Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 18:37

711990 Pekny dite, mne se libi

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 18:41

Kokoska Jj no, ale zas to muzu zabalit a mam uz klid;-). Jeste ma narozeniny do toho, desny!.711990 Ja chvili myslela, ze je to panenka, prolitla jsem rychla ctu, nefotogenicky dite, tak tam strcila panenku:-D To je vyraz:-DMutziputzi Jo, ty myslis tu prdel v doliku! Tak to jo, to mi prijde zvlastni, promin ja to nepochopila,myslela jsem fury na sklon operky.... To bych taky nechtela, jako ony sice vypadaji na sezeni pekne, ale lezet bych v tom taky nechtela

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 18:43

Mutziputzi Karja on je docela roztomilej, ale kdyz ho fotis, tak zacne silhat, slintat a jinak se sklebit:D jinak je to bozi, uz se zacal smat a je to najednou mnohem min stresujici:-) 

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 18:47

711990 Mne prijde dobrej! Aspon mas vtipne fotky:-D

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 18:55

711990 Ja ted zas dceru nemuzu pricetne ostrihat, se vyjadrila sestra ,,no ted v zime bude mit cepici, to bude dobry,,. Ma takovou tu ofinu uz odzadu nacesanou, pesinka jI nedrzi. Navrch jsem ji jagra ostrihala na podkovu, to jakztakz slo, ale uz jsem to parkrat znovu zastrihla a ted je to jak zidovske pejzy:-D. Sponky samozrejme nechce, takze vypada jak ty prirodni narody v Amazonii. Takze spis otazka na MutziMutziputzi , co s tim, kdyz dite se ti narodi hezky, holcicka nastesti po tatinkovi ale takhle si to sama kazi odmitanim udrzby....nooo na takovouhle variantu si nas tady nepripravovala.

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 19:15

Karja jezis ja si to uplne zive predstavujumala amazonanka

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 19:30

711990 je fotogenickej

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 19:40
Offline DruI
5614 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 20:18

Karja Tss, to já dceru nemůžu ostříhat vůbec, protože se bojím, že bych jí přitom vypíchla oko :) Ona hrozně špatně nese, když se jí sahá na hlavu, z mytí hlavy chytá vyloženě hysterický záchvat, jak má vlnité vlasy, tak půl hodiny po učesání stejně vypadá rozcuchaně, ale doufám, že časem k té úpravě zevnějšku alespoň trochu změní postoj :)

Offline Malenge
4867 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 20:50

Ta fotka je boží

sporťákožidle rozhodně nebrat, já tomu říkám raketová rakvička, ty děti jsou v tom jak kosmonauti při startu. A když chudinky usnou, nemůžou se ani hnout, žádné na bok, hodit nohu přes nohu nebo ooo hrůzo, lehnout na břicho (což náš dělal velmi často). Normálně mi jich je líto, být bych v tom nechtěla ani za nic.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 21:01

Mutziputzi 

Židli bych taky nebrala, syn byl ve sporťáku rád na břiše a koukal ven před sebe. Náš sporťák umí odklopit střechu tak, že cca na půlce zbyde jen síťka, říkali jsme tomu papamobil. Ty skořepiny jsou divný, kolikrát ty děti v tom tak divně visí na popruzích

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 21:04

DruI No, ale v kudrnatych nejsou videt zuby, to hrozne zavidim! Ja to delam tak, ze mam v koupelne vzdycky pri ruce nuzky a hreben a kdyz je nalada, tak pri koupani striham...takze vcera.jsem treba ustrihla pulku ofiny...zkousela jsem I ve spani, ale to jsem delala beze srandy hodinu, protoze jsem ji ruzne natacela a ona se zas pretocila a vysledek byl katastrofa. Kdyby bylo mimino zase vlasate, tak mu budu davat celenky a sponky hned, a ona to odkouka treba;-). Kadernice mi rikala, ze striha I male deti od roka a pul klidne a ze se ji nestalo, ze by nejake neostrihala, tak to muzete zkusit...ja prvne vezmu dceru s bratrancema ci sambem to okouknout, at vidi, co se deje. 

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 21:16

No, je vidět, že jste nikdy žádný dobrý sporťák s kolíbkovou sedačkou nevyzkoušely

Offline Gatita
8716 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 21:19

dynda Mutziputzi mne ty sportaky prisly divny vsechny, nakonec jsem tenkrat vybirala podle podvozku (aby se s tim dalo nejen po meste) a aby se s tim dalo zarejdovat do mhd. Ale divny to bylo, slo to sice sklopit nalezato, ale jak to dite musi mit ty popruhy, tak mi neprislo, ze by se tam mohl extra rozvalovat. A to tam bylo mista hodne. Jeste ho mame, byl celkem kvalitni, tak nejspis pojede druhy kolo, i kdyz vyhrad bych mela taky dost.

S tema kocarama je to opruz, mela jsem podmerecne mimino a jednu z nejvetsich van na trhu, a stejne se tam v tech cca 7-8 mesicich uz sotva vesel. Sedet ale neumel a bylo to blbe obdobi. Tak mozna na tuhle fazi jsou ty "skorepiny" dobre? 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 21:24
Reakce na Malenge:

Ta fotka je boží

sporťákožidle rozhodně nebrat, já tomu říkám raketová rakvička, ty děti jsou v tom jak kosmonauti při startu. A když chudinky usnou, nemůžou se ani hnout, žádné na bok, hodit nohu přes nohu nebo ooo hrůzo, lehnout na břicho (což náš dělal velmi často). Normálně mi jich je líto, být bych v tom nechtěla ani za nic.

​A tak zas tak hrozný to není. hejbat se může celkem normálně, nohu pres nohu si dá úplně klidne, klidně i do pusy, za krk cokoli a na bok se zvládne kupodivu otocit taky. Na bricho teda ne, ale to jako velký mínus nevnímám. Jako kdyby mi v tom prospal denně 4 hodiny, tak asi pořídim něco jinýho, ale on si v tom dá maximálně tak půlhodinovýho šlofíka. 

Offline Malenge
4867 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 21:25

Pinot Noir Já jo, bugaboo a právě odtamtud mám tu raketovou rakvičku  ale pravda, bylo to jen jeden den.

a teď jsem zase jeden potkala ve frontě a vzpomněla jsem si, jak se tu řešilo, že je nízký. To je prostě síla, spodek korby jsem měla pod koleny a to jsem prcek! Bych si odrovnala záda, docela často prcka vyndavám, a ohýbat se do takových hlubin, no nevím nevím. Přijde mi ideální do kavárny, člověk se ani nemusí zvednout ze židle a má přehled, všude dosáhne a tak.

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 21:31

Gatita 

To ti nevim, na to je podle me taky lepsi klasika, kdyz je takhle malej. Teb sportak na lezeni ma jen tu nevyhodu, ze je tam to dite takovy otevrenejsi, v zime se to tak dobre nezazimuje tim nanoznikem, jako zapnout do boudicky, jinak jsem rozdil nevidela, furt je to rovina, na brisko jde a tak;-)

Offline Malenge
4867 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 21:31

MP Meri No jasně, každý si pořídí, co mu vyhovuje. Dítě přes den skoro nespalo a když už, tak právě v kočáru, proto jsem chtěla, aby měl prostor. Ale já bych tu židli nekoupila asi nikdy, je mi to silně nesympatické nějak pudově nebo jak to vyjádřit...

Offline dzizisketa
9043 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 21:46

Mně se taky zamlouvaji spíš "klasické" nízké sporťáky, taky proto, že do nich si pak dítě může samo nastoupit a vystoupit. I když jako mezistupeň jsou třeba ta lízátka fajn, když miminko sice sedí, ale ještě nechodí. Ale vizuálně jsou mi protivné. 

Offline dzizisketa
9043 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 21:52

711990

PPche, Tonda je super panenka!