Já bych volila bez pochyb Bugaboo, ale vadí mi ta sedačka jak nejde položit, já bych si představovala, že spim pěkně na bůčku a jedu, ne na položený židli, to je na prd.
Vše o těhotenství a dětech
Mutziputzi Já bych ještě fakt hodně koukala po tý stahovací boudičce. Náš kočár miluju, ale v létě bych ho vždy nejradši vyměnila, když nejde dítě dobře zastínit. I ve větru a dešti je to skvělý, když ho tam můžeš víc zavřít.
A že by sis Bugaboo pořídila jen jako hlubokej a pak ho vyměnila za jiný sporťák, to nechceš? Když jsi měla Bugaboo vybraný už rok před otěhotněním? ![]()
My už budeme muset přejít na sporťák. Malý má 73 cm a s fusakem už je v hlubokém tip top.
žluťásekZas tak mě to nebere to pořizování, já chci jeden a ňákej prostě optimální, designem i funkcí![]()
žluťásek ja mela na boudicce nacvaknute takove stinitko/sitku, normalne jsem to koupila v krame. Dalo se to slozit nebo rozprostrit podle potreby.
continuity mám taky, ale děsně mě to rozčiluje. Koupila jsem na rady majitelek stejného kočáru takovou clonu s uv filtrem, co se přetáhne i přes boudu a vytvoří nad ní dál kšilt, ale je akorát k vzteku. Většinou jsem to rozčileně servala, nikdy to nesplnilo moje očekávání. Ale já jsem někdy trochu nervní, když něco není zcela podle mých představ. Proto mi každý vybírání trvá děsně dlouho :-)) Už jenom jak tady o tý cloně píšu, hned si vzpomenu, jak mě nervuje.
dzizisketaNáš má 72 cm, korba 75, zimu holt bude muset zvládnout s pokrčenýma nohama ![]()
Mutziputzi Jo, sedacka co nejde do lehu je na prd a jak moc to nejde do lehu? Uplnou rovinu moc kocarku nema, vzdycky tam aspon neco zustane, ale ono je to vlastne dobry, ze na nerovine neni jen tak hlavou dolu, to furt nehlidal sambo a daval ji spat hlavou z kopce....
Karja Tak jako zidle jde do lehu no![]()
Mutziputzi Já mám sporťák, co jde do lehu jako židle a žádný problém. Ve věku, kdy mohl do sporťáku, už se spaní stejně strašně bránil, lehnout si odmítal a vždycky usnul v sedě, ovšem běda ho položit! Spával tak denně, určitě aspoň rok.
Mutziputzi Ja zadnou zidli v lehu nemam doma:-D. Ale tak vis sama:-D. Ten novej je dobrej, ono jakoby na kazdym neco najdes;-)
Mutziputzi no a tak kup Bee, ten jde do lehu. Ale je teda ultra nizko a zapadava trosku do tramkoleji a tak. Ja ho koupila za bozi cenu uplne novej z druhy ruky a mam ho u nasich jako druhej kocar. Takze muzu posoudit Fox i Bee. Na mimino je super Fox, korba je prostorna a ma 80cm. Na batole uz bych vzala to Bee, protoze v nem muze prave lezet.
711990 Bee je maly, resp. ta taskokorba je mala a jak jsem psala - nedonoseny bratr 4 kila dvacet![]()
Karja kazda zidle jde do lehu))
Mutziputzi Tak ja to neznam, na zidlich pracuji, nesklapim:-D. Tak mne se narodi tvuj bratr, uz ted mesic pred terminem je odhad 3400:-D A tenhle doktor dela odhad rucne, zadny ultrazvuky a rikal, ze odchylku pul kila jak ultrazvuk on rozhodne nemiva:-D. Ale ja jsem rada, ven vyleze tak jako tak, a na zimu bude obaleny a proti malym zaskodnikum trochu chraneny;-)
Mutziputzi Nevím, jestli se něco nezměnilo, ale před 15 lety byly Mutzi (pardon
) super kočárky. Rozhodně lepší než Bugaboo.
Mutziputzi Ty židle v lehu neber, ty jsou fakt děsné. Mám vždycky pocit, že se těm dětem musí odkrvit nohy.
Lamicka Hlásím taky dvě děti, které byly schopny odejít i s cizíma lidma ("Chlapečku, já si Tě vezmu domů, jo? A pak se diví, když dítě s nimi odejde
). Naštěstí neměli tendence se dívat lidem do tašek, nebo tak. Jen při sebemenším náznaku jim to bylo zatrhnuto, páč to nesnáším.
Mutziputzi Tonda ma ted 6 kilo a je v ty korbe(taskokorba v Bee) uplne v pohode i navlecenej v zimnim.obleceni. Tobe to stejne vychazi tak, ze zimu bude tvuj gigant travit uz ve sportaku, ne? mu bude 8 mesicu...
Doplnuju fotku, jen teda musite prominout ze mam nejvic nefotogenicky dite:D

Karja ty tvoje story
To jsou nejhorsi situace, kdyz to s tebou nekdo mysli dobre!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY