ji to nejak zacalo hodne vadit;-)' Ony na to prijdou, nejdyl v puberte:-D a nebo budou zapletat dredy no!
Karja Dcera si nechá dát sponku, když jí řeknu, že jí teda ostříhám to, co jí leze do očí. Škoda, že to tak nejde udělat i s nehty
Nůžky jsou hodně velký nepřítel.
Ja sem prihodim na kratko jednu krasnu momentku z minuleho tyzdna. Po par dnoch ju zmazem.
Edit: zmazane
Potrefenáhusa Jen, když se pak narodí víc dětí a všechny jsou jako přes kopírák, tak se říká "otec bez fantazie" ![]()
Mohučanka Hmm, tak tomu ta moje jeste nerozumi, ale nehty ji nastesti ted bavi strihat, ze mi I sama donese nuzky. Ale proste treba ji ostriham klidne I jen tri nehty, dalsi den dva a tak, nechci ji nasrat a pokazit si to:-D:-D
Garfie :-D:-D Nebo matka spis:-D
Garfie ježiš ![]()
Karja Tak já vycházím z toho, že ty děti se podobají otcům, aby nevznily pochyby
My matky máme jasno...
Garfie No ja to myslela tak, ze matka ma malo fantazie prizvat treba souseda!:-D
Garfie jo, já mám takový tři že čtyř, kde o matce by se dalo pochybovat, otec jasnej.
Hrozně vtipný jsou pak ty rodinný sedanky, kdy se promítá různý fotky z dětství širokého pribuzenstva a člověk tam ty svoje děti vidi
Nojo, ve věku tvojí dcery u nás nebylo co stříhat, tedy kromě těch nehtů...Ostatně vlasy jsem jí nestříhala ještě nikdy, na ofinu stačí malá sponka a jinak není co...![]()
Karja ta je krasna
Haro ma super, nech ji na amazonku.
Karjamalá je krásna!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY